Red Hot Chili Peppers 04/09/2012 Ο.Α.Κ.Α

σε όλες αυτές τις “μεγάλες” συναυλίες απλά έχει ουρά το πρωί της πρώτης μέρας, όλοι οι υπόλοιποι απλά πάνε χαλαρά μετά :slight_smile: AC/DC το πρωί έφτανε η ουρά στην Ιπποκράτους (όπως και σήμερα) και το μεσημέρι στο ταμείο δεν ήταν κανείς (όπως και σήμερα)…

σωστό, για τους περισσότερους είναι η μόνη συναυλία της χρονιάς, εκτός και αν παίζουν και οι ΠΥΞΛΑΞ οπότε είναι η δεύτερη :slight_smile:

πες τα ρε Madsroom! ελεος πια! ο κοσμος δεν εχει λεφτα! το οτι καποιος κανει την επιλογη να δωσει 45?(+τα οποια αλλα εξοδα για μια συναυλια) δε σημαινει οτι ειναι πλουσιος! ποσος κοσμος θα κανει το παξιμαδι του σκατο για να παει σε μια συναυλια που στο κατω κατω την περιμενε καμια 10αρια χρονια ξερωγω! αμεσως να βγαλουμε συμπερασματα!

παντως εγω, μιας και τους ειδα Βερολινο(borellus7 εδωσα οτι λεφτα ειχα βγαλει απο δουλεια το καλοκαιρι) λογω πλεον οικονομικης στενοτητας θα περιμενω να παρω(αν παρω) καπου στην ανοιξη. δεν πιστευω να εχουν εξαντληθει της αρενας! του πουστη! καμια 25.000 πρεπει να χωραει η αρενα, θα φυγουν ολα??!! νομιζω θα υπαρχουν. και U2 που εγινε τελικα sold out, υπηρχαν εισιτηρια εως και αρκετο καιρο μετα. απλα ειναι το πρωτο μεγαλο κυμα των φανατικων. σε καμια βδομαδα θα πεσουν φανερα οι ρυθμοι προπωλησης.

Απλα με αυτο που ειδα σημερα αγχωθηκα μην τυχον και δεν βρω…Ειμαστε μεγαλη παρεα και πρεπει να οργανωθουμε λιγο:p

…πάντως γύρω στις δύο, είχε πάρα πολύ κόσμο…οι άλλοι χαλαρά-αργότερα:):!:

Και ACDC την πρώτη μέρα είχαν φύγει κοντά 30.000 και μετά όλες τις μέρες μαζί έφυγαν άλλα τόσα… Εκτός και αν ήθελες F.O.S ή τίποτα άλλα που είναι περιορισμένος αριθμός δεν πιστεύω ότι αξίζει να πας πρώτη μέρα… Τζάμπα ταλαιπωρία είναι…

Βέβαια ACDC πχ είχε και 80 ευρώ η αρένα αλλά και πάλι δεν πιστεύω ότι της αρένας θα τελειώσουν γενικά… ακόμα και την μέρα της συναυλίας θα έχει…

Ζωντανό παράδειγμα ειμί εγώ! Έχω πάει σε λίγες συναυλίες και στις μισές έχω πάει τσάμπα γιατί δεν έπαιζε φράγκο για φράγκο… Τα 40 ευρώ τα έβαλα από τις σκατοοικονομίες μπας και πάρω ποτέ καμια καλύτερη κιθάρα! Ντάξει, οι R.H.C.P. για τους φανατικούς έμοιαζε με άπιαστο όνειρο. Είμαι 17 και όταν ακούω το όνομα τους μου έρχεται στο μυαλό η εποχή του δημοτικού που βάζαμε ραδιόφωνο στο Walkman (ναι, ακόμα έχω το δικό μου) και έπαιζε το Californication που ήταν το hit της εποχής-ειδικά εκεί καλοκαιράκι- και που λίγο αργότερα, “άρχοντας” της τάξης ήταν αυτός που είχε το πιο “εξοπλισμένο” walkman ή το mp3 με τα περισσότερα Μb (ούτε καν Gb)…

ρε παιδιά έλεος…AC/DC είχα πάει 2 μέρες πριν την συναυλία και είχα βρει σε κερκίδα,και μάλιστα στην ποιο φτηνή των 60 ευρώ…
δεν παίζει να μην υπάρχουν…
σίγουρα η πρώτη μέρα προπώλησης για τέτοιες συναυλίες είναι απόλυτα λογικό να πάει καλά και θα συνεχίσει να πηγαίνει…
απλά σίγουρα πολύ θα το αναβάλλουν λόγω αφραγκίας (μέσα σε αυτούς κι εγώ)…
ελπίζω μετά τις γιορτές να τιμήσω το ticket house για Psychotic Waltz και Peppers,αλλιώς όσο το δυνατόν γρηγορότερα…

Όποιος πήγε και στήθηκε σήμερα από το πρωί, λογικά θα ήθελε να πάρει f.o.s που είναι περιορισμένος ο αριθμός τους και από ότι διάβασα τελείωσαν(?)
Αλλιώς είναι βλάκας και τζάμπα ταλαιπωρήθηκε

Εγώ θα πάρω αρκετά αργότερα(αρένα), εκτός αν αρχίσουν να φεύγουν μαζικά και αυτά

Αυτό ναι οk…άμα κι εγώ καιγόμουν για F.O.S. σήμερα θα πήγαινα…

ναι αλλα madona δεν υπηρχε ουτε για δειγμα.και με ποιο ακριβες τιμες.μονο στη μαυρη αγορα που κοιταγα.σε αγγελιες.και τα εδιναν κατι 300ε,500ε.και παλι ο αλλος που ειναι στο δημοσιο,θα πα να παρει ανετα εισητηριο.ο μισθος πεφτει βρεξει χιονισει.δεν εχει το αγχος.εγω εχω να βγω 4 σαββατα.για να κρατησω λεφτα.και να παρω καποια εισητηρια.κατσε λεω,θα ανακοινωθουν συναυλιες.να ειμαστε ετοιμοι.

η Madonna είχε έρθει σε μια σχετικά καλή εποχή,όταν ο κόσμος δεν είχε όλα αυτά που έχει σήμερα…
οι μισοί νέοι είναι απολυμένοι και οι άλλοι μισοί δεν έχουν δουλειά…έτι οι περισσότεροι θα κάνουμε τον σκατό μας παξιμάδι και θα το πάρουμε όσο ποιο γρήγορα γίνετε γιατί θελουμε σαν τρελοί έστω και μία φορά να τους δούμε!!

Κατά τις 5:30 το απόγευμα που πήγα δεν είχε πάνω από 4-5 άτομα αλλά σχεδόν είχαν τελειώσει των 35 ?.Είχαν μείνει μόνο στη θύρα 35 που είναι κάτω.Αναγκαστικά αγόρασα των 45 ? στη 30…:slight_smile:

Ισχυει οτι εξαντλήθηκαν τα εισητηρια F.O.S ή είναι ραδιο αρβυλα;

Απ’ όσο γνωρίζω εγώ ισχύει!

στο ticketpro ετσι δειχνει τουλαχιστον!

Έτσι κι αλλιώς δεν ήταν και παρα πολλά… Λογικό να φύγουν γρήγορα…

Δεν πολύ ασχολιέσαι με την επικαιρότητα ε;

οκ κατανοητό αλλά μην λες ανακριβές για τους δημόσιους. Ο διαχωρισμός σου είναι τουλάχιστον επίπεδου mega channel.

χαρμόσυνη είδηση…

R.H.C.P
και LYNYRD SKYNYRD!! :smiley:

“ο μισθος ΠΕΦΤΕΙ βρεξει χιονισει”

μαλλον τις περικοπες θα εννοει!:stuck_out_tongue:

Το χειροτερο ειναι οτι ο ΓΑΠ και η παρεα του μας καταφεραν σε ενα μουσικο φορουμ με θεμα μια συναυλια , να τσακωνομαστε για το ποσα βγαζει ο καθενας…αν βγαζει!