Red Hot Chili Peppers 04/09/2012 Ο.Α.Κ.Α

Ενταξει ειπαμε κατι θα βρουμε! 70.000 κοσμο χωραει το ΟΑΚΑ (μονο οι εξεδρες)!

Των u2 ποσο καιρο πριν εξαντληθηκαν τα εισητηρια? Οταν λεω για επομενο ετος λεω για Γεναρη-Μαρτη

Μετά λένε ότι ο κόσμος δεν έχει χρήματα…
Έλεος…

5 λεπτά έκατσα στο τίκετ χαους Θεσσαλονίκης σήμερα το πρωί και ήρθαν 5-6 άτομα και αγόρασαν για peppers. Πιστεύω θα φύγουν γρήγορα τα εισιτήρια.

φευγω σε λιγο για tickethouse.μονο μην εχει καμια ουρα γιατι ειμαι σερι απο δουλεια.

Εγώ 45αρι θέλω, αλλά περιμένω να μου βάλουν το δώρο. Μη μου λέτε τέτοια για ουρές και εξάντληση εισιτηρίων γιατί θα το πάθω το εγκεφαλικό :frowning:

εγω παιδια πηγα 10 το πρωι, η ουρα ξεκιναγε απο τη πανεπιστημιου στο ticket house, περναγε προπυλαια συνταγμα ιπποκρατους…πανικος!!!και δεν ειχαν οριο στα πακετα που εδιναν επαρινες οσα ηθελες.το πιο πιθανο ειναι αν δεν εχουν εξαντληεθει σημερα μεχρι αυριο να εχουν φυγει.υπηρχαν ατομα που ειχαν ερθει απο τισ 5 το πρωι στην ουρα!!!αυτο το εχω ξαναδει μονο στον Roger Waters που ηταν κ πολυ ακριβα σε σχεση εμ εδω τα εισητηρια.ουτε καν για Ac/dc τοσο κοσμο που ειχα παει και σε αυτες τις ημερες την πρωτη ημερα προωπλησης.

ενταξει το θεωρω υπερβολικο να εξαντληθουν τα εισητηρια αυριο. θα πουληθουν 80.000 εισητηρια σε 2 μερες. Τοσα δεν ειχαν πουλησει οι ac/dc bon jovi u2 και roger waters!

Ξέρουμε πόσα ειναι περίπου τα εισητηρια F.O.S; :slight_smile:

νταξη τα πηραμε τα μαγικα χαρτακια.5-6 ατομα ειχε κατα της 7 το απογευμα.45ε για αρενα νομιζω ειναι καλα.

υπερβολικό φαντάζει αλλά αν σκεφτείς ότι έπαιρνες όσα εισητήρια ήθελες αυτη τη φορά χωρίς όριο και έβλεπες να φέυγουν άτομα με πακέτα 10 και 15 εισητηρίων,δεν είναι κ απίθανο.roger waters έγινε sold out την πρωτη μερα και το απογευμα ειχε ανακοινωθει η δεύτεη μέρα.
μια ματια στις παρακατω φωτος για να παρετε γευση του τι γινοταν οσοι δεν ηρθατε σημερα, θα σας πεισει…

http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=8000

Καλά η ουρά είναι απίστευτη αν σκεφτούμε ότι η συναυλία είναι το Σεπτέμβρη!!!

Δεν πιστεύω να εξαντληθεί η αρένα μέχρι τέλος της βδομάδας;;!!!

Μονο που στον Roger ηταν 20.000 κοσμο στο [I][U]κλειστο του ΟΑΚΑ[/U][/I]

Και σου προανεφερα και για u2 bon jovi και AC/DC που δεν εγιναν τελικα sold out!

Τελος παντων εγω πιστευω οτι θα μεινουν εισητηρια. Αν δω οτι αρχιζουν να εξαντλουνται απο κερκιδες και αρενα τοτε θα βρω καποια στιγμη τα λεφτα να παραγγειλω μεσω ticketpro!

Περιμενουμε ανταποκρισεις για οσους πανε tickethouse σημερα κ στις επομενες μερες!!!

Αυριο το πρωι λέτε να έχει ουρά?

έκλεισα…χαλάρα με την πιστωτική και χωρίς ουρές :stuck_out_tongue:

κ εγω τσιμπησασ με κατι φιλαρακια στις 7,χαλαρα,το πρωι ψιλοχαμος απ οτι βλεπω

Άμα βρέξει αύριο θα έχει τη ίδια ουρά;;:slight_smile:

Έλεος έλεος αλλά δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει κάνει ο καθένας για να δώσει τα χρήματα αυτά… εγώ προσωπικά έδωσα ότι μάζευα τους τελευταίους 4 μήνες σε ψιλά… μην κάνεις σαν τους παππούδες που περνούσαν και ρωτούσαν τι περιμέναμε όλοι εμείς και μετά γκρινιάζανε σα να πληρώναμε με τα δικά τους λεφτά! Και ίσως για κάποιους να μην είναι κάτι που κάνουν συχνά (το να πηγαίνουν σε μια συναυλία δηλαδη) και στην προκειμένη περίπτωση, πρόκειται για μια μπάντα που παρακαλάμε το θεό (που λέει ο λόγος) χρόνια τώρα να αξιωθεί κάποιος να τους φέρει και επιτέλους έγινε! Σχεδόν κάθε χρόνο έβγαινε βρώμα οτι θα έρθουν και μόνο φέτος επαληθεύτηκε! Άλλωστε… η φτώχεια θέλει καλοπέραση! Άσε που είναι πιθανό να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα έρθουν οπότε γιατί να το χάσουμε;

σωστος!!! :):slight_smile:

Ρε σεις, αν παω την ερχομενη εβδομαδα για αρενα θα βρω;;;

μα και εσεις κανετε κατι ερωτησεις τυπου θα εχει κοσμο θα βρω την αλλη εβδομαδα εισητηρια για αρενα? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Που να ξερουμε ποσοι θα πανε αν πανε ποσα εισητηρια θα παρουν δεν το ξερει κανεις! Αυτο θα φανει οσο περναει ο καιρος! :):slight_smile: