θα ηθελα και ενα '‘parallel univers’'στο set list.ειναι πολυ space το καμματι.
εγω παλι θελω σαν τρελος να ακουσω το Fortune Faded αι απο το I’m with you το Did I Let You Know…το πρωτο ειναι εκτος λιστας ετσι κ αλλιως…το δευτερο αμα τους τη δωσει θα το παιξουν…για να δουμε…
Δεν ξερω αν εχει ειπωθει,και μη βαρατε ξερω γω,αλλα ο Φρουσιαντε δεν ειναι στο τουρ προσωρινα ή εφυγε οριστικα απο τους πεππερς?
Οριστικά μπούλο πήρε για να κάνει σόλο καριέρα… Μεγάλη απώλεια όπως και να το κάνουμε… Ωστόσο την ώρα του live ελπίζω να μην γίνει αισθητή η απουσία του…
εγω θα παρω με το νεο ετος γιατι δεν παιζουν λεφτα,
E όχι και χαλαρό! Δεν είναι όλοι Πυξ Λαξ!
Δυστυχώς φίλε μου, δεν θα είναι το ίδιο. Δεν είναι να παίζεις μόνο τις νότες σωστά, αλλά και το γενικότερο feeling, που εκεί ο Fru είναι αλλού. Δεν προσάπτω στον νέο Josh κάτι, αλοίμονο, αλλά Frusciante είναι μόνο ένας!
Αν πάρει κάποιος σήμερα από Θεσσαλονίκη ας ενημερώσει, γιατί είπαν πως θα φέρουν απ’την Τετάρτη εδώ πάνω…
εγω καβαντζαρισα και το ticketaki μου και περιμένω ο διάς να μου κανει την χάρη να μην με καλέσει η μαμά πατρίδα σεπτέμβρη και να τα τα γαμ)^&*με όλα 4 σεπτεμβρίου!
Μιλησα με τον Τζο (TicketHouse Θεσσαλονικης)…Ηρθαν τα εισητηρια! ΕΦΥΓΑΑΑΑΑ!
Απο κοσμο τι γινοταν;
Από φίλο που πήγε να πάρει, μου είπε για στιγμές AC/DC αν όχι ακόμα περισότερος κόσμος 8)8)8)8)8)8)
Στην Θεσσαλονίκη τα μισά απ’τα Pitch F.O.S. έχουν φύγει…
Όποιος προλάβει πρόλαβε…
Λεφτά υπάρχουν! :lol:
[B]Oυρές στα εκδοτήρια για το «μαγικό χαρτάκι» της συναυλίας των Red Hot Chili Peppers[/B]
Λίγο μετά τις 10 το πρωί άνοιξαν τα ταμεία για την πώληση των εισιτηρίων των Red Hot Chili Peppers (ΟΑΚΑ, 4 Σεπτεμβρίου) και οι ουρές στην Πανεπιστημίου είχαν σχηματιστεί από τις 7 το πρωί.
…
Ευτυχώς για τις συνήθεις μέταλ συναυλίες δεν υπάρχουν τέτοιες ουρές :lol:
[SPOILER]Μα από τις 7 το πρωί να περιμένουν… ενώ ανοίγει στις 10.30;;; #-o [/SPOILER]
AC/DC ήταν κόσμος και από τις 03:00 8)8)8)
Στο ticketpro τα FOS τα βγαζει μη διαθεσιμα οπότε λογικα θα τελείωσαν.
Επιτέλους γύρισα σπίτι με το μαγικό χαρτάκι! Δυόμισι ώρες ορθοστασίας και υπομονής και τελικά το απέκτησα! Για Pitch! Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω τέτοια συναυλία! Αυτό που λέμε blockbuster… όλοι οι καημένοι οι πεζοί από το δρόμο πηγαίνανε για να περάσουν! Στους γέρους που μας ρωτάγανε λέγαμε οτι περιμέναμε τη συνταξη… ή επίδομα για άστεγους λόγω του κραξίματος για τα λεφτά! Τς τς τς αλλά ποιος τους χέζει… ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ R.H.C.P.!!! FUCKIN’ YEAH!
Απο οσο φαινεται εξαντληθηκαν τα εισητηρια μπροστα στην Αρενα (εκτος αν ξαναβαλουν αργοτερα)
https://shop.ticketpro.gr/el/Event/Detail/878/red-hot-chili-peppers
:lol::lol::lol::lol::lol
λεφτα τελικα υπαρχουν!!! :lol::lol::lol:
Εγω μαλλον θα τσιμπησω απο το επομενο ετος!!! :):)
Αν βρεις… εκτός αν όταν λες το όνομά σου ανοίγουν όλες οι πόρτες…