Red Hot Chili Peppers 04/09/2012 Ο.Α.Κ.Α

Οι ac/dc ειναι ο ορισμος της μπαντας για Rock arena
οποτε μην μπερδεουμε την βουρτσα με την…

Λοιπόν ήμουν F.O.S.
Ο ήχος στα 20m από την σκηνή ήταν καλός σε σχέση με αυτά που άκουσα.
Οι κιθάρες αισθητά χαμηλωμένες όπως και στο τελευταίο άλμπουμ.
Τα πολλά τζαμαρίσματα με κούρασαν γιατί θα μπορούσαν να που άλλα 3-4 τραγούδια και γιατί δεν υπάρχει η χημεία όπως με Frusciante.
Αισθητή η απουσία του Fruscinte.
Ναι είμαι προκατελειμμένος μιας και είναι ο αγαπημένος μου κιθαρίστας αφού έχω αγοράσει όλα τα προσωπικά του άλμπουμ και ακούω Peppers από το 1991.
Το ξενέρωμα είναι οτί δεν ήπια ουτε μια μπύρα γιατί ετσι και ήθελα να πάω WC έπρεπε να πάρω ταξί για να πάω μέχρι έξω!
Πληρώνεις 75? και οι παπάρες δεν μπορούν να βάλουν 10 τουαλέτες μέσα.
Το setlisti δεν με ικανοποίησε γιατί έλλειπαν Snow, Otherside και around the world.
Τα 2 τελευταία τα άκουσα στο Μιλάνο πριν 9 μήνες και δεν έχω και τρελό παράπονο.
η διοργάνωση κλασικά για τον π**τσο.
Να ευχαριστήσω τον Λώρρη που γύμνασα το κορμί μου μετά από τον στίβο μάχης που πέρασα για να βγώ από την αρένα πηδώντας φράχτες, τάφρο και κερκίδες:-k
1 ώρα να βγούμε από αρένα και άλλη μια ώρα στον ηλεκτρικό.
Σε συνδυασμό με τα κιλά ιδρώτα παστωθήκαμε κανονικά σαν σαρδέλες!8O
Πολλά εισητήρια F.O.S. σε συμδυασμό με τους τζαμπατζήδες που ήταν ασφυκτικά γεμάτο μπροστά.
Και φυσικά δεν έλλειψαν οι μαλάκες που θεωρούν cool να μπουγελώνουν τον κόσμο και να πετάνε μπουκάλια μπροστά γιατί το έχουν δει να το κάνουν σε συναυλίες στην tv:?

Δεν ξέρω αν λειτούργησε ο έλεγχος μέχρι τις 9, πάντως από εκεί και μετά στο fos δε μπορούσες να πάρεις ανάσα.

Αν πάντως όπως λες δεν υπήρχε φαινόμενο τζαμπατζήδων, τότε το γεγονός αυτό είναι ακόμα πιο εκνευριστικό, γιατί τα εισιτήρια ήταν υπεράριθμα και κάποιοι (…) πάστωσαν τον κόσμο για να κονομήσουν κάτι παραπάνω.

Σήμα κατατεθέν μπορεί να είναι, αυτό δε σημαίνει ότι δεν έκοβε το ρυθμό (στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον). Σε άλλους μπορεί να αρέσει αυτό, δεκτό.

Η συναυλια ηταν πολυ καλη ξεροντας οτι θα ελειπε ο Frusicante και ξεροντας οτι οι RHCP γενικα κανουν μιση συναυλια μισο jamaρισμα που προσωπικα δεν με ενοχλησε.Αυτο που ειπαν και απο πανω ηταν οτι η διοργανωση ηταν για κλαματα γενικα τοσο στριμοξιδι απο τους τζαμπατζιδες και τοσα ατομα που παρατηρησα να κοβουν βολτες με αποτελεσμα να μας πριζουν (τα συκωτια :lol:)και οι τωλοτουαλετες ηταν στην εισοδο δηλαδη ελεος και την μπυρα με στρατηγικο σχεδιο την πηναμε

Οι ac/dc ειναι ο ορισμος του live. Ανεξαρτητως χωρου. Δε νομιζω να χαλουσε κανενα μας να τους δουμε στο Principal ας πουμε :slight_smile:

με την…σαφηνεια του προηγουμενου ποστ σου;

Αλλα μαζι σου παντως γιατι αλλες απαιτησεις εχεις απο τα γατακια κι αλλες απ’το ροκενρολ το ιδιο.

Όπου γατάκια βλέπε AC-DC ??? 8O 8O8O 8O 8O8O8O8O8O Ελπίζω να κατάλαβα λάθος…

Προφανως καταλαβες το αναποδο :slight_smile:

Βγήκε και το Mp3 του live. Όποιος το βρει πουθενά ας πει.

Σου στέλνουν τη συναυλια αμα γραφτεις στο blog και τους στείλεις μήνυμα στο fb

Εύκολα θα ανέβαινα τα 500χλμ και με… ποδήλατο για αυτό! :lol::p:lol:

Εύκολα κατέβαινα τα 3800χλμ με… τα πόδια για αυτό! :smiley:

To επισημο bootleg της συναυλιας ευκολα επιβεβαιωνει οτι οι peppers επαιξαν πολυ καλα και πως (προσωπικη εκτιμηση) ο Josh ειναι οντως πολυ καλος κιθαριστας και ο φυσικος αντικαταστατης του Frusciante.

Εναλλακτικά (και προτιμότερα), να πας να την αγοράσεις από το www.rhcp.com/live ή από το livedownloads.com για να συνεχίσουν να βγαίνουν official bootlegs. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των χρημάτων πάνε απ’ ευθείας στο συγκρότημα. 10 δολλάρια έχει το mp3 και 13 δολλάρια το flac (που αγόρασα και κατεβάζω τώρα). Παρεπιπτόντως, είναι σα να ακούς άλλη συναυλία και αυτό είναι αποτελεσμα του ΣΚΑΤΟΗΧΟΥ που είχε στο ΟΑΚΑ (το official bootleg είναι κονσολάτο).

μαγκες επειδη δεν προλαβα να παρω μπλουζα του λαιβ τη μερα της συναυλιας ξερετε απο που μπορω να αγορασω?

http://bit.ly/RD23Yv

έπαιξε πολύ καλά όντως αλλά ο Frusciante πιστεύω πως είναι αναντικατάστατος.

Κι επίσης δείχνει ότι όντως θάφτηκε σκοπίμως. Καμία σχέση με τον ήχο και την ένταση του Frusciante.

στειλτε λινκ σε πμ να ακουσουμε και εμεις που δεν πηγαμε

link από την προηγύμενη σελίδα.