Εγω να σου πω την αληθεια ειχα παρει ενα μπουκαλακι με ρακι + ενα μπουκαλι με νερο απο το σπιτι,αραξα κερκιδα και ημουν κυριος. Οποτε τα λεφτα της μπυρας τα γλυτωσα γιατι ξερω πολυ καλα τι κλεφτες ειναι πανω σε αυτο το θεμα. Οσον αφορα τα 45 δεν μπορω να πω οτι τα εκλαψα,γιατι γενικοτερα καλα περασα ( αν και δεν ειμαι μεγαλος φαν ), ομως εχω παει και σε πολυ χειροτερες συναυλιες που σιγουρα τα εκλαψα τα λεφτα μου.
Υ.Γ. Φτανει πια ρε παιδες με τους τσαμπατζηδες. Παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν. Οσοι νομιζετε οτι θιγεστε απο αυτο, καντε μηνυση , στην τελικη δεν χανεται εσεις λεφτα. Δυστηχως στην Ελλαδα ζουμε και αυτα που γινονται γυρω μας ειναι πολυ χειροτερα απο μια τσαμπα συναυλια.
Φιλε μου ηταν η πρωτη και τελευταια φορα που ειδα συναυλια απο κερκιδα. Εχω παει σε αμετρητες συναυλιες στην ζωη μου και ηταν η πρωτη φορα που αναγκαστικά πηγα σε κερκιδα και ο λογος πολυ σοβαρος. Γυναικα εγκυος οποτε για αρενα δεν ειμασταν :)
Προχθες αυτο λεγαμε με ενα φιλαρακι,οτι τι δουλεια εχουμε εμεις σε κερκιδα. Ηταν οντως ξενερωτα αρκετα,οχι βεβαια οτι κατω ο κοσμος τα εσπαγε,αλλα ειναι αλλη φαση. Οι επομενες ομως που ειναι metal συναυλιες και δεν θα ειναι η γυναικα μαζι, θα ειμαστε οπως πρεπει…
To sestlist όπως προείπα ήταν γαμηστερό(γούστα) και χορταστικότατο!
Strip my mind, I could have lied, [B]I like dirt[/B]\:D/ ευχάριστες εκπλήξεις γιατί δεν τα περίμενα
Oι μόνες αλλαγές που θα έκανα θα ήταν around the world αντί για parallel universe, factory of faith αντί για ethiopia + Otherside + Blood Sugar χωρίς να βγάλω κανένα άλλο:p
O ήχος, όπως βλέπεις την σκηνή αριστερά και αρκετά μπροστά που ήμουν ήταν κομπλέ
Καθαρό μπάσο, ντραμς, φωνή εκτός από μερικές φορές που μπούκωνε για κάτι δευτερόλεπτα
Τώρα για την απουσία κιθάρας, δεν ήταν πρόβλημα του ηχολήπτη, τον Τζος τον γράφουν στην πουτσάρα τους. Κρίμα γιατί όλα τα σόλος πήγαν περίπατο[-X
H σκηνή όπως αναφέρθηκε ήταν πολύ χαμηλά, έλεος. Οριακά έβλεπα(1.76) χωρίς να έχω κανένα ντερέκι μπροστά μου…ακόμη και οι οθόνες στα πλάγια ήταν πολύ χαμηλά. Είχα μια κοντούλα(βύζαρος) μπροστά μου που δεν έβλεπε Χριστό, απορώ πως την πάλεψε:p
Kiedis: Πολύ διεκπεραιωτικός, απόμακρος και γενικά δεν προσπάθησε καν να έρθει σε επαφή με τον κόσμο, να τα σπάσει όπως οι άλλοι. Φαίνεται του έχει φύγει η γκαύλα, όπως του Ζαγόρ. Τουλάχιστον είχε αξιοπρεπέστατη επίδοση, δεν έπιασα κάποιο φάλτσο
Josh: Ντάξει, το παλικάρι με σπασμένο πόδι και έδινε ότι είχε, δε μπορώ να καταλάβω γιατί τρώει τόσο κράξιμο. Οκ δεν είναι Φρου αλλά αν δεν ήταν τόσο θαμμένος και περιθωριοποιημένος θα έδινε περισσότερα. Και στην τελική αν είναι να τον κόβουν έτσι, ας έπαιρναν έναν να παίζει καρμπόν τον Frusciante να είναι όλοι ευχαριστημένοι
Chad: 8) Respect! Προσγειωμένος και ορεξάτος, θα μπορούσε να τζαμάρει όλο το βράδυ δεν θα είχε πρόβλημα. Στην αρχή του έφυγε και μια μπαγκέτα σε ένα πέταγμα:p
Flea: Εδώ ότι και να πεις…ο τύπος πρέπει να διαβάζει τα ανέκδοτα για τους μπασίστες και να ρίχνει πολύ γέλιο. Καλά που ήταν και αυτός και κρατούσε το επικοινωνιακό κομμάτι και έπεφτε και κάνα χειροκρότημα γιατί ο Τόνι στην κοσμάρα του. Άψογος, συνέχεια πάνω κάτω, κοπάνημα, χορός, τρέλα, μόνο με τα πόδια δεν έπαιξε!Το μισό συγκρότημα είναι
Σκατά στον κόσμο
Σκατά στην διοργάνωση
[B]2 κουβάδες σκατά στο @ρχίδι που μου σούφρωσε το μπλουζάκι που μου έφυγε στον Can’t Stop. Ελπίζω να το φοράει και να σπάσει τα χέρια του[/B]
*Ένας σεκιουριτάς που πιάσαμε την κουβέντα και κράζαμε για το fos, είπε ότι ο manager των red hot έδωσε εντολή να μην τους κοιτάνε οι σεκιουριτάδες#-o:lol:
*Ντροπή στο παλικάρι που όταν πετούσαν νερά εκείνος άδειασε ένα μπουκαλάκι ούζο
Δώσε το να το πιούμε γαμώτεν
Για τους τζαμπατζήδες, επειδή έγινε μεγάλη κουβέντα
Δεν έχω πρόβλημα, αν δεν έχει κάποιος φράγκα ή δεν πρόλαβε τικέτο, να προσπαθήσει και αν τα καταφέρει να μπει να δει τη συναυλία και να μην το μάθω ούτε εγώ, ούτε ο διπλανός του ούτε κανένας. Όταν κάνεις “μαϊμουνιές”, τις κρατάς κρυφές, δεν τις διατυμπανίζεις
Μπήκες? Με γεια σου και χαρά σου
Τυπάδες όμως σαν και αυτό το ζωάδι:
είναι όντως για πολλές φάπες. Δεν φτάνει που μπαίνουν τζάμπα, έχουν το θράσος να κράζουν κιόλας όλους αυτούς που πλήρωσαν και έδωσαν και στο μαλάκα τη δυνατότητα να δει red hot πέρα από το γιουτιούμπ
Βλάκα και σκατόφλωρε prowler τα “κορόιδα” και τα “φλώρια” τα λες τώρα σε ένα φόρουμ πίσω από pc, φαντάζομαι δεν είχες τα @@ να το φωνάζεις χθες στην αρένα, πόσο μάλλον σε κάνα πιο σκληροπυρηνικό λάιβ και όχι τόσο τρέντυ που είναι φουλ κοριτσάκια
Αλλά εκεί γιατί να πας?Δεν έχει φάση
Ναι θα έλεγα
Άλλο όμως να βάλει ένας σεκιουριτάς 1 άτομο και άλλο να μπαίνουν εκατοντάδες χύμα. Μετά η κατάσταση γίνεται αποπνικτική και η στραβή μια φορά θα γίνει και θα κλαίμε θύματα
Όταν έξω στους πάγκους είχαν 15-20? οι “μούφες”, τα 20? για “official” είναι τίμια
Μόνος σου να πας να το τυπώσεις, ένα 15άρι θα το δώσεις άνετα
Ανάμεσα σε αρένα και fos είχε 2 μπάρες με 2-3 μέτρα κενό και ενδιάμεσα ανά 7-8 μέτρα σεκιουριτά. Που και που περνούσαν και κάποιοι του Ερυθρού Σταυρού. Έτσι ήταν τουλάχιστον στα πλάγια που ήμουν εγώ. Μέχρι να βραδιάσει πάντως από τη μεριά μου μόνο ένα γατόνι κατάφερε να μπει ρίχνοντας και 2 κάγκελα:lol:
Επίσης μέχρι τις 9, πίσω στο fos έπαιζες μπάλα, μετά δεν ξέρω αν γέμισε τίγκα μέχρι τον ηχολήπτη
Α…και οι μισοί και βάλε fosίτες που έσκασαν 75αρια ήταν σε χειρότερη θέση από μένα
Ελπίζω να μην κούρασα όποιον έκανε τον κόπο να διαβάσει
Αν θυμηθώ τίποτε άλλο θα επιστρέψω:p
Edit:Ξέχασα τα σαπόρτ
Sunny side blah blah
[SPOILER]Ρε Λίλα, είναι δυνατόν να βγαίνεις να ανοίξεις συναυλία για ρεντ χοτ τσίλι πέπερς, μες στην κάψα, μες μας τους καψωμένους από κάτω και να φορας ΦΟΡΜΑ ΒΕΝΖΙΝΑ/ΟΔΗΓΟΥ ΦΟΡΜΟΥΛΑ γαμωτηνπουταναμου?
Βάλε καμιά φουστίτσα[/SPOILER]
Aaak αδιάφοροι
Θα γραφα και γω την αποψάρα μου τώρα που γύρισα στον βορρά αλλά βλέπω ότι δεν έχει κάποιο νόημα καθώς θα γράφω τα ίδια με πολλούς… ο ήχος δεν…ειδικά κιθάρα τον λυπήθηκα…λες και το κάναν για πλάκα ήταν…
οργανωτικά απίστευτα πράγματα… πρώτη φορά πηδούσα κάγκελα για να βγω από live και όχι να μπω… το κοινό για τον πέο…απορώ σε μερικά ριπορτ που είδαν ότι ο κόσμος ήταν θερμότατος και συμμετείχε και γινόταν χαμός… με το ζόρι σε 3-4 τραγούδια καταλάβαινες ότι είσαι σε μεγάλο live με ζωντανό κοινό…
όσο για τους τζαμπατζήδες δεν έχω πρόβλημα… η ευθήνη είναι 100% της εταιρίας να προστατέψει αυτόν που αγόρασε εισιτήριο και να τους αφήσει από έξω… αυτοί αν μπορούν καλά κάνουν και μπαίνουν… και γω θα πήγαινα κούτρα αν με λεγαν ότι θα γινόταν αυτά που είδα στην αρένα…να σε λέει η γκόμενα "μήπως έχετε εισιτήριο να το κόψουμε…??"
σε γενικές γραμμές απογοητεύτηκα…δεν άξιζε τα φράγκα πιστεύω…
H μιζερια φαίνεται όταν οι περισσοτεροι λένε μονο αρνητικά και όχι τπτ θετικό! Και το ότι η σκηνή ήταν χώμα επίσης το εχω ακουσει και ειναι υπερβολη! Ενταξει δεν ήταν αρκετα ψηλα ωστε να βλέπουνε όλοι αλλα δε συγκρινεται με τη χαμηλή σκηνή και τα βιντεογουολ στη συναυλία του Bon jovi περσυ!
edit: Και οσο λιγοτεροι, τοσο μεγαλύτερη ορατοτητα θα είχες! Κι αυτό τελικώς δε το σεβάστηκαν! Ανεργος ειμαι και μαγκια μου που τα μαζεψα τα λεφτα και πηγα!
Αν και τα πε ολα ο pashalakos να γράψω και γω μια κουβέντα.
ΠΕΠΕΡΣ μια χάρα ηταν τα παιδιά…
ΣΕΤΛΙΣΤ ικανοποιητικότατο…
ΚΟΙΝΟ οτι να ναι…
ΟΡΓΑΝΩΣΗ …Μάυρα χαλια…
ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ καλα κάνετε (για σας) ρε σεις αλλα μην το φωνάζετε κιολας,
ΟΦΙΣΙΑΛ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ με 20? δεν εχω ξαναπάρει.
Γενικά μια πολυ καλη βραδιά για οποιον γούστερνε να περασει καλα.
Υ.Γ. το καραγκιοζιλικι απο ντι ντι ομως με τη θυρα 13 δεν πιστευω να εχει προηγουμενο!!!
Αν γινοταν σε στο κλειστο οακα θα ηταν αρκετα διαφορετικα τα πραγματα
συναυλια στο οακα πανω κατω ξερεις οτι δεν θα εχει ουτε το απαιτουμενο παθος ουτε τον απαιτουμενο ηχο
Ας πω και εγω εστω και αργα την γνωμη μου για την συναυλια.
Προσωπικα περασα πολυ ωραια, δεν ηταν το τελειο, αλλα εμεινα ευχαριστημενος. Υπηρχαν και αρνητικα στην βραδια και θετικα. Ξεκιναω απο τα αρνητικα. Η διοργανωση της Didi ηταν αθλια, καναμε 1 ωρα να βγουμε, ειχε στουμπωσει ο κοσμος στην 1 εξοδο που ειχαν ανοιχτη. Και μετα βγαινει ανακοινωση “εχει ανοιξει και αλλη εξοδος δεξια της σκηνης”… Τωρα το θυμηθηκατε που ημασταν ηδη σαν τις σαρδελες 1 ωρα? Επισης η σκηνη ηταν πολυ χαμηλη και δεν ηταν ευκολη η ορατοτητα. Ημουν αριστερα οπως κοιτας την σκηνη, στο υψος που τελειωνε ο κοσμος στις κερκιδες και αρχιζε το αδειο πεταλο. Ειμαι 1,83 και εβλεπα απλα υποφερτα, δεν θελω ουτε καν να σκεφτομαι πως εβλεπε καποιος πιο κοντος. Γενικα ανοργανωσια για αλλη μια φορα.
Στα θετικα τωρα ο ηχος ηταν αρκετα καλος, στην αρχη ειχε καποια προβληματα, αλλα μετα εφτιαξε. Η μπαντα ηταν σε καλη μερα, με ορεξη και καλο setlist. Γενικα οι Peppers στις συναυλιες τους μπορουν να ειναι απο κακιστοι μεχρι αψογοι. Δεν ηταν αψογοι, ηταν ομως παρα πολυ καλοι. Η φωνη του Kiedis καλυτερη απ’οτι περιμενα, εβγαλε πολυ συναισθημα σε καποια τραγουδια. O Flea πολυ απλα ειναι [B][SIZE=“3”]ΘΕΟΣ[/SIZE][/B]… Αψογος παικτικα, φοβερη σκηνικη παρουσια, τραβουσε τα βλεματα και ηταν ο MVP με ανεση. Ο Chad Smith επισης φοβερος, μαζι με τον Flea απο τα καλυτερα rhythm sections που υπαρχουν. Ο Klinghoffer ηταν καλυτερος απο οτι περιμενα, ειχε ορεξη και εδειχνε να το γουσταρει αυτο που κανει. Ναι δεν επαιξε τα σολο του Frusciante, σε καποιες φασεις το εχασε λιγο, αλλα δεν ηταν οτι δεν ακουγες κιθαρα που γραψανε πολλοι, υπερβολη, εγω μια χαρα την ακουγα στο μεγαλυτερο διαστημα της συναυλιας. Να πω την αληθεια ομως σε πολλες φασεις μου ελειπε ο John.
Τα τζαμαρισματα αναμεσα στα κομματια ειναι σημα κατατεθεν των Peppers, οσοι εχουν ασχοληθει μαζι τους σοβαρα θα πρεπει να το ξερουν αυτο. Εμενα καθολου δεν με χαλασε, δεν μου φανηκε να το παρακαναν σε καμμια φαση. Στα πλην της μπαντας οτι ο Kiedis ειναι αισθητα λιγοτερο κινητικος πλεον απο παλια και ισως το κανει για να μην κουραζεται και εχει επιπτωση στην φωνη του αυτο. Αλλα οπως και να εχει χανει σκηνικα σε σχεση με καποια χρονια πριν, σε φασεις που πωρωνοταν γουσταρα τρελα, αλλα δεν ηταν οι φασεις τοσες πολλες οπως καποτε.
Το setlist πολυ καλο, ειχε φοβερες εκπληξεις με κορυφαια το Parallel Universe που οταν μπηκε τρελαθηκα γιατι ειναι απο τα αγαπημενα μου κομματια τους και εχει παιχτει μονο 6 φορες στην περιοδεια μετρωντας και την Τριτη. Strip My Mind επισης εκπληξη (4 φορες με την Τριτη), αν και προτιμουσα αλλα. I Could Have Lied μετραει 7 φορες και γουσταρα τρελα και ακομα I Like Dirt που δεν το περιμεναμε. Χαρηκα που επαιξαν Scar Tissue που δεν ειναι στανταρ και Goodbye Hooray. Μου ελειψαν τα Around The World και Otherside απο τα ψιλοσιγουρα, αλλα εμεινα ευχαριστημενος γενικα απο το setlist. Τα highlight για εμενα οπως τα ενιωσα και οπως τα επαιξε η μπαντα, Can’t Stop, Parallel Universe, η σερι 5αδα Under Τhe Bridge, Higher Ground, Californication, Goodbye Hooray, By Τhe Way και φυσικα Suck My Kiss και Give It Away απο το encore.
Εδω θα αναφερω αλλο ενα βασικο αρνητικο της συναυλιας, που το περιμενα ομως. Η ασχετοσυνη του κοσμου ηταν απιστευτη. Οι περισσοτεροι δεν ηξεραν παρα 2-3 το πολυ τραγουδια. Και αντε πες να μην ξερουν το I Could Have Lied (με ρωτησαν 2 ατομα την ωρα που το παιζανε “ποιο ειναι αυτο, καινουριο?”), αλλα ουτε το Give It Away? Το Suck My Kiss? Δηλαδη μονο By The Way και Californication, αντε και Under Τhe Bridge με το ζορι? Το περιμενα αυτο βεβαια και το ειχα γραψει αρκετες φορες, απλα δεν περιμενα πια τετοιο χαλι… Απλα παμε συναυλια για το hype.
Γενικα περασα πολυ ωραια, εφυγε ενα απωθημενο, απλα δεν ηταν το τελειο λογω διοργανωσης, κοσμου και ηθελα εναν πιο ενεργητικο και καυλωμενο Kiedis, αν και οπως ειπα ηταν καλος. Θα τους ξαναβλεπα και ευχομαι να το καταφερω καποια στιγμη.