Για κάποιο λόγο μου έρχεται στο μυαλό το ακόλουθο σποτάκι:
Μαντέψτε ποιους βλέπω στο πρόσωπο του τύπου που θεωρητικά δεν είναι αντίθετος με τη δωρεά οργάνων, αλλά εκείνος δεν είναι διατεθειμένος.
Για κάποιο λόγο μου έρχεται στο μυαλό το ακόλουθο σποτάκι:
Μαντέψτε ποιους βλέπω στο πρόσωπο του τύπου που θεωρητικά δεν είναι αντίθετος με τη δωρεά οργάνων, αλλά εκείνος δεν είναι διατεθειμένος.
Προφανώς είναι διαφορετική η κατάσταση σε μικρά και μεσαία συγκροτήματα που παίζουν σε μουσικές σκηνές. Εκτός από μερικά θρυλικά ντου σε πανκ-θρας συναυλίες δεν νομίζω ότι είναι κανόνας το τζαμπατζιλίκι. Και δεν θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου.
Αλλά σε μεγάλες συναυλίες με εξασφαλισμένα έσοδα και του καλλιτέχνη και της διοργανώτριας εταιρείας σιγά το ζήτημα να μπουν και μερικοί τζαμπατζήδες (αν φυσικά δεν τίθεται θέμα ασφάλειας).
Επίσης αν ήθελε ο διοργανωτής θα μπορούσε να προσλάβει περισσότερο προσωπικό για να μην μπαίνει κανείς τζάμπα, αλλά βλέπεις δεν θέλει να χαλάσει παραπάνω λεφτά και αφήνει να γίνεται μπουρδέλο η κατάσταση μέσα κι έξω από τη συναυλία.
Αυτό για το εξωτερικό είναι λίγο μύθος. Έχω δει σεκιουριτάδες να παίρνουν λεφτά για να βάζουν κόσμο μέσα, να περνάνε στο έτσι τους γνωστούς τους, τζαμπατζήδες να πηδάνε φράχτες, μαυραγορίτες και όλα τα καλά που συμβαίνουν κι εδώ.
Τέλος πάντων το ζήτημά μου είναι με αυτούς που κράζουν τους τζαμπατζήδες λες και κάνουν κανένα έγκλημα, ενώ οι ίδιοι είναι τζαμπατζήδες σε άλλες καταστάσεις και το πιο πιθανό με τα ίδια τα συγκροτήματα που υποτίθεται ότι προστατεύουν με την άποψή τους. Και σόρι, αλλά την διάκριση σιντι - συναυλία δεν μπορώ να την δεχτώ ως προς το αν θα πληρώσει κανείς γι’ αυτά ή όχι.
για κοιτάξτε τον τίτλο του θρεντ. παίζει να ξεχάσατε που γράφετε.
ανοίξτε νέο θρεντ. 20.000 υπάρχουν, το ένα παραπάνω δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα και κάντε εκεί τις συζητήσεις σας περι μαυραγορίτων(που υπάρχει ήδη) και τζαμπατζήδων.
δεν μπαίνω καν στο θρεντ πλέον και λόγω χαμηλού επιπέδου χρηστών(να πω οι περισσότεροι; δεν ξέρω. εκεινοί θα ξέρουν σε ποιους απευθύνομαι!). τους τζαμπατζήδες που πετάνε ατάκες τους θέλουμε όμως!
:D:D:D
ποιον Α/Α έχεις στη μένσα?
Φιλε μου,μπορουμε να ειρωνευομαστε ο ενας τον αλλο με τις ωρες.Το θεμα ειναι επειδη διαβασα αρκετα ποστ,οτι κανεις λες και εχασες εσυ λεφτα απο την ολη ιστορια.Διαβασε και τι λεω στο υπολοιπο ποστ μου.Τζαμπατζηδες θα υπαρχουν παντα αλλα θα ναι μικρο μερος του κοινου οποτε…Let it go!!!Δεν επηρεζουν πουθενα και τιποτα οι τζαμπατζηδες,ειναι μικρο το ποσοστο.
παραδεχτειται το ρε παιδια… ακομα τα κλαιτε τα 45 ευρωπουλα + 4 η μπυρα… :lol:
εγώ να σου πω την αλήθεια είμαι γόνος πλούσιας οικογένειας και δε με ενόχλησε καθόλου:!:
Δε ξερω τι διαβαζεις αλλα δε με παρακουθεις το τι λεω. Αυτο βλεπω. Αυριο να παω να κανω και εξομολογηση στον ιερεα για την αμαρτια που εκανα και πληρωσα. Εχω ακουσει τα παντα . Το μονο δεν ακουσα ειναι οτι δεν ειμαι εγκυος. Παντογνωστες μεχρι ποτε παω στη τουαλετα και ποτε ο γερμανος και ο αυστραλος. Τραγικο. Τραγικη συζητηση καταντησε. Περασα γαματα στη συναυλια. Αυτο μου αρκει.
κιριλε κιριλε
Σε μια χώρα που υπάρχει η απόλυτη διαφθορά,φοροδιαφυγή,αναξιοκρατία μας φταίε ο άφραγκος ή ο μαντραπήδας…
Θέλουμε τον τζαμπατζή έξω ,γιατί αισθανόμαστε ζήλια,είμαστε μα!@#κες που πληρώσαμε,λογική του γιατί αυτός και όχι εγώ.
Και πολλοί δεν έχουν καταλάβει την οικονομική εξαθλίωση του 50% του πληθυσμού.
Θέλουμε τους φτωχούς για να αισθανόμαστε πλούσιοι,τις πόρνες για να αισθανόμαστε άντρες ,τους μετανάστες για να νιώθουμε έλληνες κλπ.
Άραγε από όσους πλήρωσαν είσιτήριο δεν υπάρχουν π.χ άτομα που φοροδιαφέυγουν ή πόσοι έχουν κάνει λαμογιές εις βάρος άλλων?
Είμαστε όλοι ποτισμένοι με την καταραμένη ελληνική νοοτροπία και θα μας φταίξει ο πιτσιρικάς που παίρνει 50 ευρώ το μήνα από τους γονείς του,ή ο άνεργος που μετράει και τα 5 λεπτα και όχι ο διοργανωτής που βάζει 20 χιλιάδες άτομα να βγουν από μια πόρτα,που κάνει μπάχαλο τις θέσεις στις κερκίδες και προσφέρει μετριότατο ήχο και μηδενική ορατότητα στο κοινό.
Ετσι χαχαχα και ξαφνικα οσοι μπηκαν κουτρα ειναι οι κακοι,δε νιωθουν,δε ξερουν και τετοια :lol:
+1 για αυτο ειμαστε μια ζωη στην μιζερια σαν λαος.
Εμένα φίλε μου δε με πειράζει ο τζαμπατζής.
Με πειράζει που η εταιρεία δε σεβάστηκε αυτούς που πλήρωσαν 75 ευρώ για να είναι στο χώρο που όρισε σαν F.O.S. και δεν κατάφεραν να μπουν επειδή είχε ζιγκάρει (από υπεράριθμα εισιτήρια; από αυτούς που είχαν εισιτήριο Arena και απλώς πήδηξαν μία μπάρα; από τζαμπατζήδες;).
Με πειράζει που δε σεβάστηκε αυτούς που τα έσκασαν για αρένα και δεν είδαν ένα live της προκοπής επειδή ΟΛΟΙ οι τζαμπατζήδες μπήκαν αρένα.
Και με πειράζει που δε σεβάστηκε αυτούς που πλήρωσαν πάλι σεβαστό ποσό για να είναι στις θύρες VIP/25/29 και έμπαινε όποιος νά’ναι χωρίς έλεγχο, επειδή η αρένα είχε ζιγκάρει.
Κανένα πρόβλημα με τον τζαμπατζή γενικά. Αν έχουν 10.000 απούλητα εισιτήρια, ας μπεί και 10.000 κόσμος τζάμπα.
Αν μπουν 10.001 όμως θα χαλαστώ. Αν μπούν και οι 10.000 στον ίδιο χώρο επίσης θα χαλαστώ.
δηλαδη ο τυπος (ο ανεργος, ο νεος κτλ) που δεν εχει λεφτα, γιατι πρεπει για ενα περιεργο λογο να δει τη συναυλια ντε και καλα?
ειχαν βαλει στους slough feg αν δεν κανω λαθος τους ανεργους μεσα τζαμπα, καταπληκτικη κινηση και μπραβο. εφοσον η ντιτντι δεν εχει τετοιες κοινωνικες ανησυχιες, αν θες να μπεις θα πληρωσεις εισιτηριο. αντε γινατε ολοι γιαννης αγιαννης, λες και αν δεν δειτε πεπερς θα πεινασατε.
οσο για το διοργανωτη αν δε σαρεσει (και δεν ειναι πως δεν τον ξερουμε) μην πατησεις σε συναυλια του. εμπαργκο ομως δε γινεται και δεν προκειται να γινει, οποτε καθε φορα τα ιδια θα περνατε
υ.γ. iphone 5 ρε παιδια ο ανεργος πως θα το αγορασει??
μαρεσει που το συζητάς και εσυ.
αμα εχεις ξυπνησει πιο νωρις απ οτι πρεπει και βαριεσαι…
Αν και δεν πήγες, δυστυχώς τα όσα είπες συνέβησαν. Αν ξαναπάω σε τέτοια φάση σίγουρα κερκίδες με λιγότερους γυρολόγους και τύπους που αδιαφορούν για τη συναυλία.
Αυτο με τους τζαμπατζιδες συμβαινει μονο στην Ελλαδα σε τετοιο ποσοστο. Στο εξωτερικο πολυ δυσκολα να μπεις κρυφα καπου. Παντως και οι δυο πλευρες εχουν τα δικια τους. Αυτη ειναι η νοοτροπια του ελληνα που ειτε εχει λεφτα η οχι θελει να κανει ζωαρα. Και θα συνεχιζεται για πολυ καιρο αυτο.
Για το κοινο δεν κατηγορω κανεναν. Εγω οταν παω να δω σε συναυλια μια μπαντα που γουσταρω δε μου καιγεται καρφι για το ποιος ειναι διπλα μου. Ζω στον δικο μου κοσμο. Καθε ενας ειναι ευπροσδεκτος και ας παει για ενα μονο τραγουδι.
Ηθελα να ξερα ενας ρε ενας απο αυτη την εταιρια δεν μπορει να βγει εστω για τα ματια του κοσμου να ζητησει μια συγγνωμη ετσι για τα ματια του κοσμου κ ας μην τη πιστευει. Τι διαολο απομονωμενοι ζουν απο το ιντερνετ δε διαβαζουν 20 χρονια τα παραπανα του κοσμου; Οσο δε κανουμε μπουκοταζ ομως τοσο καιρο ετσι κ αυτοι μας τη φορανε
Κανονικα εκμεταλευομενοι την αγαπη μας για τη μουσικη. Προσωπικα ευχομαι τα χειροτερα για το μελλον της εταιριας κ ας μην ξαναρθει κανενα συγκροτημα ποτε στην ελλαδα