Red Hot Chili Peppers - European Tour

παιζουν που παιζουν μονο κανα 70λεπτο , σιγουρα θα τους ηθελα ΜΟΝΟ σε κλειστο χωρο …

http://rhcp.tickets.de/en/customer/events/seating/2207

δεν υπαρχει κατηγορια αρενας ή απλα δεν ειναι ακομα διαθεσιμα?? :-k

edit: ακυρον! το βρηκα…

ξαφνικα μου ηρθε η ιδεα να παω να τους δω στο Μιλανο στις 11 Δεκεμβριου! μολις τσεκαρα αεροπορικα για τοτε και βγαινου μονο 56? με EasyJet, αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη στο site που δινει τα εισιτηρια.

απλα φλασια μου ηρθε τωρα…οποιος μπορει ας βοηθησει

και επισης ΨΗΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ?? για να ψηθω και εγω περισσοτερο και να το κανονισουμε αν δεν βγαινουν πολλα τα λεφτα!

Eγώ έχω πεί να ψαχτώ για Βερολίνο περίπου μία εβδομάδα νωρίτερα αλλά ακόμα δεν έχω κάνει κάτι.

έχουμε πει με αστάλδο ότι παίζει να πάμε μιλάνο αλλά είναι πολύ φλου ακόμα.

Για μια γαμωμέρα δε τους προλαβαίνω στο Λονδίνο… :confused:

εχεις τσεκαρει ποσο κανουν τα εισιτηρια της συναυλιας?

γενικα εχετε με και μενα στο μυαλο σας, και εγω στο πολυ φλου το εχω στο μυαλο μου…

δεν έχω τσεκάρει, αλλά από κάτι τύπους που το είχαν ψάξει είχαμε ακούσει το τρομάκτικο νούμερο των 80 ευρώ :?

γενικα εχουν ακριβουτσικα εισιτηρια! και Βερολινο νομιζω που ειχα κοιταξει καπου τοσο εχουν. Ολλανδια νομιζω ειναι καπου 50-60?. το site για Μιλανο ειναι στα Ιταλικα και δεν καταλαβαινω γρι…

9/11 - London, O2. Θα είμαστε εκεί 8). Χωρίς τον μεγάλο στην κιθάρα βέβαια, αλλά τέσπα.

κουφαλα Cozy! καθαρισες εσυ.

προσπαθω να το ξεχασω αυτο με την απωλεια του Frusciante. θα φανει φανταζομαι αρκετα στο νεο αλμπουμ.

κατι αλλο…τελικα ποση ωρα παιζουν στα live? 55 λεπτα που λεει ο Λωρης? 70 που ειπε νομιζω ενας φορουμιτης? η 1,5+ ωρες οπως σε κατι live που εχω δει?

O Λώρης λέει μαλακίες, δες και τι γράφω στο θρεντ "Διοργανωτές, λεφτά, κλπ."
Τη μιάμιση ώρα να την θεωρείς δεδομένη και με δεδομένες τις διάρκειες των κομματιών τους δεν είναι καθόλου άσχημα!

Βερολίνο είναι καλή φάση ,παίζει και Frank Turner δύο μέρες πριν όμως το οικονομικό δεν επιτρέπει μεγάλη αισιοδοξία

Η πρωτη συναυλια που εγινε σολντ αουτ ηταν φυσικα του Ροτερνταμ.Και φυσικα δεν προλαβα εισιτηριο.Γαμωτεν.

μπηκε και το Βερολινο στο παιχνιδι καθως υπαρχει φιλικο σπιτι πολυ κοντα στο χωρο της συναυλιας! προς το παρον παντως ολα ειναι σκεψεις…

Χμμμμ αν σκάσει εκεί αρχές Δεκέμβρη πάλι το Persistence Tour (hardcore φάση) θα με έψηνε. Ε είναι και ο Turner… δε θέλει πολύ! :slight_smile:

πολλά τα λεφτά και με ήδη 5 συναυλίες κανονισμένες γιια νοέμβρη δεν υπάρχει περίπτωση να τα σκάσω! Καλοκαιράκι όλο και σε κάποιο φεστιβάλ θα παίξουν που θα πάει!

http://www.setlist.fm/setlist/red-hot-chili-peppers/2011/summer-sonic-osaka-japan-53d08305.html

το σετλιστ απο τη συναυλια στην Ιαπωνια. αρκετα καλο αλλα λιγο μικρο(?)

Καλά εντάξει αυτό δε βγαίνει με τίποτα 55 λεπτά που έλεγε ο φίλος μας ο Λώρης.Σίγουρα είναι 90 λεπτά και ίσως λίγο περισσότερο χωρίς να ξέρω και τι τζαμαρίσματα κάνουν.Εκτός αν πληρώνονται με το λεπτό και ο διοργανωτής του υπερεπιτυχημένου ευρωπαικού φεστιβάλ ,βγαίνει μόνο με μισό setlist.:p:p:p:p:p

οπως και ναχει, meh.