Red Hot Chili Peppers - European Tour

μολις εκλεισα εισιτηρια για Βερολινο 4.12!!!1 :smiley: :smiley: :smiley: 8) 8) 8)

Αυτά είναι!!! :slight_smile:

γενικα οποιος ψηνει Βερολινο παντως, τα εισιτηρια αρχιζουν και τελειωνουν. αρενα και σε καποιες θυρες του κατω διαζωματος εχουν τελειωσει. γενικα υπαρχουν καποια στο κατω διαζωμα και στο πανω μπολικα μαλλον.

Πόσο πήγε γενικά το “μαλλί”,αν επιτρέπεται;:-k

81.40 το τικετο της συναυλιας, στο κατω διαζωμα. γενικα τσιμπημενα…

[SPOILER]…θα κανουμε το παξιμαδι μας σκατο…[/SPOILER]

διπλό το κακό…:lol:

81??? ouch!

νομιζω τα φθηνοτερα ειναι 69 στο πανω διαζωμα, οποτε δεν εχει μεγαλη διαφορα… ασε την υψοφοβια…:stuck_out_tongue:

Να φανταστώ ότι δεν παίζει να βρω τώρα εισιτήρια για Μιλάνο πουθενά ε;

Σε μαυραγορίτικα site λίγο πιο τσιμπημένα!
Κι εγώ απο τέτοιο πήρα για Μαδρίτη!!! :stuck_out_tongue:

Πόσο το πήρες; Εγώ βρίσκω γύρω στα 125 για αρένα + άλλα 30 για κούριερ δηλαδή στην τριπλάσια τιμή! :!:

Στο επίσημο site γράφει “currently not available”. Παίζει να ξαναέχουν κάποια στιγμή;

115 για αρένα,διπλάσια τιμή…ζήτησα e-ticket και δε θα πληρώσω κούριερ,τα εκτυπώνεις μόνος σου.

Απ’ όσο ξέρω όχι…απλά εμφανίζουν αυτό το μήνυμα αντι του sold out…το έχω δει πολλές φορές να γράφουν αυτό και να μην ξαναβγάζουν εισιτήρια…αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου,αν ξέρει κάτι περισσότερο κάποιος άλλος ας πει…

Σου έστειλα ΡΜ για να μου δώσεις κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το site κλπ για να μη το κάνουμε τσατ εδώ. :slight_smile:

Ιδού και το setlist απο την πρώτη τους συναυλία στην Ευρώπη.
http://www.setlist.fm/setlist/red-hot-chili-peppers/2011/lanxess-arena-cologne-germany-2bd0703e.html

πολύ μέτριο setlist ή είναι ιδέα μου?

α και να πω,πως και εγώ θέλω εισιτήρια για Μιλάνο ,άμα έχει κάποιος και θέλει να το πουλήσει ας μου στείλει PM ! Οποιαδήποτε βοήθεια για το πως θα βρούμε επίσης θα βοηθούσε…εμείς σκεφτόμαστε να πάμε ακόμα και χωρίς εισιτήριο μπας και βρουμε απέξω!

εχει στο livenation και στους resellers,δες εδω

απο resellers θα σου βγει παρα πολυ ακριβο,κοντα στα 150.αμα εχει ακομα το livenation εισαι τυχερος

μπα sold out :frowning: Και 150 ευρώ δεν δίνω σε καμία περίπτωση, τα κρατάω και πάω σε ένα φεστιβάλ το καλοκαίρι που θα παίζουν και θα ακούσω και άλλα 20-30 συγκροτήματα

Τους Resellers να τους φοβάσαι! [-X

Παιζουν και στη Γλασκωβη αλλα ειναι sold out, ασε που δεν δεχονται εισιτηρια απο resellers :stuck_out_tongue: