Red Hot Chili Peppers - European Tour

Φίλε παω κι εγώ στις 7 και θέλω να σε ρωτήσω αν ξέρεις τι παίζει γενικά με τισ θέσεις στο Ο2, γιατί δεν καταλαβα ακριβώς…
Έκλεισα standing/unreserved seating και δεν κατάλαβα αν θα έχω τελικά standing ή θέσεις στο λέβελ 1. Έχεισ βγάλει καμιά άκρη;
Θα ξενερώσω τρελά ανδεν είμαι αρένα …

Έχω πάει πολλές φορές Ο2 και είναι η πρώτη φορά που κάνουν κάτι τέτοιο. Προφανώς θα μπορείς να πας όπου θες. Απλά για να είσαι σίγουρος, πήγαινε από νωρίς ώστε να μπεις αρένα, αφού αν γεμίσει θα μπορείς μόνο κερκίδες μετά.

Μήπως τυχόν πήγε κανένας σε κάποια απο τις συναυλίες του πρώτου σκέλους της περιοδείας για να πει και σε εμάς τους επόμενους εντυπώσεις για τη φόρμα της μπάντας;

αυριο ξεκιναει το 2ο μερος της περιδοειας. κρινοντας απο τα βιντεο στο youtube στο πρωτο μερος της περιοδειας ηταν αρκετα καλοι!

[SPOILER]1 μηνας ακριβως για το live στο Βερολινο!:D[/SPOILER]

Και καλοκαιρινές ημερομηνίες…

Jun 23 Knebworth Park Stevenage Herts, UK
Jun 24 Stadium of Light Sunderland, UK
Jun 26 Croke Park Dublin, Ireland
Jun 30 Stade de France Paris, France

Στο Knebworth είχε γίνει το sonisphere τις προηγούμενες χρονιές αν θυμάμαι καλά…παίζει να είναι για εκεί αυτή η ημερομηνία?Και μετά να μας έρθουν κι απο εδώ???
Άντε να δούμε!!! :smiley:

Όπως και να 'χει…ένας μήνας για Μαδρίτη!!! :smiley:

βασικα ακουγετε πως θα ειναι στο line up του φετινου sonisphere…αμα γινει δηλαδη… μαζι με motorhead και foo fighters…

και με ticket 20 E?? Λογικα θα μιλας για τα αλλα sonisphere.:slight_smile:

Foo Fighters και RHCP στο ιδιο φεστιβαλ στην Ελλαδα??? χλωμο το κοβω αλλα μακαρι! μετανοιες κανουμε…

[SPOILER]23 και σημερα για Βερολινο!!:D[/SPOILER]

Νομίζω κάπου πήρε το μάτι μου πως οι δύο συναυλίες που ανακοινώθηκαν σε Νεμπγουωρθ και Σάντερλαντ θα είναι οι μόνες για την Αγγλία το '12.

Edit: Sorry, το μυαλό μου πήγε στο αγγλικό λόγω των από πάνω.

Αν γίνει κάτι τέτοιο και το χάσω λόγω εξεταστικής δε μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει.

Επαναπατρισμός μετα από 3ημερο ταξιδακι στο Μαντσεστερ για τους RHCP. Αφού έχει περάσει σχεδόν ε΄να 24ωρο από τη συναυλία εχω να πω πως ήταν από τις καλύτερες συναυλίες που έχω πάει. Ας τα πάρουμε από την αρχή…

Οι πόρτες άνοιγαν στις 18:00, έμεις ήμασταν εκεί στις 18:10 και είχαν ήδη ανοίξει και ο πρώτος κόσμος είχε ήδη μπει…αφού κάναμε μια βόλτα στα stores για να ψωνιστούμε πήγαμε στις θέσεις μας (τα εισητήρια ήταν για κερκίδες και είχαν συγκεκριμένες θέσεις) και προς μεγάλη μας έκπληξη (χεστηκαμε απο τη χαρα μας για την ακρίβεια) διαπιστώσαμε πως ήταν αρκετα κοντά στη σκηνή (γενικά ο χωρος είναι διαμορφωμένος για να γίνονται συναυλιες και όπου και να κάτσεις βρίσκεσαι κοντα στη σκηνή χωρίς να κρύβεις τη θέα από του πίσω σου)…η ώρα περνούσε (αργα) και το βενιου δεν γέμιζε κατι το οποίο ήταν τελείως αποθαρρυντικό…ακόμα και όταν βγήκε το σαπόρτ, οι Fool’s Gold ήταν μισοάδειο… Το σαπόρτ βγήκε ακριβώς στην ώρα του (19:30) όμως εμένα μου φάνηκε αρκετά βαρετό (λίγο η κούραση, λίγο η ανυπομονησία) και πέρασε και δεν ακούμπησε καν… ευτυχώς κάποια στιγμή τελείωσαν και τα επόμενα 40 λεπτά πέρασαν αρκετά γρήγορα…τα φώτα έσβησαν, η τρίχα σηκώθηκε κάγκελο, και σιγά σιγά ξεκίνησαν ένα ένα τα όργανα να παίζουν την αρχή του Monarchy of Roses όπως ήταν αναμενόμενο…Αυτό ήταν ένα όνειρο είχε πραγματοποιηθεί :smiley: Για την επόμενη μία ώρα και σαράντα λεπτα είδαμε ένα συγκρότημα σε πάρα πολύ καλή φόρμα, με παρα πολυ καλό ήχο και με τέλειο σετλιστ (μονο το γενικά μέτριο look around θα μπορούσε να είχε αντικατασταθεί με κάποιο άλλο). To συγκρότημα φαινόταν δεμένο και ο Josh πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για αντικαταστάτης του Frusciante αν και σε ορισμένα τραγούδια όπως στα scar tissue και can’t stop έλειπαν πολύ τα φωνητικά του.
η σκηνική παρουσία της μπαντας είναι αυτή που όλοι ξερουμε, με τον Anthony κανει τα δικα του με τα χερια του, τον Flea να χοροπηδαει σαν το κατσίκι τον Chad να είναι βράχος στα τύμπανα και τον josh να χτυπιεται σαν επιληπτικός. Καλύτερη στιγμή δεν μπορώ να βρω μιας και όλο το λαιβ ήταν πολύ καλό αγαπημένες στιγμές πάντως τα Higher Ground, Hard to concetrate και Soul to Squeeze…Επίσης να επισημάνω ότι το Adventures of Raindance Maggie ακούγεται ΓΑΜΑΤΑ λάιβ και με τα πολύ ωραία σκηνικά με τις γιγαντο-οθόνες ναι “σπανε” σε λωρίδες ήταν από τις πιο εντυπωσιακες στιγμές του λαιβ. Πάντως ακόμα και τα τζαμαρίσματα που έκαναν δεν ήταν βαρετα (παραδόξως) και νόμιζες ότι κολλάνε με το όλο λαιβ…Μ’αυτα και μ αυτά η ώρα πέρασε, κατεβηκαν από τη σκηνή, ξανανέβηκαν τα έσπασαν με Around the world, Soul to Squeeze και Give it away και καπου εκεί το ονειρο τελείωσε…
Θα ήθελα παντως να επισημάνω πως παρόλο που το κοινο είχε από die-hard οπαδους ντυμένους πιπεριές μέχρι 50χρονες θειές ήταν ΟΛΟΙ ορθιοι καθόλη τη διάρκεια της συναυλιας και γενικά ήταν πολυ θερμό (ευχάριστη εκπληξη γιατί περίμενα να είναι ξενέρωτοι :p) μέχρι και μος πιτ έκαναν!!
Αυτά…άντε τώρα να τους δούμε και στην ελλάδα να γίνει της πουτάνας!!

Το setlist:

[SPOILER]Monarchy of Roses
Dani California
Tell Me Baby
Scar Tissue
Look Around
She’s Only 18
Can’t Stop
The Adventures of Rain Dance Maggie
Hard to Concentrate
Right On Time
Did I Let You Know
Under the Bridge
Higher Ground
Californication
By the Way
Encore:
Chad & Mauro Jam
Around the World
Soul to Squeeze
Give It Away
Final Jam [/SPOILER]

Καλησπέρα σε όλους

Έχω ένα εισιτήριο από γνωστό μου που τελικά δεν θα πάει. Το δίνει όσο το πηρέ 80? και είναι μπροστά μπροστά

Sitzplatz Kategorie 1
Unterrang, 220, Reihe 1, Platz 2

Ευχαριστώ!

http://redhotchilipeppers.com/tour

ανακοινωθηκαν νεες ημερομηνιες στην περιοδεια τους. μεσα σε αυτες η Κροατια και η Βουλγαρια, τελη Αυγουστου και αρχες Σεπτεμβρη αντιστοιχα. πολυ πλησιαζουν λεω εγω…!!!

οκ, να παιξουν στη Βουλγαρία κ να μην παίξουν εδω, αυτό (θα) παραείναι, την τρέλλα μου μέσα…

βεβαια εδώ που τα λέμε τον ηπιαμε 2 φορές με MrBig και lukather σε Σοφια, όπου βεβαια δνε ηρθαν ελλάδα…off topic

Τι ωραία,τι καλά…

Φτηνότερα θα μας βγει από Αθήνα,οπότε βουρ στον πατσά σε λλλέω…

Τα εισητήρια θα κυκλοφορήσουν στις 2 Δεκεμβρίου και οι τιμες τους θα είναι απο 35 μεχρι 75 ευρω.
Αλλά έμαθα οτι καταργηθηκε το τρένο απο θεσσαλονίκη - σόφια. Οποιος ξέρει ας μου πει αν υπάρχει κτελ απο θεσσαλονίκη και πόσο κοστίζει.

Εισητηρια για την συναυλια Βερολινο 4/12!!!

Καλησπέρα σε όλους και παλι

Συγνωμη για το spam αλλα τα εισητηρια ειναι πλεον 2! στα 160 ευρω. Επειδη πλησιαζει η ημερομηνια αν γνωριζετε καποιον που ενδιφερεται παρακαλω προωθηστε τα.

ευχαριστω και παλι!

Sitzplatz Kategorie 1
Unterrang, 220, Reihe 1, Platz 2

νομιζω υπαρχουν τα λεωφορεια που βαζει ο ΟΣΕ και σε πανε Σοφια, παρε τηλ να ρωτησεις. λογικα θα μπουν και εκδρομες απο Θεσσ/νικη απο rockradio κλπ …

ποσταρε αν υπαρχει το σαιτ με τις τιμες των εισιτηριων.

**καποιος που τους ειδε φετος εξω, θυμαται τιμες απο merchandise??

Θα ανακοινωσουμε τουρ συντομα

Λογικα παιζει σιγουρακι τελικα οτι θα ερθουν Ελλαδα…
http://rhcp-inathens.blogspot.com/:!: