Red Hot Chili Peppers - European Tour

Καλά σιγουράκι δεν ειναι. Απλα εχει καποιες χώρες για πρώτη φορά, την Κροατια και την Βουλγαρια και πέρνουμε ελπιδες και εμείς. Μακάρι να είναι αλη8ηνό αυτο που εγραψε ο Δημόπουλος.

ας περιμενουμε επισημες ανακοινωσεις πρωτα…

Peppers 10 Σεπτεμβρίου Ισραήλ :frowning:

και προς τι η απογοητευση? ας περιμενουμε ακόμα λίγο…

13 Σεπτεμβριου Κωνσ/πολη

Στο site τους δεν έχει ανακοινωθει ακόμα.

http://e-tetradio.gr/ar6054el_oiredhotchilipeppersstinellada.html

Λογικά για τον νεότερο εννοεί τον ντέμη? Ας είναι όποιος θέλει αρκεί να μη στραβώσει τίποτα.

δεν τρελενομαι κιολας αλλα μαλλον θα παω αν ερθουν… ψηνονται κ αρκετοι φιλοι…

http://www.e-tetradio.gr/ar6054el_oiredhotchilipeppersstinellada.html

:smiley:

Στον σημερινό ελευθερο τύπο παντως λέει για 4 Σεπτεμβρίου κιόλας και πως είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί !

akoma na pistepsw ti ezisa xthes sto Berolino! apistefti empeiria ta live tous. opoios tous exei dei mporei na katalabei!

to highlight tis synavlias itan otan o megalos Flea mpainontas gia to encore, perpatise apo ti mia akri tis skinis stin alli …me ta xeria!!

gia na gkriniaksw kai ligo :stuck_out_tongue: epaiksan 1 ora kai 45 lepta alla allo ena tetarto akoma to eixan!

kai episis farmakeio to merch!!!

ta ypoloipa molis epistrepsw Ellada me fotos kai videos

PS. sorry gia ta greeklish alla grafw apo to pc tou hostel pou menw sto Verolino!

cheers!:slight_smile:

αντε, αναμενουνε την ανακοινωση…

Mπράβο ρε παίχτη που πήγες! 8)

Πόσταρε ή δώσε links για φωτογραφίες και βίντεα! 8)

Λιθουανία, Εσθονία, Τσεχία, Ρουμανία μπήκαν και αυτές στο tour…πολύ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ η ανακοίνωση γμ το Ελλάντα μου γμ.#-o

Οι πιθανοτητες να έρθουν δηλαδη είναι σχεδον σίγουρες; Να αρχισω να κραταω λεφτα απο τωρα ή τζαμπα ελπιζω; :slight_smile:

Κατι ψηνεται για 4 Σεπτεμβρη απο την Eleven (του Ντεμη Βανδη χαχα) για ΟΑΚΑ. μονοι τους ή με Foo Fighters…θα δειξει… η ημερομηνια ειναι σχεδον σιγουρη…αναμονη λοιπον.μακαρι μην τρεχουμε εξω παλι…φφφφφφ

Τι Αθήνα ρε παιδιά!
27 Αυγούστου Πράγα.
Και RHCP και Τσέχες μαζί?:yahoo:
Έχουμε και κάποια ηλικία θα το αντέξουμε?

Δεν πολυτρελαινομαι για RHCP αλλα αμα ερθουν μαζι με foo θα γινει πανικος!

Να πω και εγώ την αποψάρα μου για το live του Βερολίνου.Δεν θέλω να γίνω ούτε μίζερος, ούτε γκρινιάρης αφού άλλωστε εκπληρώθηκε ένα συναυλιακό μου απωθημένο.Αλλά ρε γαμώτο δεν έφυγα ‘‘γεμάτος’’ από την συναυλία.Ισως φταίει το ότι έλειπε ο Frusciante τόσο στην κιθάρα όσο κυρίως στα φωνητικά για να υποστηρίξει τον γνωστό και αιώνιο άφωνο Kiedis.Ισως φταίει το μάλλον μέτριο setlist κατά τη γνώμη μου.Δεν μπορεί να κλάνουν έτσι τα δυο σπουδαιότερα album (Californication,Blood sugar) για τα μετριότατα Look Around,Charlie,Hard to concetrate.O ήχος πάντως ήταν τελοιος ενώ τους βγάζω και το καπέλο για την πολύ επιτυχημένη επιλογή τους να διασκευάσουν Neil Young.Kαι βέβαια μέγα respect στους Flea και Smith που κράτησαν σχεδόν όλο το live με την απόδοσή τους και την επικοινωνία τους με το κοινό.