Red Hot Chili Peppers

[SIZE=“4”]Kαλα ειναι ολα!!![/SIZE]

κ κατι αλλο αληθευει οτι ο antony kiedis εχει ελληνικη καταγωγη?

ο πατερας του ηταν ελληνας

Καλα ειχα ακουσει!!!thanks για την διευκρινηση!!!:smiley:

Ψήφισα By the way, γιατί είναι ωραίος κ αδικημένος.

όχι παιδια, ο kiedis ειναι απο τιν λι8ουανια. καμια σχεση με ελλαδα. απλα υπαρχουν πολλα ονοματα λιθουανικα που μιαζουν με τα ελληνικα τα δικα μας. δν παιζει κατι τετιο…

και επισης εχει τσαντιστει με μας τους ελληνες ο kiedis γτ ολοι λεμε πως ειναι απο κει, και το πιστευουμε κιολας…
και ειναι ενας μικρος λογος π δν ερχονται ελλαδα…

και ομως… εμεις τους κανουμε να μην ερχοντια τετοια ονοματα…αυτη η συνήθεια μας να τα κανουμε ολα ελληνικα.,

ελεος ρε παιδια ωρες ωρες…

Μου φαίνεται τουλάχιστον αστείο να συμβαίνει αυτό… (Άσε που δεν ξέρω και πολλούς που να νομίζουν ότι ο Kiedis είναι Έλληνας…)

ο κιεντις ειναι λιθουανος το γραφει και στο βιβλιο του. (κατω απο τη γεφυρα)
ο κιεντις γεννηθηκε εκει, και μετα εφυγαν για καλιφορνια οταν ηταν 2.5 χρονων.

δν τα λεω εγο φιλε μου, το βιβλιο τ τα λεει. :wink::wink:

Εννοεί ότι του φαίνεται αστείο το να μην έρχονται οι peppers επειδή ο kiedis νευρίασε που τον θεωρούμε Έλληνα.Όπως κι εμένα.

haha και μενα και ολους τους καμμενους φιλους του μπαντ, ετσι ακουγεται τουλαχιστον, ετσι ακουσα εγω :p:p:p

τωρα τι πραγματικα υσχυει. δν ξερω… λετε να γεμισει το καραισκακη για παραδειγμα αν ερθουν ελλαδα?
χεχ…

Blood Sugar Sex Magik

Το Californication νικάει στα σημεία το Blood,sugar,sex,magic…

Πςςςςς … Αν ερθουν θα το κανουμε Slane ρεεεεεεεεε !!! :smiley: :smiley: :smiley:
Παντως απο παντα ελεγαν οτι ο Kiedis ειναι ελληνας εδω αλλα ρε συ δεν νομιζω να τον εχει πειραξει τι στο καλο?

Παντως εμενα με κοροιδευαν ετσι τα παιδια στο γυμνασιο… ( που ειχαν παρει χαμπαρι ποσο φανατιλα ειμαι … ) ‘’ Ο Anthony Kiedis λεγετε Αντωνης Κιντης και ειναι ελληνας… ‘’ ( Τι πειραγμα ετρωγα… ) :lol: :lol:

Californication!!! Πολυ καλο ομως και το By the way…

Συμφωνώ απόλυτα. Στην αρχή το συγκρότημα ήταν καθαρά funk μπάντα. Συμβουλεύω όσους δεν έχουν ακούσει παλιοτερα cd να το κάνουν. Είναι τελείως διαφορετικό το στυλ τους απο το mother’s milk και πιο πριν. Αυτά!

εε by the way ρε παιδια…

Σωστό!
Και το By the way νικάει στα σημεία και τα δύο.

Πολύ αδικημενο αλμπουμ, βρισκεται στα ίδια και λίγο παραπάνω επίπεδα με τα άλλα, όμως για κάποιο λόγο δεν θεωρείται masterpiece απο τους πολλούς. Κάτι σαν το Piece of mind ή το Rage for order ένα πράγμα…

To Stadium Arcadium για μένα…Ηταν αν όχι καινοτόμο σίγουρα μια τομή για τους Peppers…απο τις μπαλάντες του μεχρι τα funky speed κομμάτια του…I like:wink:

Eιμαι ελεος…:frowning: δεν το εχω διαβασει ακομα αλλα θα το παρω οπωσδηποτε…πρεπει να ειναι γαματο…8)

οντως κ το stadium arcadium γαμαει…κ ειναι κ πολυ ‘χορταστικο’ εμ 28 τραγουδια ειναι αυτα…:slight_smile: