Red Hot Chili Peppers

Μια σελιδα για το ποια θα παντρευτει ποιον…
Οτι ειναι 40 χρονων και εσεις κατω απο 20 δεν ειναι προβλημα ετσι ?
Ασχετο που δεν θα γνωριστειτε και ποτε!
Για μουσικη δεν μιλαμε εδω ομως ?

Ωραια μπαντα αλλα μεχρι εκει για τα δικα μου αυτια.Αν και πιστευω οτι αν τους δω live θα αλλαξω
αποψη.Californication & Blood Sugar τα αγαπημενα μου.

Ντεθστερ γιατί μας το χαλάς???:lol:

κ εγw ετσι την επαθα…

39 θα παει το μαρτιο κ που ξερεις οτι δεν θα γνωριστουμε ποτε ρε???:stuck_out_tongue:
οταν θες κατι πολυ ολο το συμπαν συνομωτει για να γινει πραγματικοτητα:)
δεν με περναει πολυ…μονο 21 χρονακια:p

αυτο θα πει κεραυνοβολος ερωτας…:stuck_out_tongue: :lol:

μην τον ακους Μαρια μου…η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια…:stuck_out_tongue:

Και εγω θελω μια Aston Martin.
Συμπαν!!!Ακους ρε ?
Φερε μια απο το σπιτι!

Περα απο την πλακα οι RHCP ειναι απο τις μπαντες που ενω πολλοι δεν χαλιουνται να ακουσουν
σε κανα μπαρακι,παραλια κτλ ελαχιστοι τους ακουνε συστηματικα.

Η δική μου ευχή δεν βλέπω να γίνεται πραγματικότητα.

Και επι του θέματος.Η αδυναμία μου.Όχι δεν εννοώ τον kiedis ούτε τον frusciante για το τραγούδι λέω.

Εμένα ήδη μου κορνάρει από κάτω:lol::stuck_out_tongue:

Όσο για το 2 ισχύει! Για έξω καλοί είναι, αλλά μέσα στο σπίτι σπάνια.

τι μας λες???[-X
δεν εχεις ακουσει πολλα κομματια γι αυτο το λες…

Και που να σου πω οτι το Otherside το ακούω μέχρι τη μέση γιατί μετά το βαριέμαι:lol:

+1
για τον flea κ τον chad ουτε λογος ε??:stuck_out_tongue:
η αγαπημενη μ εκτελεση ειναι αυτη του slane…:smiley:

κ ο fru τα σπαει εκει:oops:

ιιι!μα τι ανθρωπος εισαι εσυ???

αν το αντεξεις ακου φωνητικα fru να παθεις!!:stuck_out_tongue:

Δεν την θες πολύ πολύ πολύ γι’αυτό δε στην φέρνει!

Και για να γίνω κακός : Ντάξει εσείς τον θέλετε.Αυτόν τον ρωτήσατε άμα σας θέλει? Μούαχαχα!
Άσε που διάβασα ότι αφιέρωσε τον ευατό του στον βουδισμό ή κάτι τέτοιο και δεν κάνει πια ΤΟ SEX… στο wikipedia πρέπει να το γραφε.

Ον Τόπικ : ότι βγάλανε από το 89 μέχρι το 2001 γαμάει

ναι μονο που εμεις δεν εχουμε συνεχεια το μυαλο μας στο sex…

Έχετε σοβαρό σκοπό?Προίκα έχετε?

εχουμε,εχουμε…

Ευχαριστώ, γλυκια μου! Οταν θα παντρευτουμε με τον Kiedis θα γινει σε κλειστο κυκλο…:slight_smile:

Οχι, βλεπεις να μας προβληματιζει! :stuck_out_tongue: Και θα γνωριστουμε γιατι θα παμε California. Και στο κατω κατω, αν θες κατι πολυ ολο το συμπαν συνομοτει για να το αποκτησεις…! :slight_smile:

http://uk.youtube.com/watch?v=OjX2lk17uiw
8)

Kissakia!

Δεν εχω ποσταρει εδω. Τους Πεπερς τους εχω ακουσει πολυ. Ειναι κορυφαιοι. Αγαπαω Blood Sugar, Οne Hot Minute, Μοther’s Milk, Californication, το πρωτο τους και γενικως τα περισσοτερα τους. Με χαλασε λιγο η εμπορικη στροφη τους, αλλα υποθετω ηταν επειδη εκοψαν τα “φαρμακα”. Και μετα απ’ αυτη ειναι ωραιοι παντως.

Ρε κορίτσια… Κρατήστε το σπαμάρισμα στο Οφφ Τοπικ γιατί εδώ ψάχνουμε να δούμε κανα νέο για την μπάντα, καμια γνώμη κτλ και πέφτουμε πάνω σε σελίδες ολόκληρες σχετικές με το πόσο αγαπάτε τον Φρου (ντοινκ) και θα παντρευτείτε και το Σύμπαν και ξέρω γω… Σόρυ κιόλας που το παίζω μοντ, αλλά πλιζ :slight_smile: