ας τους φερει ο βαζελος, αρκει να γινει στο καραισκακη η συναυλια :lol:
η goal γραφει σημερα οτι θελουν να φερουν τους acdc…
Ο Brian Johnson το ξέρει;
To ειδά και εγώ αυτό για ACDC και ήταν η συνέντευξη ενός τυπά που έλεγε ότι το εισητήριο προορίζεται για 40 euro και ότι λογικά το όποιο όνομα δεν έχει κλείσει ακόμα αλλά θα κλείσει μέσα στη βδομάδα…Αυτά…τώρα κάτα πόσο είναι κοντά στη πραγματικότητα:-k
Αυτό είναι το φθηνό εισητήριο που λέγαμε?
Όταν οι AC /DC θα κάνουν περιοδεία, το καλόκαιρι του 2009 δηλαδή, και τύχει να έρθουν Ελλάδα, το φθηνότερο εισιτήριο θα κάνει 80 euros!
Συνεπώς, το 40ρι είναι τζάμπα! :yes:
Σε εμάς θα είναι 40…Στους γαύρους θα είναι 100:p :lol:
παιδιά να το κλειδώσουμε? κ σπάμ, κ είδηση δεν υπάρχει και όταν φτάσει ο καιρός θα επιστρέψει το φήμες 2008…
Ναι, το λέω αυτό επειδή το διαφημίζαν οτι θα έχει φθηνό εισητήριο :dunno:
Τα 40άρια εμείς τα έχουμε φάει στη μάπα:lol:
[QUOTE=ChrisP;258950]- Peppers θα πηγαινα με μπλουζα ΟΣΦΠ η κασκολ οπως ειπα…
έλα…
[QUOTE=manson21;258860]Aν έρθουν οι Peppers εννοείται πως θα πάω. Τι σημασία έχει αν το διοργανώνει ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός ή όποιος να’ναι. Μιλάμε για το μεγαλύτερο συναυλιακό απωθημένο τόσων ετών. Ελπίζω μόνο να μην γαμηθεί η συναυλία από κολλημένους οπαδούς. Μην έχουμε κανένα ξυλίκι και γίνουμε ρεζίλι. Αν και δεν νομίζω. Άλλωστε από τότε που χτίστηκε το “Καραϊσκάκη” διοργανώνονται κάθε καλοκαίρι συναυλίες εκεί με τον Ολυμπιακό να σιγοντάρει και δεν έχει γίνει τίποτα. Ελπίζω να δούμε αυτή την συναυλιάρα χωρίς παρατράγουδα. Καθίστε βέβαια να είναι οι Peppers.
αμα έρθετε όπως ο από πάνω,δε βλέπω ΚΑΝ να ξεκινάει η συναυλία…
και φυσικά θα υπάρχουν και άσχετοι με το μουσικό είδος της συναυλιάς,μόνο και μόνο γιατί ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ…
αν θέλει να πάει ο οποιοσδήποτε,φυσικά και δεν θα υπάρχει έλεγχος οπαδικών φρονημάτων,αλλά αν κάποιος προκαλέσει,καλώς ή κακώς θα υπάρχουν “αντιδράσεις”…
και φυσικά η σκηνή θα είναι με το σήμα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και τα σχετίκα,καμία σχέση με συναυλίες στο τηγάνι,έκει της διοργανώνει εταιρεία,εδώ η ίδια η ομάδα,μην μπλέκετε καταστασεις!!
[QUOTE=non_serviam;259876][QUOTE=ChrisP;258950]- Peppers θα πηγαινα με μπλουζα ΟΣΦΠ η κασκολ οπως ειπα…
έλα…
αμα έρθετε όπως ο από πάνω,δε βλέπω ΚΑΝ να ξεκινάει η συναυλία…
και φυσικά θα υπάρχουν και άσχετοι με το μουσικό είδος της συναυλιάς,μόνο και μόνο γιατί ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ…
αν θέλει να πάει ο οποιοσδήποτε,φυσικά και δεν θα υπάρχει έλεγχος οπαδικών φρονημάτων,αλλά αν κάποιος προκαλέσει,καλώς ή κακώς θα υπάρχουν “αντιδράσεις”…
και φυσικά η σκηνή θα είναι με το σήμα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και τα σχετίκα,καμία σχέση με συναυλίες στο τηγάνι,έκει της διοργανώνει εταιρεία,εδώ η ίδια η ομάδα,μην μπλέκετε καταστασεις!!
Για πολυ κραξιμο μιλαμε ομως…
Δηλαδη συγνωμη τι περιμενετε οι γαυροι…?..Να φορατε και μπλουζα και κασκολ και να δειτε ηρεμα τη συναυλια…??..Και το σημα θα εχει και ο υμνος θα παιχτει και αλλες εκδηλωσεις και ολα θα ειναι Παναθηναικα…Δηλαδη αν το εκανε ο Ολυμπιακος στο τηγανι για καθαρα δικη του επαιτιο τι θα γινοταν…??..Θα πηγαινα εγω με κασκολ ΠΑΟ και θα απαιτουσα να μην εχει σημα και να δω και τη συναυλια ησυχος…Ρεεεεε στην Ελλαδα ζουμε παρτε το πρεφα…Η χωρα των καφρων…
Πιστεύεται ειλικρινά οτι ο ChrisP θα πάει με κασκόλ του γαύρου? Οτι είμαστε στην Ελλάδα (δυστυχώς) το γνωρίζουμε… Απλά φροντίστε κι εσείς τα συνθήματα που θα ακουστούν
Κανεις σα να μην ξερεις τι θα ακουγεται…
θα το…φροντίσουμε…εκκλησία θα είμαστε… :papas: :papas: :papas:
:youwish:
Κοίτα, προσωπικά δεν με αφορά το τι θα ακούγεται… Ντάξει, θα είναι μαλακία, αλλά με αφήνει αδιάφορο… Απλά δεν θα είμαι μόνο εγώ εκεί, αλλά και πιο “τσιτωμένοι” γαύροι…
Ελπίζω στο να είναι καθαρή συναυλία αυτό, χωρίς παράλληλες εκδηλώσεις μαζί…
Θα εχει και παραλληλες εκδηλωσεις σιγουρα…Αν οι γαυροι θελησουν να μπουν στη Λεωφορο για τσαμπουκα θα μπουν…Αλλα…ΘΑ ΒΓΟΥΝ…???
-κακό του κεφαλιού τους…,
- θα έχει,ξέρω τι σου λέω… 8)
Aυτα ειναι, ο κοσμος ολος θελει να παρευρεθει στη γιορτη της Τριφυλλαρας!!!:drunk: Απο κατι τετοια φαινεται το παγκοσμιο μεγαλειο αυτου του συλλογου!
Ε ρε και να ρθουν τιποτα AC/DC και να παιξουν cover τον Υμνο να δω τι θα κανετε! :lol: :lol:
Α, και για να καταλαβω, οσοι Παναθηναικοι δεν θα εχουν ισως ακουσματα απο το συγκροτημα που θα ερθει δεν θα εχουν δικαιωμα να πανε στη γιορτη της ομαδας ΤΟΥΣ? Παρτε το χαμπαρι ρε, δεν ειναι συναυλια, ειναι γιορτη του Παναθηναικου που μεσα σε ολα τ’αλλα θα εχει ΚΑΙ συναυλια. Δηλαδη οταν κανετε εσεις εκεινες τις γραφικες φιεστες στο τηγανι και φερνετε δεν ξερω και γω ποιον/ποια να τραγουδησει ειστε ολοι οπαδοι του/της?#-o
Μακάρι να έρθουν οι Peppers και ας παίξουν και στο νταμάρι του Βύρωνα για τα τόσα χρόνια του Αθηναικού…