Δεν λεω οτι θα ειμαι 100%, μεσολαβουν 10 μερες ως τοτε, αλλα διπλα ειμαι, τι στο καλο; Καουντ μι ιν (φορ ναου).
Παμε ρε. Κι εγω απο λαιβ θα ειμαι λογικα. Το μονο που με ανησυχει ειναι το “μεταλλαδικο”, γιατι δεν ξερω ποση ωρα σερι μπορω να αντεξω, αλλα θα το ξεπερασω. Ας παμε να δουμε τον Βαιπερ και να πιουμε στην επετειο της καλυτερης συναυλιας που εχει γινει ποτε στην Ελλαδα
Δεν ξερω τι προκειται να κανω αυριο, ποσο μαλλον σε 11 μερες απο σημερα, αλλα εννοειται οτι ειμαι μεσα. Δεν θυμαμαι να εχω κατι στο προγραμμα. Οσο για το μεταλλαδικο, δεν ξερω αν κι εγω μπορω να αντεξω πολυ. Αν δουμε τα σκουρα, θα παμε για σουβλακια στην πλατεια και δεν θα λειψουμε σε κανεναν. Ιζι.
Ο Μαρινος προφανως κ θα ναι. Εχει διαρκειας
Ελπιζω να μη μεινετε στα λογια κουφαλες, ειμαι ηδη με τζονκυρ και παιζει Slayer
το ξέχασα εντελώς
Ο Αρχηγός είναι σε ανοικτή ακρόαση για να ελέγξει το σετλιστ, αλλά έχει απογοητευτεί ως τώρα. Δεν φοβάμαι για την κατάληξη που θα έχει η βραδιά.
Φωλς ολοι οσοι δεν ηρθαν. Με τη βουλα πλεον.-
Παιδες ευχαριστω που ρθατε. Ο Μαρινος μπορει να κοιμαται ησυχος για παρτη σας
#klika
υπερβολές αλλά σε καταλαβαίνω
Παρομοιως, σε ολα
Ρε 'σεις ενα kind reminder ρε 'σεις…
Εσείς φταίτε
Απολυτως σωστος, αλλα ηταν αποφαση της στιγμης. Θα πω οτι στις 23.30 ημουν ετοιμος για υπνο μετα απο μια πολυ γεματη και δυσκολη μερα, αλλα γυρισα σπιτι μετα τις 03.00+ τελικα. Τα καλα του να εχεις κοντα το (εκαστοτε) σημειο συναντησης. Η συναντηση με τον Π ηταν τυχαια.