Release Athens 2027

αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια.
διαφωνώ κάθετα με την λογική του @Primordial_hordes “καλά να πάθουμε”.
Δηλαδή και τι να κάνουμε; κάπως πρέπει να ζήσουμε και τη ζωή μας. κόβουμε από ό,τι μπορούμε και πάμε σε λάηβ/ταξίδια/διασκέδαση τελοσπάντων.

προσωπικά, έχοντας μισθό πάνω από το μέσο όρο, είμαι τυχερός και δεν αναγκάζομαι να στερηθώ πράγματα. ωστόσο δεν αφήνω και φράγκο στην άκρη :stuck_out_tongue:

1 Like

Για εμενα οχι παραπανω απο τα μισα, αλλα σε αρκετα των τελευταιων ετων το εκανα. Σε πολλα άλλα πηγα επειδη ακριβως ηταν “ενα τσουπ και φτασαμε”. Εννοειται οτι τελειωνοντας δουλεια στις 6.30-7.00 μια καθημερινη ειναι αδιανοητο στο κεφαλι μου οτι θα μπω στο αυτοκινητο απο τα γραφεια στην Καλλιθεα για να παω Μαρκοπουλο στις 8.00-8.30, με ιδια ρουχα και την ψυχη στο στομα, για να δω το μισο σετ ενος γκρουπ πριν τους headliners, αν ειμαι τυχερος. Αλλα οκ, ας δουμε τι θα σκαρωσουν πρωτα.

1 Like

10 Likes

Ευτυχώς μένω εκεί, μου είναι πλήρως άχρηστο όμως χωρίς αμάξι :Ρ

Να αναφέρω ότι στο φαινόμενο των sold out για οποιονδήποτε πλέον παίζει τεράστιο ρόλο ο φασαιϊσμός (που μας πιάνει όλους τελικά) και αυτό το FOMO που δημιουργήθηκε μετά τον covid και για κάποιο λόγο παρέμεινε. Όπως είπε και ο @Primordial_hordes πριν μια δεκαετία με πολύ λιγότερα μεγάλα live, δεν έβλεπες sold out με τίποτα. Ειδικά αυτό που έγινε πέρυσι, και μάλιστα με εξάντληση εισιτηρίων 6-7 μήνες πριν είναι πρωτοφανές.
Όπως είπανε αρκετοί, έλεγες “αα έχει τους Χ στην πλατεία νερού (που απλά έχω ακούσει τ’όνομά τους), με παίρνει να δώσω 60 να πιω 2 μπίρες, ας πάω”. Ε, αυτό δεν το έλεγες για τη Μαλακάσα, έτσι δεν θα το λες και για το Μαρκόπουλο. Τουλάχιστον, έτσι το βλέπω κι εγώ.
Οι συναυλίες ως λαϊκό σπορ, παραμένουν στα μικρά χειμωνιάτικα μαγαζιά για μεσαία / μικρά ονόματα, που αφενός δεν γνωρίζουν ή δεν ενδιαφέρονται πολλοί και αφετέρου δεν απασχολούν ιδιαίτερα (ακόμα) τους φασαίους.

Ακολουθεί χιουμοριστική (ίσως και όχι) προσθήκη σχολίου σχετικά με τα ανωτέρω (περί sold out κλπ)

Summary

Λάβετε υπόψη σας ότι η GEN Z (ειδικά μετά την πανδημία όπου τυχαίνει να συμπίπτει χρονικά) έχει πλέον ενηλικιωθεί και ήδη αρκετοί έχουν ενταχθεί στο εργατικό δυναμικό της χώρας βγάζοντας τα πρώτα τους λεφτά. Δεν υπολογίζουν τίποτα. Δεν βλέπουν μπροστά τους. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ήδη έχουν αρχίσει να μας πηδάνε στη δουλειά (σε εμένα τουλάχιστον, εδώ που δουλεύω, συμβαίνει)… και εδώ που τα λέμε καλά μας κάνουν :rofl: