Remade

Είμαστε οι Remade, μία rock μπάντα από την Αθήνα. Πρόσφατα ολοκληρώσαμε τον πρώτο μας δίσκο με τίτλο ? The Spark?. Ο δίσκος χαρακτηρίζεται από πρωτότυπες μελωδίες, δυνατές ερμηνείες και προσεγμένη παραγωγή. Οι κιθάρες είναι κυρίαρχες σε όλο το δίσκο δίνοντας τον τόνο, ενώ η φωνή καταφέρνει να εντυπωσιάσει χωρίς υπερβολές και κοινοτυπίες, στηριζόμενη σε καθαρές ερμηνείες. Τέλος το μπάσο και τα ντραμς συνοδεύουν και υποστηρίζουν άλλοτε δυναμικά και άλλοτε διακριτικά, πάντοτε όμως δημιουργικά. Οι επιρροές μας είναι πολλές και αντιφατικές και κινούνται κυρίως από την ποπ μέχρι πιο ακραίες μορφές της ροκ.
Η μουσική για εμάς αποτελεί πάθος, οι live εμφανίσεις μας αποτελούν τον καλύτερο τρόπο να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας και να κερδίσουμε νέους θαυμαστές. Πάντοτε με σεβασμό προς τα κομμάτια και τους ακροατές - θεατές μας, προσπαθούμε να είμαστε οι καλύτεροι που θα μπορούσαμε να είμαστε, να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να είμαστε ειλικρινείς απέναντι στους στόχους και στα όνειρά μας.
Ελπίζουμε να σας αρέσουν τα τραγούδια που έχουμε ανεβάσει και να ανακαλύψετε σε αυτά κομμάτια από τις προσπάθειες και τις ελπίδες με τις οποίες δημιουργήθηκαν. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε αναζήτηση δισκογραφικής εταιρίας και εκπροσώπησης.
Δείγμα της δουλειάς μας μπορείτε να ακούσετε στο www.myspace.com/remadetheband και στο www.jumpingfish.gr/remade