Συναυλιακά reports (εγχώρια & μη)

Οι Μorgoth δεν έπαιξαν ούτε ένα από το Feel Sorry For The Fanatic. Οπότε τίμησαν το “Cash…and its amazing consequences”

Για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω πως κάποιος περίμενε πως θα παίξουν κομμάτια από αυτό το άλμπουμ. Αν και δεν έχεις άδικο, θα ήταν αρχιδάτη κίνηση να παίζανε και από εκεί.

πολυ καλη συναυλια σημερα στο μεγαρο απο τον τεραστιο Κωστα Χατζη, 3 ωρες περασαν νερο χωρις να το καταλαβω με τραγουδια απο ολη του την πορεια αυτα τα 55 χρονια…3 ωρες, τραγουδι κ κιθαρα με ενα μικρο διαλειμα 15 λεπτων ενας ανθρωπος που εχει φτασει τα 75… κ βλεπουμε μπαντες με μελη γυρω στα 50 να παιζουν 1,5 ωρα κ ειμαστε κ ευχαριστημενοι… κ αν δεν υπηρχε προβλημα με το ωραριο του μεγαρου ακομα θα επαιζε…
αυτη η βραδια θα μεινει χαραγμενη στη μνημη μου…

… Κι αν δεν αγάπησα ποτές μου
τους πολέμους τους φοβερούς,
εμένα στέλνουν στους πολέμους
για να σκοτώνω τους εχθρούς.

Με το καλό δεξί μου χέρι
μ’αυτο που κανω το σταυρο μου
σπαθί να πιάνω και μαχαίρι
να ξεκοιλιάζω τον εχθρό μου,
που μοιάζει, θεέ μου, με τον εαυτό μου…

VOLBEAT 29-10-2011 HMVforum London & LENNY KRAVITZ 27-10-2011 Hammersmith London.

θα ξεκινησω απο λεννυ μιας και μπηκε τσοντα στο προγραμμα αφου ο βασικος λογοσ του ταξιδιου ηταν οι βολμπιτ. δεν εχω να πω και πολλα. ευχαριστη συναυλια, σολντ αουτ, κοινο αγγλαρες με τις γκομενες, ασπροι μαυροι κοκκινοι κιτρινοι και ολοι αρκετα ξενερωτοι. ο λεννυ πολυ καλος. επαγγελματιας. φανηκε να το ευχαριστιεται και ο ιδιος αρκετα. ο ηχος κομπλε. χαιλαιτ οι τυποι που κυκλοφορουσαν στο κοινο με ενα τεραστιο βαρελι γεματο μπυρα στην πλατη, σημαιουλα για να φαινονται και με 4.5 λιρες ειχες μεγαλο ποτηρι μπυρα εκει που αραζες χωρις να κουνηθεις ουτε μετρο. δευτερο χαιλαιτ η βολτα του λεννυ στον εξωστη για να αγκαλιασει ολα τα τρελλα μουνια που ειχε εκει πανω.

το ταξιδι στο λονδινο για αυτους εγινε. βολμπιτ. μειναμε μαλακες. καταπληκτικοι απο την αρχη ως το τελος. σετλιστ αρρωστο, με μπαρνευ απο ναπαλμ ντεθ γκεστ για το εβελιν! ο ηχος στην αρχη λιγο μπουκομενος μετα απο λιγο ομως εφτιαξε. σε ενα χωρο που χωραει λιγοτερο απο 3 χιλιαδες δεν επαιξε σολντ αουτ, το οποιο μου εκανε τρελη εντυπωση. το κοινο αρκετα θερμο. σινγκ αλονγκ ατελειωτο, μοσ πιτ προς το τελος εγινε. δεν νομιζω πως εμεινε κανεις παραπονεμενος απο αυτο το λαιβ. οι βολμπιτ αν και κανουν το ενα τουρ μετα το αλλο φανηκαν να γουσταρουν τρελλα. οι μπλακ σπαιντερς που παιζαν σαπορτ μου φανηκαν συμπαθεις στην αρχη μετα ομως δεν εβλεπα την ωρα να τελειωσουν για να βγουν οι βολμπιτ. συνεχεια τον νοεμβριο για κβελερτακ…

α! εισιτηριο βολμπιτ 13.5 λιρες! ο λεννυ ειχε 40 αν θυμαμαι καλα.

Λοιπον, αυτο που εζησα ακριβως μια βδομαδα πριν δεν περιγραφεται, κ δεν πιστευα οτι θα καταφερνα ποτε να δω the who…
the who hits 50-τελευταια περιοδεια κ αφου περιμενα να ανακοινωθουν κ αλλες ευρωπαικες πολεις πιο κοντα κ δεν εβλεπα φως τελικα πηγα παρισι…
εφτασα στο zenith γυρω στις 4:30 κ ειχαν μαζευτει γυρω στα 100 ατομα με τις πορτες να ανοιγουν στις 6:30 κ τον κοσμο να μαζευεται με πολυ αργους ρυθμους… οι πορτες ανοιξαν στην ωρα τους κ μπηκα αρενα 5 λεπτα αργοτερα πολυ κοντα στη σκηνη.
οι the last internationalle μαςζεσταναν αρκετα με κλασικο ροκ ηχο τους κ τις ποζεριες τραγουδιστριας κ κιθαριστα αλλα ολοι περιμεναν να δουν τους γιγαντες του ροκ για τελευταια φορα.
ο κοσμος συνεχιζε να ερχεται χαλαρα κ οι κερκιδες γεμισαν λιγο πριν τις 9.
στις 9:05 ειχε φτασει πια η ωρα για να εκπληρωθει ενα μεγαλο συναυλιακο μου αποθημενο κ το ονειρο ξεκινησε με το who are you που σηκωσε τον κοσμο στον αερα … η φωνη του roger αψεγαδιαστη παρα τα 71 του χρονια κ ο pete με τρομερη ορεξηγια ενα rnr party… τα χιτς επεφταν το ενα μετα το αλλο για να καλυψουν οσο γινεται την τεραστια καριερα τους με αποτελεσμα να παιχτουν λιγα απο quadrophenia και tommy που ειναι τα αγαπημενα μου.
οι στιγμες που θα θυμαμαιγια παντα ειναι η εκτελεση του my generation, το επος behind blue eyes, την εκρηξη του ροτζ στο ανυπερβλητο love reign o’er me κ την κραυγη στο wont get fooled again με τη δυναμη της φωνης του να αγγιζει την πρωτη εκτελεση και να σηκωνονται οι τριχες καγκελο
7:30 απιστευτο
https://www.youtube.com/watch?v=ZjSvquiGro8

εμπειρια ζωης κ τωρα συνεχιζουμε να κυνηγαμε τα farewell tours μπας κ προλαβουμε να τα δουμε ολα

ειχα ακουσει πολλα για το κοινο στο εξωτερικο αλλα οι γαλλοι δεν ηταν κ τοσο φλωροι κ συμετειχαν ενθερμα στα ρεφρεν

μπλουζακι περιοδειας κομπλε στα 30 ευρω,απεξω μετα το λαιβ στα 10 ευρω κλασικα κ αφισα μεγαλη στα 3 ευρω απο πλανοδιους στο τελος

σετλιστ:

Who Are You
The Seeker
The Kids Are Alright
I Can See for Miles
Pictures of Lily
My Generation
Behind Blue Eyes
Bargain
Join Together
You Better You Bet
I’m One