Το θρεντ ανοίγει γιατί γίνονται συναυλίες που δεν τις παίρνει χαμπάρι κανείς, παίζουν καλλιτέχνες που αξίζει ν΄ ακουστούν αλλά σκάνε 30 άτομα και γενικώς επειδή υπάρχει μια κατάσταση σαπίλας.
Οπότε εδώ είναι το θρεντ που εκ των υστέρων έρχεται ο καθείς που έχει παρευρεθεί σε συναυλίες που αξίζει να ακουστούν 2 λόγια και κάνει άνετος το ριπόρτ του, με σκοπό να μάθουν 2-3 πράγματα και οι υπόλοιποι που διαβάζουν εδώ.
Δεκτά και report από ξένες μπάντες που δεν πάτησε κανείς, αλλά κυρίως μιλάμε για συναυλίες ελληνόφωνων και αγγλόφωνων ελληνικών συγκροτημάτων γιατί συνήθως αυτές πάνε άπατες.
Ποστ από συναυλίες που υπάρχουν θεματικά σε άλλα τόπικ κλπ. παρακαλώ να διαγράφονται αυτόματα από τους μόντερες.
Λοιπόν κάνω την αρχή: (Κανονίστε να ποστάρω μόνος μου με τον παναγιώτη εδώ ε :p)
Χτες έπαιξαν στο Mad club οι Common I, Po(-) και Reversed nature. Διοργάνωση Magic Potion, είσοδος 8 γιούρο με μπύρα. Χώρος ψιλομέτριος, ακουστική μια χαρά αφού ηχοληψία κλπ. έκαναν τα παιδιά από Universe217.
Πρώτοι βγήκαν οι Reversed Nature. Νταξ τους ξέρω προσωπικά οπότε δεν είμαι και αντικειμενικός. Αλλά έπαιξαν τελείως ακομπλεξάριστα το ποστ εξπεριμένταλ τους και τους βγήκαν κάτι όμορφα τζαμαρίσματα (μοιάζουν λίγο με Ομ όσον αφορά την επιλογή οργάνων, μπάσο-ντραμς είναι). Η κοπέλα στα φωνητικά ποιοτική. Τσιμπήσαμε DIY άλμπουμ με 5ευρώ, ξεφτίλα, ανεβάστε του τιμή επειγόντως.
Δεύτεροι οι Po(-), για τους οποίους δεν ήξερα τίποτα. Αποκάλυψη πραγματική. Μια μπάντα κάργα επηρεασμένη από μπάντες του Seattle, στυλ AIC, Soundgarden, PJ αλλά με βασική τους Faith no More. Rhythm section μια γροθιά να σε βαράει στη μάπα, καλός κιθαρίστας και παρανοϊκός τραγουδιστής πατονικής σχολής. Η μουσική όμως είχε το δικό της χαρακτήρα, αφού συνδυάζουν αρκετά ετερόκλητα πράγματα, από τα πιο σκληρά ως τα πιο γκρούβυ. Ένα σκα πέρασμα που είχαν έκανε τα πράγματα άσχημα πορωτικά! Έπος, περιμένουμε να τους ξαναδούμε και να ακούσουμε κάτι από αυτούς. Εσείς οι γνωστοί φορουμίτες που γουστάρετε τέτοια να είστε αλέρτ.
Μετά Common I, στα γνωστά ποιοτικά επίπεδά τους. Τα χουμε ξαναπεί, απ’ τις καλές μπάντες που έχουμε, δεμένοι, ψυχεδελικοί, με πολύ καλές κιθάρες και ωραίο ήχο.
Προσέλευση κακή, στο peak άντε να χε 40 νοματαίους, ενώ παρατηρήθηκε ξανά το φαινόμενο “έρχομαι να δω τα φιλαράκια και μετά πούλο” που είναι η απόλυτη κατάντια της σκηνής.