Restorations

[CENTER][SIZE=5]Restorations[/SIZE]

[/CENTER]

Αν δεν κανω λαθος (που κανω), αυτο πρεπει ναναι το πρωτο μου θρεντ καλλιτεχνη στο φορουμ. Διολου παραξενο, αν αναλογιστει κανεις το ποσο λιγο ασχολουνται με μουσικα θεματα στο φορουμ πλεον οι χρηστές, και ποσο μαλλον με αυτα που ακουω εγω.

Anyway, κατι ο συνδυασμος βαρεμαρας και ενθουσιασμου για την καινουργια κυκλοφορια με ωθησαν στο να ανοιοξω το θρεντ.

Οι Restorations ειναι αμερικανοι.
Οι Restorations παιζουν πολυ ομορφο rock.
Οι Restorations εχουν πολλες ομορφες κιθαρες που συνδυαζονται και συνομιλουν αρτιοτατα
Οι Restorations εχουν τραγουδιστη με ωραια, γρεντζιαρικη φωνη
Οι Restorations εχουν κυκλοφορησει 2 LP, και τωρα σκαει το τριτο.
Οι Restorations με το LP2 μου τραβηξαν το ενδιαφερον και εδω τα λεω.

Οι Restorations κυκλοφορουν το LP3 σε λιγο καιρο, και παρακατω θα ακουσεις μια πρωτη αυτια. Το κομματι ειναι φανταστικο, δωσε του λιγες ακροασεις.

Restorations-Separate Songs

Εδω ειναι και το Bandcamp τους.

εντζοη

απέλπιδο bump

Πολύ καλό το τελευταίο άλμπουμ, θέλω βέβαια να του δώσω μερικές ακροάσεις ακόμη, αλλά είναι φρέσκο και με ενέργεια. Μ’αρέσει.

to lp3 δε το άκουσα ακομα αλλα αν κρίνω απο το lp2 και τα λογια του απο πάνω θα πρέπει να γαμάει ΚΑΙ αυτο…

Ετσι, για πειτε ρε παιδια

Γενικα, οταν καποιος γκρινιαζει για τη μπαντα αυτη (στα ιντερνετς παντα, δεν εχω βρει real life ατομο που να τους ξερει, εκτος απο τον μπασιστα που τον πετυχα σε ενα φεστιβαλ τυχαια), λεει για τη φωνη του τραγουδιστη και πως την βρισκουν εκνευριστικη.

Το καταλαβαινετε;

καποιος ειχε αναφερει οτι θυμιζουν gaslight αλλα δεν πολυασχοληθηκα
τωρα που πετυχα οτι κυκλοφορησαν το 3ο τους
καθησα και τους ακουσα
και κολλησα
πολυ ομορφο ροκ
ωραιες κιθαρες, πολυ ωραιες κιθαρες
και φωνητικα