Το μεγαλύτερο reunion του 2009;

Δεν θεωρουνται.Ειναι ανωτεροι :stuck_out_tongue:
Γουστα ειναι αυτα ρε συ.Για μενα και τον Ελλανορ και αλλους οι Φλοηντ ειναι ανωτεροι
για σενα οχι.

δεν εχει ανωτεροι και κατωτεροι…ολα πανε με θεμα εμπορικοτητας οταν γινονται συζητησεις μεταξυ promoters managers media κ.τ.λ…στη συγκεκριμενη περιπτωση οι zeppelin σε ενδεχομενο reunion θα πουλησουν περισσοτερα εισητιρια απο τους floyd κυριως στις ΗΠΑ…αρα περισσοτερα φραγκα για παρα πολλους…αρα με το δικο του σκεπτικο ειναι ανωτεροι…

π.χ. πανε ρωτα τον συγκεκριμενο promoter ποιους θεωρει ανωτερους τους scorpions επι εποχης roth η τους scorpions της μετεπειτα εμπορικοτερης εποχης και σε ποιους θα θελε να ναι manager…

τελος παντων τα μονα groups Που μου ρχονται στο μυαλο που μπορει να ναι ειναι Oi floyd Και οι purple και τα δυο ομως απποκλειονται απο τη λογικη…θα υπαρχουν ομως σιγουρα και αλλα groups Που κυριως στην αμερικη μυριζουν τρελλο χρημα και ισως σε μας να ναι λιγοτερο δημοφιλη…η αγορα της αμερικης ομως ειναι τεραστεια και αυτο μετραει περισσοτερο…

Ron Wood has confirmed long-standing reports that the Faces are gearing up for a reunion tour next year. ?We had a few fantastic rehearsals last week and we?re ready to go,? Wood tells Rolling Stone. ?It?s like no time has passed by.? Rod Stewart?s touring bassist Conrad Korsch sat in on bass, replacing original Faces bassist Ronnie Lane who died in 1997. ?There?s a lot of guest bass players that want to do it ? including Flea,? says Wood. They plan on hitting the road sometime in 2009, though no dates have been set. ?We just have to sort out when and where and drop all of the management egos and just do what we can. We know we can do it. It?s just a matter of getting everyone?s availability sometime next year.? New studio work might also be in their future. ?Rod wants me to write a load of new stuff for him, so I can do that,? says Wood. As far as Wood?s other band goes, he says he?s ?always itching to do more work with [The Rolling Stones]. We just haven?t decided when and where, yet, but I know we will.?

Ο λόγος για τους Faces λοιπόν…

σιγα την λαλακια …

Mου τα χαλάς …:stuck_out_tongue:

Οι Faces είχαν πει πως θα επανενωθούν από το καλοκαίρι… δεν πιστεύω πως είναι αυτό.

Ξενεεεεεεεεεεεεεεεεεέρα

Iσχυει.

Εκανα ενα περασμα και εριξα μια ματια στα οσα εχουν ειπωθει…καταρχας, παιδια, εμενα μμου εχει καρφωθει μια συγκεκριμενη πιθανοτητα στο μυαλο, που μου φαινεται πολυ λογικη!!!Ο τυπος που το ειπε αυτο ειναι αγγλος ετσι???και σου λεει, μετα απο λεντ ζεπελιν ειναι αυτοι…στην Αγγλια υπαρχουν τρια συγκροτηματα που ειναι πανω απο ολα, και οσοι εχουν παει εκει(εχω παει αρκετες φορες και σας το λεω με σιγουρια) το ξερουν:Ειναι οι Beatles, οι led zeppelin και οι Queen!!!Eiναι τα τρια πρωτα, οπως και να το κανουμε, πρωτα σε πωλησεις, πρωτα σε γνωστα-ιστορικα κομματια, πρωτα ρε παιδι μου…Για μενα η πιο πιθανη προοπτικη ειναι επανενωση Queen με τον αγνοουμενο μπασιστα τους!!!βαλτε τα κατω και δειτε τα ταιριαζουν…Τωρα καποια ονοματα που αναφερθηκαν οπως οι Faces και οι cream,δεν λεω, συγκροτηματαρες, αλλα ελεος, δεν μπαινουν πισω ακριβως απο τους ζεπελιν…Εγω παω με Queen,ευχομαι και ως μεγαλος φαν τους να ειναι αυτοι, παρολα αυτα δεν αποκλειω εντελως τους pink floyd, γιατι κανεις δεν μπορει να μπει στο μυαλο ενος προμοτερ!!!παντως, τα τρια μεγαλα συγκροτηματα στην Αγγλια ειναι αυτα, περαν αμφισβητησης!!!

Stone roses ακούσα. Για τα 20 χρόνια της κυκλοφορίας του 1ου άλμπουμ τους…

[-X[-X Εγώ πάλι θα ήθελα σαν τρελός να τους δω…

+1

Aν και κατι τετοιο περιμενα.

BBA 8)

εσυ ακους κ floyd ομως…:lol:

κ μετα ηρθε ο ερωτας! :lol:

:lol::lol::lol:

Παίδες δεν ξέρω αν το δατε (ή αν ανακοινώθηκε πουθενά στο forum, δεν πολυέψαξα) αλλά στο blabbermouth λέει ότι ο Lars Ulrich (!) θα ήθελε να παίξει drums στη reunion περιοδεία που ψήνεται αυτό τον καιρό:
Deer Purple Mk.III : Coverdale, Hughes, Lord, Blackmore !!! Όλοι λέει βρίσκονται in contact και το σκέφτονται… Ίσως αυτό είναι το reunion που ψάχνετε…
link: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=111897

opa re!:D:D:D:D

[SIZE=“7”]NAIIII :)[/SIZE]

Με τίποτα όμως…
Καταρχήν ο Coverdale δεν μπορεί πλέον να τραγουδήσει, και θέλει να πει και MK III;
Δεύτερον, ο Blackmore αποκλείεται να ξαναπαίξει σε rock συγκρότημα. Ή τέλος πάντων, η πιθανότητα είναι μία στις χίλιες.
Και τρίτον, αν γινόταν κάτι τέτοιο, σιγά μην έπαιρναν τον Ulrich για drums χα χα χα…