Το μεγαλύτερο reunion του 2009;

χρονολογικα δεν ταιριαζει

αλλα αμα γινει το reunion Faith no more
σιγουρα θα ναι απο τα μεγαλυτερα του 2009!!

Δεν μπορώ να πω οτι έχω απύθμενη εμπιστοσύνη στον Ούλριχ…

Mercyful Fate. Αλλά μάλλον θα παραμείνει όνειρο απατηλό… :frowning:

Για μένα (και όχι μόνο) η ημερομηνία είναι μία

[SIZE=“3”]24, 25, 26 / 4 / 2009[/SIZE]

υπομονή…

Sepultura!!!:roll:

:roll::roll:[-o<[-o<

Now playing: Cavalera Conspiracy - Inflikted
via FoxyTunes

Συμφωνω με τους 2 παραπανω.

Oι Sepultura είναι πολύ Βρεττανοί όντως.

ΥΓ. Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι αυτό είναι το ιδανικό μουσικό θρεντ για ανηλλεές σπάμμινγκ? :wink:[/QUOTE]

σωστος αν και για να μιλαμε σοβαρα εγω λεω μτταλιψα με μπαρτον η ισως και ζεπελιν με μποναμ:p

οι status quo ειναι ενεργοι;;;; αν δεν ειναι ισως ειναι αυτοι για το ριγιουνιον που λεγεται

Eιναι μια χαρα ενεργοι. :wink:

Δυσκοιλιοτητα τιποτα οχι ετσι;Χαιρομαι:D:p

μαιστα οποτε…pink floyd…δεν παει πουθενα αλλου το μυαλο μου…αν και δεν ειναι και πολυ εφικτο…

Παιζει reunion Faith no More???8O

αν κ τους γουσταρω τρελα οφειλω να πω οτι μπορει και να ξενερωσω λιγο…
απλα μ εκανε εντυπωση που το ειδα στο poll…:-s

Mporoun na katsoun oloi sta auga tous k na mhn mas prhzoun??? Eleos me ta reunion!!!

ναι ακούγεται σοβαρά…

MA - KA - ΡI!!! Αν και πραγματι ειναι πολυ δυσκολο… Εξαλλου τι ειναι οι Floyd διχως Rick???:frowning:

Καλησπέρα παίδες! Είμαι ουσιαστικά καινούργιος στο Forum παρόλο που σας διαβάζω αρκετό καιρό.

Pink Floyd… Φαντάζομαι ότι όντως δεν υπάρχει άλλο επικρατέστερο όνομα. Κυρίως λόγω του ότι ο εν λόγω promoter τους συγκρίνει με τους Zeps. Αλλά μπαίνει εδώ το ερώτημα που έθεσε ο Leto Atreides. Floyd χωρίς τον Wright??? Φαγητό χωρίς αλάτι. Αλλά από την άλλη οι Zeppelin είχαν τον Bohnam?? O Gilmour θα ήθελε reunion χωρίς τον Rick? Εδώ αρνούταν συνεχώς όσο ο Wright ζούσε. Τώρα τι μπορεί να αλλάξει? Θέλω να πιστεύω ότι θα ρίξει νερό στο κρασί του και να περιοδεύσουν οι Floyd προς τιμήν του Rick. Αλλά φαντάζεστε τα Shine on, Echoes, Great gig in the sky, us and them χωρίς τον αυθεντικό πληκτρά? Κάτι λείπει ρε γαμώτο… κάτι λείπει…

Η στιγμη που ολοι περιμενατε!

Blink 182 Reunite To Present At Grammys

:tomato:

γιατι να ξενερωσεις?εγω θα ηθελα παααααααααααρα πολυ reunion faith no more.Τωρα reunion για περιοδεια η στουντιο??γιατι για περιοδεια γαμωωωω τωρα στουντιο ισως εχεις δικιο…