Reunion από Jane's Addiction?

Όπως λένε οι δηλώσεις του Perry Farrell, frontman του γκρουπ, παιζει το ενδεχομενο επανένωσης :smiley:
μεγάλη μπάντα με θεικα ριφφάκια

Ορίστε το News Item

http://www.ultimate-guitar.com/news/general_music_news/janes_addiction_to_reunite.html 8)

πριν 4-5 χρονια ειχαν επανελθει κυκλοφορωντας το “strays” που ηταν ενα απλα ο.κ. δισκακι,αλλα δεν εφτανε ουτε το nothing’s shocking ουτε το ritual de lo habitual(αμφοτερα ΔΙΣΚΑΡΕΣ)

To strays τα εσπαγε και δικαιολογουσε απολυτα ενα ριγιουνιον αντιθετα με οτι εχουμε δει απο ενα τσουρμο μπαντες.

Παντως και να ενωθουν θα ναι παλι θεμα λιγων μηνων να τα ξανασπασουν8)
Σιγα μη τα βρουν για πολυ Περυ και Ντειβ, το εγω τους ειναι πολυ φουσκωμενο για συνυπαρξουν για πολυ μαζι.:frowning:

Παντως μονο στην ιδεα ενος τουρ στην ευρωπη οπου θα χουμε την ευκαιρια να δουμε αυτη τη μπαντα φαινομενο με το οριτζιναλ λαιν απ τρελαινομαι λεμε

το nothing’s shocking ειναι τεραστια δισκαρα.κι εγω ομως επιφυλασσομαι μετα το strays το οποιο ηταν αρκετα μετριο.live παντως σιγουρα δεν εχουν αλλαξει

γκρουπαρα αλλα το εγω τους δεν τους αφηνει να προχωρησουν…απο την πρωτη ενωση τους εχουν διαλυθει 6 φορες,ετσι εχω διαβασει τουλαχιστον…

To strays ηταν πολύ καλό album μετά από τοσο μεγαλο διάστημα αποχής…Μακάρι να συνεχίσουν έτσι…