Για φωτογραφίες και κινητό pm…
Thank you for registering for Ahmet Tribute tickets.
If successful you will be contacted by email by the 1st October and will be given information on how to purchase at this time. (ντεμέκ)
For all other information please see FAQΆs provided on our website http://www.ahmettribute.com.
Thank you
Εγώ πάντως δεν έχω λάβει e-mail για τη συμμετοχή, ενώ ολοκληρώθηκε κανονικά. Έχουν περάσει 2 μέρες. Τέσπα…
Εμας παλι μας εχει ερθει! Μπορεις να αρχισεις να αγχωνεσαι…
Δοκίμασε να στείλεις τα ίδια στοιχεία αλλά βάζοντας διαφορετικό email. Εγώ επειδή το ένα mail κατά καιρούς μου προκαλούσε πρόβλημα έστειλα 2 φορές, με διαφορετικό email. Στο ένα τελικά το έλαβα, στο άλλο όχι.
Yep me too . Με το hotmail δεν πιρα confirmaiton αλλα δεν ηταν η πρωτη φορα.Και register σε φορουμσ οταν κανω πολλεσ φορες με αυτο δεν περνω confirmation .Hotmail , you gotta love it . μετα εκανα με το gmail και ηρθε σε λιγες ωρες
[FONT=“Comic Sans MS”]Εμ μόλις το έμαθα(!) Καθυστερημένα μάλλον;;; :roll:
Χαζοχαίρομαι λοιπόν! Νομίζω ότι αναμενόμενο ήταν το ποσό και σίγουρα είναι η καλύτερη επένδυση, αλλά η κλήρωση είναι άκρως τρομαχτική.
Αλλά για την ώρα, είπαμε, χαζο(;)χαίρομαι!! :D[/FONT]
Οι δηλώσεις τελείωσαν. Το site δέχθηκε σε 7 μέρες πάνω από ένα δισεκατομμύριο hits, αλλά τελικά 1 εκατομμύριο έκαναν δήλωση και όχι 25 όπως λεγόταν! (ανεβαίνουν οι πιθανότητες )
Κάνε όνειρα!
Κάνω
Διάβασα στο melodicrock.com πως θα παίξουν το ίδιο βράδυ και οι Foreigner.
Ελπίζω αυτό να μην σημαίνει πιό σύντομο σετ από τους Zeppelin.:-k
Γενικά δεν πιστεύω πως θα παίξουν πολύ ώρα.
Το '84 έπαιξαν 2 κομμάτια και ήταν και τα δύο τραγικά. Ίσως τώρα να είναι πιο προσεκτικοί. Έχουν περάσει και τα χρόνια…
Δε μου ηρθε μεηλ που να μου λεει οτι πηραν την αιτηση μου.
Θα ανακοινώσουν playlist εντός του Οκτωμβρίου δεν θα ειναι δύο κομμάτια άλλωστε σε άλλο τόπικ μιλήσαμε και περί αρπαχτής
Μωρέ δύο δε θα είναι. Το θέμα είναι να μην είναι μόνο δέκα. Θα δείξει…
Το θέμα είναι να είμαστε εκεί για να τα ακούσουμε
Α δεν σας είπα και το άλλο
η συναυλία θα κινηματογραφηθεί και θα κυκλοφορήσει σε dvd
Όταν τον Δεκέμβριο του 90 ο Plant είχε έρθει για την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα στο ΣΕΦ πάλι είχε ακουστεί η λέξη “αρπαχτή” και μάλιστα κάποιος υπαινίχθηκε κάτι σχετικό στην συνέντευξη τύπου.
Και ο Θεός απάντησε:
“Ναι βέβαια για αυτό πρόκειται, περίμενα να έρθω στην Ελλάδα για να βγάλω λεφτά” :lol: :lol: :lol:
Θεος οπως παντα !!! Ο Plant δηλωσε πως θα κανουν 2ωρο set . Τι αρπαχτη λετε , αφου δεν θα παρουν φραγκο απο το live . οσο για το αν θα κυκλοφορησει σε DVD η ιδιοι αρνουνται οτι θα ηχογραφηθη η θα βιντεοσκοπηθει το live(Ενοιτε οτι θα γινουν και τα 2 , και αν οχι επισημα σιγουρα σε bootleg)
Παιδια υπαρχει κανεις που να τον εχουν ειδοποιησει οτι εχει κερδισει εισιτηρια?
Ειμαστε τρομακτικα κοντα στην τελικη ημερομηνια…
“Successful contest winners will be notified PRIOR to 1st of October”
Για να δουμε…
Προτείνω σε όποιον κερδίσει να μην πει τίποτα μέχρι να γυρίσει από τη συναυλία, γιατί θα φάει τρελές κατάρες :lol: