Reunion Led Ζeppelin για μια συναυλια

Εγώ ακόμα να μπω στο site πάντως. Α, παρεμπιπτόντως, μέχρι στιγμής στο site έχουν μπει 20 εκατομμύρια οπαδοί!!! Πιθανότητες = 1/1000!

/Irony mode on

…και δε θ αργησει η στιγμη που καποιος με περισση αυτοπεποιθηση θα χαρακτηρισει τους Zeps “υπερεκτιμημενους”…

/Irony mode off

Τεσπα,μακαριοι οι κατοχοι των εισιτηριων…

Ok, μετά από καμιά 50άρα ανανεώσεις τα κατάφερα!
:papas:

Καλή τύχη σε όλους που έχουνε κάνει εγγραφή:wink:

Δυστυχώς εγώ είμαι μικρός και δεν παίζει με την καμία να πάω:( :frowning: :frowning:

www.rollingstone.com

Speculation that other ZEPPELIN shows and possibly even a full reunion tour will follow is running high. “You have to take it one step at a time,” Harvey said. “Obviously there is a sense of frustration for all the fans around the world who can’t get tickets. I hope they do something else. But I hope they do it because they’re really enjoying it and because this show is fantastic.”

Nomizw oti yparxoun polloi treloi kai periergoi alla oxi na vgei kanenas twra na mas to pei kai ayto! 20 myria?? OMG! Kala oxi mono h prwth nota alla olh h synaulia tha einai enas orgasmos…

Αν διαβασεις στο FAQ λεει πως ο καθενας εχει δικαιωμα να συμμετασχει μονο μια φορα και πως παραπανω απο 2 αιτησεις θα διαγραφονται (οχι ολες, απλως θα κρατανε μονο την πρωτη).
Για να μην παιδευεστε χωρις λογο…

Το κερατο μου, καταφερα επιτελους να μπω και ενω βαζω τα στοιχεια μου μετα μου βγαζει “Unable to save entry - please try again later” γκρρρ :x :x :x
Αντε ρε πουστη μου τουλαχιστον να κανουμε ενα register για να ελπιζουμε γιατι μπορει και να μην ερθουν απο δω…[-o< [-o< [-o< :papas: :papas:

Your entry has been made into our ballot system, thank you.

Successful applicants will be contacted by 01 October 2007

πρωτη φορα στη ζωη μου θα αναψω κερι. θα κανω και ταμα στην Τηνο. Τι σκατα εδω αναπηροι περπατησαν και τυφλοι βρηκαν το φως τους, αυτο θα ναι παιχνιδακι

Μολις ειδα το ποστ σου ξαναπροσπαθησα και πηρε και τη δικη μου γραφοντας ακριβως το ιδιο!!:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Αντε, καλη μας τυχη τωρα…[-o< [-o<

Ολο το rocking συσσωμο στο Λονδινο με πανο!:stuck_out_tongue:

ψιτ κύριος με το αλουμινόχαρτο για μαντώ ακόμα και στα τάματα υπάρχει σειρά προτεραιότητος προηγούμαι επομένως :smiley:

Επειδή όμως πρώτα πρέπει να περάσετε όλοι σας μια βόλτα από Τήνο για ευνόητους λόγους ([-o< :papas:) , για τσεκάρετε και αυτά: :wink:

http://info.yen.gr/page.php?id=1288# (από Πειραιά)

http://info.yen.gr/page.php?id=1323# (από Ραφήνα)

"Your entry has been made into our ballot system, thank you.

Successful applicants will be contacted by 01 October 2007"

Για να δουμε ποσο κωλοφαρδοι ειμαστε λοιπον…:stuck_out_tongue:

Κατι τετοιες στιγμες χαιρομαι που σπουδαζω Αγγλια!:wink:

Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά αφού δίνουν δύο εισιτήρια στον καθένα είναι 1/2000. Δηλαδή σαν να παίζεις στο στοίχημα μονόστηλο 7 ντέρμπυ…

Επίσης σε περίπτωση που γίνει το απίθανο θα πρέπει να συννενοηθούμε. Εγώ πχ δεν ξέρω κανένα φίλο μου που να θέλει να πάει (εκτός αν πω κανά ψέμα για support Αντύπα…), οπότε αν είμαι εγώ (1/2000) μου περισσεύει και ένα εισιτήριο για σας… Υποθέτω όμως ότι δεν είμαι και ο μόνος…

Χαχα, :bow2:

Ναι το σκέφτηκα μετά. Για την ακρίβεια τα εισιτήρια θα είναι μάλλον 18.000 (δηλαδή 9.000 λόγω των διπλών). Και μέχρι τη Δευτέρα θα έχουν δηλώσει κι άλλοι. Οπότε… Άσ’ το. :frowning:

το mail ηρθε σε ολους σας?:wink:
ερχετε ενα mail που λεει οκ τα στοιχεια σας καταχωρηθηκαν!
εμενα ηρθε μια μερα μετα.

Αν απλώσουμε διπλα δίπλα όλα τα κεριά που θα έχουμε ανάψει ο καθένας μία παραλία δεν τα χωράει…

Και μόλις έμαθα στην αρχή οτι γίνεται η συναυλία είχα σκεφτεί να φανταστείτε πως θα ήταν ευκολότερο. Οποία αφέλεια.

Μόλις είδα οτι το έλαβα κι εγώ (χθες έκανα καταχώρηση). Ω θεοί του Ολύμπου, Αστάρτη, Βααλ, Βούδα και Βισνού, Χριστέ και Παναγιά, Αλλάχ ου αχμπάρ!! ~ (αρχίσαμε τα τάματα)

Xoxoxoxo. Ουατο γουον χαν. Με λένε Κιμ, είμαι απο μεγάλη Κίνα, μεγάλη δύναμη. Ζήτω ο Μάο και η ένδοξη επανάσταση, ζήτω ο Κουνγκ-Φου-Τσε. Χιν, τσεν γιονγκ, ουατου σεν. Δε ξέρω Λεντ Ζέπελιν, τι είναι τούτο. Τυχαία μπήκα σε μια κλήρωση στο ίντερνετ, είχε ψυχεδελικά γράμματα, μου θύμισαν κινέζικα, είπα να δώσω τα στοιχεία μου. Και κέρδισα! Και έτσι θα πάμε εγώ και η ωραία οικογένεια μου στο Λοντον Σίτυ, χοχοχο!

Θα είμαστε εγώ, η γυναίκα και τα 20 παιδιά μου. Ο χου, ο γιον, ο κιμ 2, ο κιμ 3, η τσιν, η γιανγκ, η φου, ο ενγκ, ο ΧΙ-γιααα, ο Για-χι, ο βου-τσουν-γιενγκ, η ου-βαν-τουνγκ, ο τζο-τζο-ιν, η αν χιανγκ, ο κιμ 0, η ραν-ταν-πλαν, ο γκονγκ, η τσουνγκ, η μπανγκ, και η σεν-ταμ-χον-πανγκ.

Και θα δούμε τι είναι τούτο το Λεντ Ζέπελιν. Βόλτα με αερόπλοιο?

:papas: :papas: :bow2:

Φιλε Zed_Ryder σου εχω ποσο πολυ εχεις ομορφηνει τελευταια?:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: