Ε θα κάνουμε register και ο θεός βοηθός! Το site είναι ακόμα κάτω πάντως…
Καλά όποιος εξασφαλίσει εισητήρια θα βγει είτε με γεμάτη την ψυχή του είτε την τσέπη του:wink:
ΘΑ ΔΩ LED ZEPPELIN!!!
Έκλεισα 3. Για μένα και τους δικούς μου.
μωρέ και εγώ έκλεισα κάτσε να τα πάρουμε στα χέρια μας πρώτα και μετά βλέπουμε γενικώς
λεντ ειδικώς
Απο ποιο ιστιοσελιδα?
Τον παιρνεις!:evil: :evil: :evil:
Τι ψαρώνετε μωρέ; :lol: #-o
χαχαχαχαχαχαχαχα
εντιτ: Καρφί
Αν και (μουσικά) οι Led Zeppelin δεν μου λένε σχεδόν τίποτα (όπως και το 95% από τα '70s! :lol: ), όταν είχα δει προχθές την πρώτη σελίδα του επίσημου site τους, με τα 4 σύμβολα και τίποτα άλλο, με έπιασε ανατριχίλα! :bounce:
Το reunion ήταν δεδομένο πια! :yes:
Χάρηκα τρομερά με το νέο, ίσως γιατί τα reunions (ειδικά τα μεγάλα) είναι το τελευταίο πράγμα που μένει για την ολοκλήρωση με ένα αγαπημένο παλιό group, όταν δεν το έχεις πετύχει στις μεγάλες δόξες του! :roll:
Μου αρέσει που γίνονται, ακόμα και όταν δεν με αφορούν άμεσα!
Ξέρω ότι είστε πολλοί / πολλές, που παρακαλάτε να κάνουν περιοδεία μήπως και περάσουν από εδώ. Πράγμα δύσκολο, ούτως ή άλλως! :-s
Για τους μικρότερους σε ηλικία το καταλαβαίνω απόλυτα…
Είναι δύσκολα τα πράγματα για έξω… :roll:
Για τους άλλους όμως, είναι αλλιώς…
Αν είσαι οπαδός των Led Zeppelin, θα πας!
Πρέπει να πας!
Μέρα νύχτα μπροστά στο www.ahmettribute.com μέχρι να λειτουργήσει!
Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ, γι’ αυτό και μάλλον θεωρώ προτιμότερη την ελιτίστικη “μία συναυλία και όποιος προλάβει”, παρά εκτεταμένη περιοδεία…
Καλή τύχη σε όσους θέλουν πραγματικά να πάνε και θα μπουν στη διαδικασία!
Άντε, αφού έγινε και αυτό, να παίρνουν σειρά και κάποια από τα παιδιά τους… 8)
Θα 'ναι και ο γιος του Bonham ρε συ.
Ok, κρύο… :cold: :cold:
Και να καταφερουμε να κανουμε αιτηση δεν λεει τπτ . Πρεπει και να κληρωθεις μετα
ρε θαναση μετα το ακουσμα του Achiles last stand sto ziggyπου στανταρ ηταν σημαδιακο αποφασισα να παω κ εγω εαν κατσει!
εκανα την αιτηση! κ κληρωνει την μερα των γενεθλιων μου!
:papas:
Πραγματικά δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση σας…
Θα είχα αρρωστήσει ήδη… :-s
Τέσπα, καλή τύχη όπως προείπα και να εύχεστε να κάνουν περιοδεία… :dunno:
Eκανα register . Τωρα θα δουμε
Περιττο να πω οτι σημερα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΝΟΣ.το ματι γαριδα
Λετε να παιζει μπινια . Αμα κανω αιτηση με ολα τα e-mails Που εχω?
Το μουσικό νέο της χρονιάς.
Πρέπει να ακολουθήσει και περιοδεία. Η πρώτη νότα των Ζέππελιν στο συγκεκριμένο live, θα σβήσει κάθε τυχαίο γκρουπάκι της σειράς. Απλά και όμορφα.
Με τι όνομα? Αν ήταν έτσι θα έπαιρνε τα εισιτήρια ο πιο χάκερ… Λογικά θα ζητήσουν ταυτότητα εκεί, εφόσων το κάναν με αυτό τον τρόπο ώστε να μην υπάρχει μεταπώληση από ebay κλπ…
δεν μπορώ να φανταστώ πως θα νιώσουν οι 20.000 όταν ακουστεί η 1η νότα… ιστορική στιγμή…
Με τι όνομα? Αν ήταν έτσι θα έπαιρνε τα εισιτήρια ο πιο χάκερ… Λογικά θα ζητήσουν ταυτότητα εκεί, εφόσων το κάναν με αυτό τον τρόπο ώστε να μην υπάρχει μεταπώληση από ebay κλπ…
δεν λέει ότι θέλει πάνω από 2 εισιτήρια… απλά αν κάνεις αίτηση με καμιά 10αριά emails έχεις περισσότερες πιθανότητες να σου κάτσει, απότι ναχεις κανει με ένα… αλλά όλο και κάτι θαχουν σκεφτεί για να μην γίνει αυτό…
Ε ναι αυτό λέω και γω… Γιατί κάποιος χακεράς μπορεί να στείλει 1000 ή 10000 email. Είναι δουλειά αυτή? Από την άλλη, αν κάνει ένας Κινέζος ονόματι πχ Kim, μπορεί να υπάρχουν και 1000000 ακόμα με το ίδιο ονοματεπώνυμο…