Reunion Led Ζeppelin για μια συναυλια

ολοκλήρωσε λέγοντας σε παρακαλώ μαμά :stuck_out_tongue:

Βουλγαρία (πιο πιθανό…) :lol:

Συνεχισε την προταση σε παρακαλω μαμα…

Από το www.nme.com

Led Zeppelin are set to announce their reunion gig this week.

A press conference has been called for 4pm BST on Wednesday, September 12 in London.

NME.COM will bring you full, live coverage from the announcement so make sure you come back tomorrow.

As we revealed last week, singer Robert Plant confirmed that the rumours about Led Zeppelin reforming were in fact true.

He explained that the band had a meeting about show last week (September 5) and said the reunion will be for one night only.

“There’s not a lot to work out as it’s only going to be one-off gig,” he explained.

Οπότε σήμερα στις 18:00 ραντεβού για την μεγάλη ανακοίνωση!!!:papas: :papas: :papas:

επειδή είσαι καλό παιδί βασιλάκη συνεχίζω

στην ΑΘΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

αλλά αυτά μετά το λάιβ του λονδίνου

Τωρα μαμα αυτο το ξερεις η το πετας ετσι; :-k

Οι Zeppelin. Στην Αθηνα.

Am I Dreaming?:-s

Αμα λες ψεματα να σου χυθουν τα ματια!

λοιπόν καλόπαιδα ακούστε κάτι

επειδή με τους λέντ έχω μια τρέλλα γιατί για μενα τα τραγουδια τους σημαίνουν πολλά αφενος αφετέρου το μόνο μεγάλο όνομα του κλασικ ροκ που δεν έχω αξιωθεί να δω λαιβ ειναι ο Πέητζ

έχω επαφές μέσω μεηλ μσν κλπ κλπ κλπ με αρκετούς φαν του συγκροτήματος από ολο τον κόσμο κάποιοι απο αυτούς μιλάμε με τους παλιούς συνεργάτες και κανά δυό με τα ίδια τα μέλη του συγκροτήματος και κυρίως με τον ξανθούλη

από αυτούς έμαθα οτι η επανένωση συζητιόταν καιρό και δεν ήθελε ο πεητζ ο οποίος μάλλον έχει αποφασίσει να εγκαταλήψει την ενεργό δράση

τον έπεισε ο ξανθούλης αφού οι ιδιαίτερες σχέσεις των δύο αντρών ειναι γνωστές ανά τον κόσμο και είπαν ένα λάιβ σιντι και ντιβιντι βλέπουμε πως θα πάει κα μετά παγκόσμια περιοδεία

αυτά τα ολίγα και θα επανέλθω

φιλιά

ΜΑΜΜΥ

Οι μη επαρκεις πληροφοριες μας εξαγριωνουν:!:

kai μένα φίλτατοι αυτά ξέρω αυτά σας λέω μόλις έχω περισσότερα θα επανέλθω

http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/6990704.stm

8O 8O :smiley: :smiley:

Communication breakdown it’s always a shaaaaaaame I’m having a nervous breakdown going insaaaaaaaaaaaaaaaaanee:-- : :bow2: :yahoo: =D> :vibrate: :har: :respect: =P~ =D> :stereo:

Ανακοινώθηκε για 26 Νοεμβρίου!!!

125 λίρες δεν είναι και άσχημα…

Αντε βρες εισητηριο τωρα… Περιοδεια ρε. :frowning:

re gyus exei kolisei to www.ahmettribute.com kai den mporw na mpw.xerei kaneis tipota hakeristiko gia na mpoume mpas kai prolaboume kana eisitirio?

φαντάζομαι ότι έχει πέσει ο server (μιας και ο μισός πλανήτης προσπαθεί να κλείσει εισιτήρια:p )… οπότε λογικά κανείς δεν μπορεί να μπει προς το παρόν για να κλείσει…:wink:

//εγώ πάντως μπόρεσα για λίγο να μπω στο site… είχε την ανακοίνωση-κάτι σαν αφίσα- και όταν πήγα να κάνω register ξαναέπεσε…

Να είδατε, πέφτουν και άλλα site εκτός απ’ το rocking :stuck_out_tongue:

Όποιος καταφέρει και κλείσει θα είναι ήρωας. Καλή τύχη!

Θα κλαψω… Ο μονος τροπος να τους δω ειναι να το σκασω απο το σπιτι μου, να ληστεψω το ψιλικατζιδικο της γειτονιας μου, μετα να κανω οτοστοπ μεχρι το λονδινο, να βρω εισιτηριο και κανα παγκακι να κοιμαμαι… :-s :cry:

χμ, δεν ακουγεται ασχημο…#-o

καλομελέτα κι έρχεται :wink:

όσο για τα εισητήρια άπλωσα ήδη εδώ και μέρες τα πλοκάμια μου αλλά είδωμεν :-k

μέχρι λαμπάδα στην παναγία της τήνου έταξα τι άλλο να κάνω η πτωχή γυνή :lol: