Μολις κατευασα σε ηχο ολο το good times bad times 8) ΤΑ ΣΠΑΕΙ
Η τάξη αποκαταστάθηκε. Οι αυτοκράτορες του αρχιδάτου Pure Fuckin’ Rock n’ Roll και η κορυφαία μπάντα του γαλαξία (μαζί με κανα δυο ακόμα !!!) έστω και για 2 ώρες επέτρεψαν στον πλανήτη να αποδεχτεί το ήδη νομοτελειακό. Οι Led Zeppelin είναι αξεπέραστοι και τώρα και στον αιώνα τον άπαντα. Ένα βιντεάκι ενός λεπτού από το Black Dog, ένα riff του Page, μια κραυγή του Plant και μια ματιά του Jones στον υιό Bonham απλά διαγράφει κάθε επίδοξο γκρουπ της τελευταίας 20αετίας, που θέλησε να σφετεριστεί τον θρόνο.
Κάνουν δεν κάνουν περιοδεία, οι LED ZEPPELIN θα είναι πάντα ότι είναι οι Floyd, οι Purple, οι Beatles, οι Rush. Αδιαπραγμάτευτα αξεπέραστοι.
Πεστα. Μονο που ξεχασες ενα σημειο.
http://www.youtube.com/watch?v=3G_JTMuHOQk
Stairway To Heaven
http://www.youtube.com/watch?v=rsHcUwtw5H0
Good Times Bad Times
http://www.youtube.com/watch?v=EunajGvY8-Q
part απο Since I’ve Been Loving You
Τωρα τα εχω δει ολα. Κλειδωστε το Φορουμ :!:
Ειδα το Βιντ του Black Dog που υπαρχει κατι σελιδες πισω. Δε θελω παραπανω, μου φτανει.
8O 8O 8O
τζιζους…ανατριχιασα…
πιτα η Ο2…
τα γεροντια το’χουν ακομα…
θελουμε τουρ ρεεεεεε…
Kαλα μιλαμε απιστευτο8O 8O 8O 8O 8O 8O
τρελααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
:drunk: :drunk: :hippy: :hippy: :hippy: :respect: :respect: :bow2: :bow2: :vibrate:
Ανατριχίλα
[SIZE=“4”]
ΓΑΜΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΙ ΚΙΝΗΤΕ Κ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!
ΒΓΗΤΕ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΟΔΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ![/SIZE]
QFT !!!
+1.000.000.000.000 :!: :!: :!: :!: :!: :!:
NME.com reports: Following LED ZEPPELIN’s reunion show last night (December 10) at the O2 Arena in London, thousands of fans have called for the band to announce a full tour.
Rumors of a full tour have increased over the past few months, with guitarist Jimmy Page regularly hinting that he would be interested in taking LED ZEPPELIN on the road in 2008.
According to live industry sources, the band have two nights at Wembley Stadium in London on hold for next summer, which if confirmed would please the fans who have swamped the band’s official forum demanding more shows.
Δεν έχω δει και δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα…Τώρα είδα για πρώτη φορά το setlist και πραγματικά λυπάμαι…ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ ΡΕ(μόνο από τα comments ανατρίχιασα)!!!
Καλά video θα δω μετά από 2-3 μερες να γίνω καλά πρώτα…
Κάντε άλλη μία συναλία στην Ελλάδα και μην κάνετε tour:p
Led Zeppelin played:
‘Good Times Bad Times’
‘Ramble On’
‘Black Dog’
‘In My Time Of Dying’
‘For Your Life’
‘Trampled Under Foot’
‘Nobody’s Fault But Mine’
‘No Quarter’
‘Since I’ve Been Loving You’
‘Dazed And Confused’
‘Stairway To Heaven’
‘The Song Remains The Same’
‘Misty Mountain Hop’
‘Kashmir’
‘Whole Lotta Love’
‘Rock And Roll’
εντάξει ότι κ να πούμε είναι πολύ λίγο. έβλεπα τώρα τα κλιπάκια κ δάκρυσα. όταν αυτοί οι “μπαρμπάδες” παίζουν ακόμα κ σήμερα έτσι, τι καθόμαστε κ ασχολούμαστε με τον κάθε ανύπαρκτο?
Ena dakru kulise…
Einai dynaton…?
Ki alla dakrya akolou8oun…
ta logia einai perita aderfia…
oi melwdies milane mones tous…
…if u listen very hard,the tune will come 2 u at last
When all is one and one is all,2 b a rock and not roll…
Αααααχ, ετσι θα κανω κι εγω στο reunion των Pink Floyd…