Reunion Led Ζeppelin για μια συναυλια

Απλά δέος και συγκίνηση για αυτήν την τεραστια μπάντα που απέδειξε οτι δεν το έχει ξεχασει το sport ακόμα…Αντε και μια παγκόσμια περιοδεία σύντομα,ωστε ολοι να νιωσουμε την μαγεία και την ομορφιά μιας αλλης εποχής που έχει περάσει ανεπιστρεπτί…(Αν επαιζαν και το αγαπημενο μου When the levee breaks,θα είχα αφησει το πνεύμα μου…)

Good Times, Bad Times

Black Dog

In My Time Of Dying

No Quarter

Since I’ve Been Loving You

Dazed & Confused

Stairway To Heaven

The Song Remains The Same

Kashmir

Whole Lotta Love

Rock & Roll

[SIZE=“7”]ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ!!![/SIZE]

Οι ανθρωποι δεν γερασαν ρε πουστη μου. Παγωσαν τον χρονο εκει στο 1980. Τα φωνητικα του Πλαντ στο Κασμιρ ας πουμε ειναι εξωπραγματικα. Οπως και η ενεργεια. Δηλαδη ρε γαμωτο τι ειδε ενας ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ που τους πετυχε το 75 ας πουμε?
Νταξει, δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτο που βλεπω ειναι 2007, 2008 στην ουσια. Δεν γινεται. Και παρακαλω καποιον που ξερει απ’αυτα να ανεβασει τα βιντεο στο ραπιντσεαρ ή καπου αλλου. Πρεπει να τα εχουμε αυτα. :frowning:

[SIZE=“7”]THE WORLD NEEDS A TOUR!!![/SIZE]

Αυτό το πρόσεξα κι εγώ 8O

Ο άνθρωπος δεν παίζεται γμτ, τι να λέμε τώρα…

Ο χρόνος δεν έχει αγγίξει τη φωνή του καθόλου…

Κάπου εδώ μέσα στο φόρουμ το είχα δει… link για ένα προγραμματάκι… με το οποίο κατεβάζεις βίδεα από το youtube στο pc σου…
Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο…

Aνατριχιλα ρε, αθανατοι. Αφου εκαναν το reunion για μια συναυλια ας το καναν για world tour τουλαχιστον…:frowning:

Λοιπόν συνοψίζοντας

Το γεγονός της δεκαετίας χωρίς καμμιά αμφιβολία

Το play list ίδανικό αυτό περίμενα να ακούσω και τίποτε άλλο

Η σκηνική παρουσία και των 4 απλα άψογη

ROBERT PLANT Στα 60 του απλά ο καλύτερος frontman ever η καλύτερη ροκ αντρική φωνή που ακούσαμε ποτέ άψογη εμφάνιση ενέργεια 20χρόνου

JIMMY PAGE Τα μαλλιά μπορεί μπορεί να άσπρισαν ο τζιμάκος να σοβάρεψε αλλά είτε με την ακουστική είτε με την εξάχορδη ηλεκτρική είτε με την 12χόρδη με μαύρο φράκο΄ή με λευκό πουκάμισο ο καλύτερος ροκ κιθαρίστας που πέρασε ποτέ από τον έρμο τούτο κόσμο.

JOHN PAUL JONES Από τα καλύτερα μπάσσα και πλήκτρα ένας μουσικός που εξακολουθεί να σέβεται και να αγαπάει την μουσική

JOHN BONHAM Στάθηκε επάξια στην θέση του πατέρα του κάνοντας τον υπερήφανο απο κει ψηλά που θα τον έβλεπε

Με λίγα λόγια κυρίες και κύροι απλά οι [SIZE=“5”]lLED ZEPPELIN THE BIGGEST BAND EVER[/SIZE]

Τους τιμώ έχοντας τους ως πρώτη μου επιλογή κάθε φορά που θέλω να ακούσω μουσική για πάρτη μου
και περιμένω να τους δω στην παγκόσμια περιοδεία τους που μετά τον χθεσινό θρίαμβο την έχω σίγουρη…

kala…edw 8a trella8oume teleiws !!!

ti allo 8a diavasoume ???

re , gia poia skhnikh parousdia milate ??? 4 ptwmata apla periferontai sth skhnh kai nomizeis oti 8a spasoun se kommatia !!! looooooooool

meta…diavazw gia th fwnh tou PLant !!! Re , seis…to ‘‘Stairway’’ einai ka8ara tuned down !!! Den mporei na tragoudhsei o an8rwpos…kai h eketelesh tou ‘‘Good…’’ einai ‘‘ektelesh’’ tou tragoudiou…to skotwsan !!!

Epeidh agapane para polloi ayto to sygkrothma…kai o en8ousiasmos den krybetai , h h sygkinish tous katalabainw ws ena ba8mo…alla den 8a diavazoume kai oti katebainei ston ka8ena !!

eytyxws yparxei sth zwh mas to internet kai h plhroforhsh !! fantazomai tis epoxes pou den yphrxan ayat , ti 8a metaferontan apo stoma se stoma…kapws etsi 8a dhmiourgh8hkan oi 8ryloi… :stuck_out_tongue:

Akou leei , o Plant o kalyteros frontman …xaxaxaxaxaxaxa…kai o Page o kalyteros rock ki8aristas …xaxsaxaxaxaxaxa…

eleos pia !!! grpaste kia allous ymnous…mporeite…

Kατανοώ την έξαψη των οπαδών τους!
Στη θέση τους το ίδιο θα έκανα! :yes:

Δεν ήθελα να μπω χθές και προχθές γιατί και μπορεί και να έγραφα αυτά που είπε ο Αλκιβιάδης, αλλά λίγο πιο ήρεμα σήμερα μπορώ να πω το εξής:

Στο χώρο του Rock σίγουρα ήταν από τα μεγαλύτερα γεγονότα της Δεκαετίας! 8)

Μόνο και μόνο που οι 3 εναπομείναντες θρύλοι ξαναβρέθηκαν μαζί αρκεί!
Δεν χρειάζονταν να παίξουν τίποτα! [-X

Οι φιγούρες τους, ειδικά του Page (κάτασπρο μαλλί - κατάμαυρα ρούχα - πορτοκαλί Gibson), φαίνονται μαγευτικές! Εντελώς σαγηνευτικές! :vibrate:

Τα μουσικό μέρος του reunion μικρή σημασία έχει για εμένα! :expressionless:

Τώρα, ατάκες τύπου “εξωπραγματικά φωνητικά” κ.τ.λ. μπορεί προκαλούν γέλιο στους μη-οπαδούς, αλλά προσωπικά και επειδή γουστάρω οπαδιλίκι, σας καταλαβαίνω απόλυτα! :wink:

Μόνο και μόνο που ο Plant τραγούδησε αξιοπρεπέστατα για την μεγάλη ηλικία του και μπόρεσε να σταθεί ευπρεπώς στη σκηνή, είναι :respect: !

Έχω άλλα groups σε προτεραιότητα για το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά δεν θα χάλαγε, ακόμα και εμένα, να τους δω!
Κυρίως, για τον Page! :metal:

Οπότε, πάρτε και από εμένα…

[SIZE=“5”]Kάντε tour ΤΩΡΑ!!![/SIZE] :bounce:

[SIZE=“1”]P.S. Ο κυριότερος λόγος που χάρηκα για αυτό το reunion show είναι, φυσικά, άλλος…
Ποιός ξέρει ποιοί δηλωμένοι οπαδοί των Zeppelin μπορεί να βρέθηκαν εντελώς τυχαία στα παρασκήνια…[/SIZE] :–

ρε συ ενταξει μην γινεσαι υπερβολικος…δηλαδη τι ηθελες να κανουνε???οι ανθρωποι ειναι 60-65 χρονων…

ας αφησουμε τους οπαδους να γουσταρουνε κι ας μην λεμε κακιες που νομιζω πως και αληθεια να ειναι δεν υπαρχει νοημα να λεγονται…

dld re paides…8a krinoume tous pantes kai 8a leme th gnwmh mas gia olous ektos apo tous Zeppelin ???

Ε , όχι δεν το δέχομαι !

Φυσικά και ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ γεγονός , το μεγαλύτερο ! Το δέχομαι…και φυσικά είχα μπει και στην κλήρωση αν και δεν είμαι οπαδός τους και θα πλήρωνα για να τους δω ακόμα και τώρα…

Αλλά θα λέμε τα πράγματα όπως είναι για όλους !

Στο κάτω κάτω , χωρίς επίσης να είμαι οπαδός τους , ΕΥΤΥΧΗΣΑ να δω τους BLACK SABBATH εδώ , οπότε…τι να λέμε…αν γι ακάποιον τα άσπρα μαλλιά του Page είναι ΚΑΤΙ , η καπαρτίνα του IOMMI τι είναι ?

Ας μη συνεχίω…

Για δες κάτι πράματα… Μόλις τσέκαρα (μετά από μέρες) το mail μου και μου στείλαν το εξής:

[B]Congratulations we are very pleased to be able to offer you a limited opportunity to buy tickets for the Ahmet Tribute concert at the O2 Arena in London on the 10th December 2007.

These tickets are available now until sold out on a first come first served basis.
[/B]

Σα να λέμε ότι τα εισιτήρια που επιστράφησαν τα πουλήσαν σε όσους δηλώσαν συμμετοχή… (αλλά εγώ δεν είδα το mail μου…) #-o

Σωστός! :wink:

Χαχαχαχχαχα! :lol:
Δεν έπρεπε να το γράψεις αυτό! [-X
Θα πάνε για φούντο κάποιοι ύστερα από αυτό! :stuck_out_tongue:

alkiviadis περιμενα αρκετους μοβ φανμποιδες να πουνε διαφορα…:stuck_out_tongue:
δεν εισαι λαθος απλα υπερβολικος!:wink: κ επισης δεν μπορεις να νιωσεις αυτο που νιωσαμε ολοι εμεις που ενα απο τα αγαπημενα μας group επιτελους επαιξε Live μετα απο τοσα χρονια!
εσεις τουλαχιστον μπορειτε να το δειτε τους μοβ οποτε σας γκαβλωσει ενω εμεις επρεπε να προσευχηθουμε στον hendrix μηπως κ κατσει να παρουμε τικετιριο κ μετα να παρουμε ενα ζεππελοδανειο για να παμε αγγλια!
για αυτο μην λες πολλα κ ασε τους τρελους στην τρελα τους!:wink:

και όχι greeklish παρακαλώ… Σε έχουμε ενημερώσει και με πμ επί του θέματος :wink:

Εχει δικιο και ο Αλκιβιαδης και οι φανς! Ξερω τι ειναι να εισαι κ@υλωμενος με ενα συγκροτημα και οκ… Αμα σκεφτεις και ποσα χρονια περασαν…:slight_smile:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Θα έρθει ρε, υπομονή :stuck_out_tongue: