Reunion Led Ζeppelin για μια συναυλια

Ελπίζω να μην ήμουν μέσα σε αυτούς :stuck_out_tongue:

εσυ δεν εισαι φανμποι ρε !:smiley:
αλλα ρε σ πρωτα θεμα η συναυλια των maiden… κ οχι η συναλυια των ζεπ…
κατι μου κανει!

Ε ναι, αλλά σκέψου πόσες φορές ήταν πρώτο θέμα οι Zep εδώ και δύο μήνες.
Και από την άλλη μην ανησυχείς, όταν ανακοινωθεί η συναυλία των Zep στην Ελλάδα, πρώτο θέμα θα το έχουμε
:smiley: 8) :stuck_out_tongue:

Και εγώ θα πήγαινα αν δεν το είχα πάρει απόφαση και αν ήταν κανονικό το εισιτήριο…

Aμήν O:)

Bluezlick μην ανησυχείς, συνήθως ο κόσμος που ακούει Purple (και καταλαβαίνει τι ακούει) δεν είναι φανμπόης και σέβεται τους Zeppelin έστω και αν προτιμά τους Purple. O ίδιος ο Morse άλλωστε ξεκινάει το σόλο κιθάρας στα live με καλασσικά riffs και σόλα των Zeppelin και δεν είδα ποτέ άλλο μέλος των Purple να δυσαρεστείται με αυτό…

Δεν υπαρχει καν νοημα στο να σχολιασω κατι τετοιο

Σίγουρα δεν υπάρχει :).
Εμείς λέμε ότι λέμε… πιστεύουμε τα όσα λέμε, μέσα σε αυτά όμως κρύβεται όχι μόνο πολύ αλήθεια αλλά και πολύ αγάπη για αυτό το συγκρότημα. Δε μπορούμε να υποχρεώσουμε κανέναν να νιώσει το ίδιο…:slight_smile:

Kατάλαβες τώρα, πόσο κακοφαίνονται στους άλλους, όλα αυτά που γράφεις σε διάφορα threads και εσύ και ο φίλος σου, ο Texas; :wink:

Δεν μου κακοφανηκε καθολου,ουτε και αντεδρασα οπως αντιδρουν εκει:wink: Και για να μην ξεχνιομαστε εγω παντα προσθετω ενα “κατα τη γνωμη μου”

Και ο Αλκιβιάδης την γνώμη του εξέφρασε! :wink:

κατι videakia που ειδα you tube ψιλοχαλια ηταν ειδεικα στο stairway…παντως δεν ημουν εκει οποτε δεν μπορω να κρινω με σιγουρια…

διαβασε καλυτερα το ποστ του.βαριεμαι να ασχολουμαι αλλο,δεν ασχοληθηκα μαζι του ουτε και θα ασχοληθω

Αχ. Ας πω κι εγώ.
Λοιπόν, ναι, είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα αναμφίβολα για μένα. Και ναι, σκάω που δεν ήμουν εκεί ή με τη σκέψη οτι ίσως να μην έχω κάποτε την ευκαιρά να τους δω…
Αλλά χαίρομαι πολύ που εξακολουθούν να μας κάνουν να σκάμε έτσι(!) Χαίρομαι που δεν χρειάζεται να πω για το αγαπημένο μου συγκρότημα οκ, μεγάλωσαν, αρκεί που ακόύμε τα τραγούδια κτλ, αλλά μπορώ να λεώ οτι οι Led Zep ίσως είναι μεγάλοι πια αλλά με όλες τις έννοιες! Χαίρομαι γιατί πραγμαικά δεν μπορώ να φανταστώ να ακούω αυτο το συγκρότημα σε φάση παρακμής. Ό,τι κι αν κάνουν εύχομαι να τους θυμόμαστε πάντα έτσι.

Περιττο να προσθεσω οτι εχει ηδη κυκλοφορησει στα bootleg trading sites το πρωτο ερασιτεχνικο bootleg της προχθεσινης συναυλια.Ο ηχος ειναι πολυ μετριος αλλα ακουγεται.Δεν το ακουσα ακομα ολοκληρο το λαιβ αλλα οσο ακουσα σπερνει

ακριβως το ιδιο κακοπροαιρετος εισαι και συ οταν αναφερεσαι σε αλλα group…λες και ειναι ποδοσφαιρικες ομαδες η ακομα χειροτερα,λες και ο page η ο rudolf schenker η ο ξερω γω οι maiden θα σας δωσουν φραγκα…

http://rapidshare.com/files/75981204/LZ20071210L.part1.rar

http://rapidshare.com/files/75982556/LZ20071210L.part2.rar

http://rapidshare.com/files/75984979/LZ20071210L.part3.rar

http://rapidshare.com/files/75985091/LZ20071210L.part4.rar

Ποια αλλα groop?Oπως εχω ξαναπει στα μονα θρεντς που ειμουν οντως εχρικος ηταν στους σκορπιονς πριν 3 μηνες που ΟΝΤΩΣ τοτε ειμουν,και στο glam/poser/hair/meta που ειχα ποσταρει αυτο

Nα πω και εγω την αποψη μου για το ειδος(αλλωστε γιαυτο υπαρχουν τα φορουμ)

-Στιχοι ακρως σεξιστικοι και φαλοκρατικοι στην πλειοψηφια
-Κιθαρες να κοπανε power chords στο ιδιο στυλ
-Μπασο να βαραει αυστηρα μονο τονικες(με πενα)
-drums Ντουφ Πα Ντουφ Πα Ντουφ Πα(η μαλον ΠΑΑΑαααααα λογω του ρεβερμπ στο snare )
-καλυτερα να μην θιξω την εμφανιση,τις ποζες και το attitude των συγκροτηματων αυτων,η των οπαδων τους

Eγω αυτο ακουω,και ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι το χειροτερο κοματι της ιστοριας του ροκ.δεν θελω να προσβαλω κανεναν καλλιτεχνη συγκεκριμενα η οποιονδηποτε ειναι φαν του ειδους.Απλα προσωπικα το συχενομαι

το οποιο σε καμια περιπτωση δεν μου φαινεται τοσο εχθρικο.

jimmypage όταν όλοι έχουμε την ίδια γνώμη για την δηκτική συμπεριφορά σου σε φάσεις, δεν παίζει να είμαστε όλοι τρελοί.

Σεβαστείτε το τόπικ. οι ζεπς αποθέωσαν την μουσική που αγαπάμε κ ασχολούμαστε με άλλα?

εχεις απολυτο δικιο για την τελευταια σειρα.Οσο για την πρωτη εχω παρατηρησει οτι μετα την ιστορια τον σκορπιονς με την πρωτη ευκαιρια ολη μου λενε το ιδιο πραγμα και καταληγουμε να συζηταμε για αυτο.

+10000000000000000000000000000000000000

Λουκιανέ σ΄αγαπώ είσαι ο καλύτερος μοντ στον κόσμο και μόνο και μόνο για αυτή σου την απάντηση σου αξίζει να κανονίσω την συνέντευξη που λέγαμε #-o #-o #-o