π.χ. μπαινεις στο topic hendrix vs gallagher,και γραφεις ελεφαντας vs μυρμηγκι…εμενα π.χ. που ο gallagher ειναι απ τους αγαπημενους μου κιθαριστες και τον γουσταρω περισσοτερο απο τον hendrix πως μπορει να μου φανηκαν αυτοι οι χαρακτηρισμοι???..
κοιτα εγω ειλικρινα χεστηκα ο καθενας ας γραφει οτι γουσταρει,απλως μετα μην διαμαρτυρεσαι για αποψεις οπως του αλκιβιαδη…
ειπαμε να το αφησουμε.Και εγω λατρευω τον γκαλαχερ.Απλα κατα τη γνωμη μου ολοι ειναι μυρμηγκια μπορστα στον Hendrix.ακομα και με τον page να τον συγκριναν το ιδιο θα ελεγα
εδιτ:δεν διαμαρτυρηθηκα ποτε για τις αποψεις του αλκιβιαδη
Ας ασχοληθούμε και λίγο με τους Zeppelin βρε παιδιά…
όχι, ο jimmy page του forum μας δεν είναι στην αλήθεια ο Jimmy Page, για όποιον σκέφτηκε να επιχειρηματολογήσει με αυτό το τρόπο για το on topic της συζήτησης…
Εχωντας ακουσει ολο το λαιβ πρεπει να πω οτι ο Πλαντ ειναι πραγματικα απιστευτος.Τραγουδησε καλυτερα απο οτι στην πλειοψηφια των λαιβ απο το 73 και μετα8O Ο page Κλασικα σαπιλα και βρωμια ως εκει που παει
τον οποίο…για να μην ξεχνιόμαστε…τιμήσαμε ΦΕΤΟΣ το καλοκαίρι 1.500-2.000 άτομα…
την ίδια ώρα που οι scorpions είχαν για άαααααααλλη μια φορά 20.000…
για να μην αναφέρω κάτι evanescense με 10.000!!! :? :? :?
γι αύτο δε θα ζητήσω περιοδεία…θα προσευχηθώ να γίνει και να περάσουν από εδώ…
κάντε περιοδεία και ελάτε Ελλάδα…κάντε περιοδεία και ελάτε Ελλάδα…κάντε περιοδεία και ελάτε Ελλάδα…κάντε περιοδεία και ελάτε Ελλάδα…κάντε περιοδεία και ελάτε Ελλάδα…κάντε περιοδεία και ελάτε Ελλάδα…κάντε περιοδεία και ελάτε Ελλάδα…κάντε περιοδεία και ελάτε Ελλάδα…
Bluezlick , απαντάω σε εσένα μόνο γιατί σε θεωρώ γνώστη και σωστό . Δεν είμαι φανμποι ΚΑΝΕΝΟΣ και λογάκια του στυλ ‘‘μη λες πολλά’’ , ΟΧΙ σε μένα από κανένα , οκ ?
Άλλωστε δεν σύγκρινα αυτό το live των Zep με τους Purple , αλλά με τους Black Sabbath.
Για να μην ξεχνιέμαι , υπάρχει και το ελαφρυντικό οτί δεν παίζουν μαζί εδώ και χρόνια…ίσως σε 5-10 συναυλίες να είναι καλύτεροι .
Επίσης , δεν ανέφερα πουθενά ότι δεν είναι ΜΕΓΑΛΟΙ , είπα απλά τη γνώμ μου με βάση αυτά που είδαν τα μάτια μου και άκουσαν τα αυτιά μου σε κάποια videos στο youtube .
Σίγουρα αν δεν είσαι εκεί δε μπορείς να εκφέρεις γνώμη με βάση και το feeling της συναυλίας . Αυτά.
το οτι εισαι φανμποι το ειπα γιατι εσυ μου εδωσες το δικαιωμα απο παλιοτερα σου ποστ!
το “μη λες πολλα” λογο του γραπτου λογου δεν το καταλαβες οπως το ενοουσα! εννοειτε πως δεν ηθελα να σου πω να μην μιλας απλος ηταν σαν να ηθελα να σου πω μην ασχολησε πολυ κ αραξε για αυτο ειπα κ μετα ασε τους τρελους στην τρελα τους
δεν ειπα οτι συγκρινες τπτ απλος τα περισσοτερα σου παλια ποστ ηταν “επιθετικα” για τους ζεπ σε κ παντα ηταν υπερ των μοβ! αρα πως να το πω στιγματιστικες εν μερη! (βλακεια αυτο αλλα σε ολους μας συμβαινει)
οπως σου ειπα κ πριν δεν εχεις αδικο απλα τα σχολια σου ηταν υπερβολικα για καποιους! κ καλυτερα ηταν να τα ελεγες διαφορετικα γιατι ολοι εκεινη την στιγμη ειμασταν μεθυσμενοι απο τα συναισθηματα!
ισως αυτο λειτουργει κ ωσ καλυτερο στοιχειο για να την κρινουμε! δλδ αμα ειμασταν μεσα δεν θα ακουγαμε ουτε ενα λαθος γιατι θα ειμαστε τοσο τρελαμενοι που θα τους βλεπαμε ενω οταν ειδα το Video απο το you tube tou stairway το πρωτο πραγμα που ειπα ηταν το σολο ειναι μετριο κ το πρωτο bend ατσαλο!
Φιλε bluezlick , να σαι καλα που με επιβεβαιωνεις στο οτι εισαι ΣΩΣΤΟΣ . ΟΚ , για το όχι πολλά…κατανοητό.
Όσον αφορά παλιά ‘‘επιθετικά’’ post…μπορεί και να είναι έτσι και να παρασύρθηκα από αντίστοιχα επιθετικά.
Η ουσία είναι ότι ΣΕΒΟΜΑΙ τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ LED ZEPPELIN , απλά δε μου αρέσουν τόσο όσο κάποια άλλα συγκροτήματα.
Μακάρι να έρθουν κάποια στιγμή εδώ . Θα συναντηθούμε στις πρώτες σειρές.
Έτσι είναι. Η ζωντανή μουσική πρέπει να κρίνεται με κριτήριο την συνολική αίσθηση που σου δίνει και όχι ψάχνοντας για bends φάλτσα, πριν από το beat και δεν ξέρω γω τι άλλο.
Όπως γράφει φάτσα-κάρτα και στα notes ενός αγαπημένου μου ive album: No Overdubs, No Apologies!
σαν να λεμε οτι ερχεται π.χ. o ozzy για Live ειναι μεσα στα φαλτσα δεν μπορει να τραγουδησει,και γω να πω οτι ηταν γαματο live επειδη πετουσε κουβαδες με νερο και το κοινο γουσταρε…[-X [-X [-X
γιατι να μην τους ψειρισω???επειδη οταν ηταν στα ντουζενια τους ειχαν την ελλαδιτσα γραμμενη…και ξαφνικα μας θυμηθηκαν εν ετη 2005 ουσιαστικα χωρις τραγουδιστη???
Οταν ηταν στα ντουζενια τους η Ελλαδα ηταν κλειστη για συγκροτηματα του εξωτερικου. Ενα αυτο και δευτερο, πως ειναι δυνατον να προσεχατε ολοι εσεις την αποδωση του γκρουπ? Κι εγω θυμαμαι τον ψοφιο Οζζυ αλλα δε με ενοιαζε, τραγουδουσα πιο δυνατα απ’αυτον κι εγω κι αλλοι 20.000 θεατες. Αν ηθελα τεχνικη πηγαινα 10 μερες μετα στους Θιατερ, για το συναισθημα πηγα και οι συγκινησεις που μου προσεφερε αυτο το λαηβ ξεπερνουν ολες οσες μου χουν δωσει τα αλλα που εχω παει.
ρε συ δεν λεω…συναισθημα θα εδινε και μονο αν αν εβγαναν στη σκηνη κι ας μην επαιζαν…αλλα ειχα πολλες παραπανω απαιτησεις…δεν ειναι θεμα τεχνικης…σε καποια σημεια δεν κρατηθηκε η αξιοπρεπεια…