κι ένα από αυτά τα άτομα ήμουν κι εγώ καθισμένη εκεί κάπου στους vip με το μαυλό να ταξιδεύει πίσω κοντά 20 χρόνια σε κείνη την συναυλία του πλαντ στην νέα υόρκη και να δοξάζω για άλλη μια φορά τον θεό που με αξιώσε να τον δω λαίβ σε μια εποχή που δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπήρχε νετ και ότι μαθαίναμε το μαθαίναμε είτε από μασημένες κασσέτες είτε απο γρατζουνισμένα 45άρια ή 33άρια είτε από τον τάδε ραδιοφωνικό σταθμό που μας στο σύστησε το φιλαράκι μας που το είπε ο αδελφός του που του αδελφού του το είχε πει ο ξάδελφος είτε ταξιδεύοντας με το τρένο νέα υόρκη μινεσσότα με 10 δολάρια στην τσέπη…
Έγώ έτσι έμαθα ποιος είναι ο ΠΛΑΝΤ και τι σημαίνει το όνομα LED ZEPPELIN τα υπόλοια ουδόλως με αφορούν…
Υ.Γ.Χρωστάω μια απάντηση στον φίλο Αλκιβιάδη δεν την έδωσα χθες γιατί ήμουν πτώμα λόγω φόρτου εργασίας θα την δώσω εντός ολίγου
Eυτυχώς δεν είμασταν και 1500-2000 στη Μαλακάσα όπως αναφέρθηκε αλλά σίγουρα η προσέλευση ήταν απογοητευτική για το μέγεθος του Plant (και την ποιότητα της συναυλίας που είδαμε).
Καλό post Rock & Roses. Νέα Υόρκη-Μινεσότα με Amtrak πρέπει να είναι κοντά στο 24ωρο; 8O
Kαι για μένα η πρώτη φορά που τον είδα πριν 17 χρόνια στο ΣΕΦ ήταν μοναδική εμπειρία αλλά η πιό “ιδιαίτερη” σχετική με live Zeppelin εμπειρία ήταν το '98 στο Ζάγκρεμπ. Πρώτη εμφάνιση ως Page/Plant μόλις έχει ανακοινωθεί η κυκλοφορία του Walking into Clarksdale (αλλά και πάλι 3 μήνες πριν την κυκλοφορία) με ένα set list όλο Zeppelin και μόνο ένα ή δύο κομμάτια από το WIC. Πρώτη συναυλία ξένου καλλιτέχνη στην Κροατία μετά τον πόλεμο. Στο τέλος, μετά και από το encore, να μην φεύγει κανείς από την θέση του. Να έχουν ανάψει τα φώτα και να είναι ξεκάθαρο πως δεν θα ξαναβγούνε αλλά ο κόσμος εκεί, στις θέσεις του, να αναλογίζεται τι είδε…
Ασε και εδω στη Μονη Λαζαριστων παθαμε ΜΕΓΑΛΗ ζημια με τον Plant.
… Το αποκορυφωμα ?? Οταν τον περιμενουμε απ’εξω λιγα ατομα και βγαινει…ΥΠΕΓΡΑΨΕ CD , DVD, TICKETS, ΕΙΔΑΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ PLANT !!!
Εγω βγηκα και φωτογραφια μαζι του … ΕΤΡΕΜΑ απο την συγκινηση … !
Ειχα διπλα μου εναν ΘΕΟ ! Μοναδικη αξεχαστη εμπειρια … δν μπορω να το περιγραψω.
Dan Sabbagh of Times Online reports: LED ZEPPELIN could earn well over £100 million (approximately $200 million) if the hard-rock band went on tour next year in the wake of Monday’s triumphant reunion gig. The band are being pursued with offers from both Live Nation and AEG, the rival concert promoters, with each structuring bids in the form of a large upfront payment to lure the band to their venues.
One source said that “AEG put a bid in on the night” ? although that could not be confirmed independently ? but intense demand, as already seen for Monday’s gig, would probably make a ZEPPELIN reunion the most sought-after ticket in 2008.
The reluctance of Robert Plant, the lead singer, still makes a tour far from certain, although the three other band members are believed to be willing to go ahead. Venues in America have been held open in the hope that Plant will say yes.
It is likely that the four-piece band would be able at least to match the estimated $212 million grossed by THE POLICE for their reunion this year, according to figures compiled by Billboard, the industry magazine.
Πεστα μαμμυ , που βγηκε και εκανε τον κουλτουριαρη και τον ξαφνικα υπερανο με <και καλα> ψαγμενο λεξιλογιο αυτο το αθλιο υποκειμενο που εχει συνεισφερει σε τεραστιο βαθμο στον εξευτελισμο της μουσικης της χωρας μας. Eιναι κατα του χρηματος και των ευκολα δημιουργημενων σταρ τη στιγμη που γραφει ΑΝΟΗΤΑ χαζοτραγουδακια τα οποια τρεχουν και ετρεχαν (με τη βισση καποτε) στην κορυφη των charts στο ελλαντα. Αλλα για να μην το βλεπουμε μονο απο αυτην την πλευρα , δεν φταιει μονο αυτος. Φταιμε ΟΛΟΙ εμεις που ανεχομαστε τετοια νουμερα.
Θελω να γραψω κιαλλα αλλα βαριεμαι .