Αν τα παραπάνω αποδειχθούν αληθινά, το rocking.gr πληρώνει για να σου φτιάξουμε άγαλμα!!!
Όσα γράφεις ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά…
Αλλά δεν θέλω να είμαι αρνητικός, μακάρι.
Αν κατάλαβα πάντως καλά τι εννοείς: Nέα Υόρκη στα τέλη της χρονιάς (τουλάχιστον 2-3 βράδια sold out στο MSG), Καμμία Βραζιλία-Αργεντινή στις αρχές του 2009 που είναι εκεί καλοκαίρι και έχουν φεστιβάλ στα μεγάλα ποδοσφαιρικά γήπεδα, Βόρεια Αμερική στη συνέχεια και Ευρώπη καλοκαίρι (όπου παίζει και η φήμη για Ελλάδα).
Σωστά;
Σημείωση νο1 Δεν θέλω άγαλμα να με πάρει ο Λουκινός μαζί του στην συνέντευξη θέλω
Σημείωση νο2 Αν δεν βγει ο ίδιος ο jimmaras αντάμα με τον ξανθό να δώσουν συνέντευξη τύπου εγώ σας τα μεταφέρω αλλά κρατάω πολλές επιφυλάξεις να λέμε την πάσα αλήθεια…
Πάντως φίλοι μου καλοί εδώ που τα λέμε θέλει ψυχή και…καρύδια να πεις όχι σε τόσα λεφτά ας μην κρυβόμαστε πίσω απ΄τα σιντί μας έτσι???
μαμα αμα ερθουν στο ΟΑΚΑ θα γινω φαν του Κλαπτον θα παρω την στρατοκαστερ μου κ θα σου παιξω ολα τα τραγουδια του!
Α εδώ μιλάμε για την απόλυτη μεταστροφή μακάρι απ΄το στόμα σου και στου jimmy page το αυτί
εδιτ πρόσεξε είμαι σαββατογεννημένη και πιάνουν οι ευχές μου
rock n roses μα κα ρι ! ας περιμένουμε να δούμε. πάντως τα πράγματα μάλλον θετικά είναι γιατί συνεχώς ακούγονται όλο κ περισσότερα για την υπόθεση. αν θυμάστε πριν 2 χρόνια που λέγαμε τα ίδια, τα θεωρούσαμε φαντασιώσεις…
Εγω θα παρω συνεντευξη ε!
Σε λίγο θα πείς και ότι ο Gillan έχει καλύτερη φωνή από τον Hughes…
#-o #-o :lol: :lol: :lol: :lol:
μακάρι…μακάρι…μακάρι…έστω και τώρα!
Οτι καλυτερο!!! Ποιος δεν θα ηθελε να δει τους θεους ξανα live??? Ή σε μια παγκοσμια περιοδεια ??? Για εμας τους μικροτερους…:roll:
Εννοειται!!!
Ok, εκλεισε.
Νικόλα μου καίτοι σε συμπαθώ τα μάλλα μη φας έχουμε γλαρόσουπα
Ας το μικρό στην τρέλλα του άστονε στο όνειρό του
Μαζί θα πάμε και θα κάνω κι εγώ ερωτήσεις εσύ θα αναλάβεις τον ξανθό κι εγώ τον ασπρομάλλη
Υπάρχει λόγος :-k
Σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph, o Jimmy Page, σε νέα του συνέντευξη με την ευκαιρία της από κοινού εμφάνισής του ιδίου μαζί με τον John Paul Jones στη συναυλία των Foo Fighters, δήλωσε πως οι Led Zeppelin είναι έτοιμοι να επανενωθούν για να δώσουν κι άλλες συναυλίες…
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι οπαδοί θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το φθινόπωρο του 2009, μιας και μέχρι τότε τα μέλη της μπάντας έχουν διάφορες υποχρεώσεις.
http://www.rocking.gr/article4722.php
:vibrate: :vibrate: :vibrate: :bounce:
Τι λετε τωρα??? Εγω και περισσοτερα χρονια θα περιμενα:vibrate: :vibrate: :vibrate: :vibrate: :vibrate:
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ…ΤΟ ΕΠΑΝΕΝΟΜΕΝΟ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!
Φθινόπωρο του 2009???
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!
Θα χω απολυθεί από στρατό οπότε η καλυτερη ευκαιρία για ένα ταξιδάκι εξωτερικό.
:yahoo: :vibrate: :bounce:
Σίγουρα !!! Αν ειναι να δουμε τους θεους μαζι σε μια περιοδεια… Το σημαντικο πιστευω ειναι να ειναι ειναι καλα και ενταξει μεταξυ τους και να τελειωσουν με ολες τις υποχρεωσεις τους. Απο 'κει και περα ουτε εγω μπορω να περιμενω…8) Και εχουμε και πολλες πιθανοτητες να μας ερθουν και απο δω…
Εδω ειμαστε, εδώ ειμαστε… :-s