Είναι μακριά το 2009 την τρέλλα μου…
Ό,τι πρέπει είναι το 2009!
ξεκινανε φθινοπωρο 2009 ?ποτε δλδ θα ρθουν εδω ? γαμωτο, δεν το πιστευω οτι μπορει να χασω κατι τετοιο
ΠΟΤΕ!!!:lol: :lol: :lol:
Aφου τελειωσουν την περιοδεια μπορει και να ερθουν για διακοπες στα νησια.
Για λάιβ στη συμπρωτεύουσα δε το βλέπεις δηλαδή ε?
Ναι στο Principal που είναι και της μόδας
:lol: :lol:
Kοιτα,αν την περιοδο που θα ερθουν εχει καλα σχηματα στις πιστες θα παει απατο το λαηβ,οποτε χλωμο ρε συ.Ουτε το Principal θα γεμιζαν.
edit:Εκτος αν παιξουν κανα"Λιωμενο Παγωτο"διασκευη και γουσταρει ο κοσμος.
το φαγαμε το ακυρο…
Μη φοβού η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία
Εχει χαρη που εχει πολλα στην ακρη εδω και χρονια ο μπαρμπας…
Toν καταλαβαίνω τον Plant γιατί δεν είναι κανένα πιτσιρίκι και περιοδεύει ασταμάτητα (με Strange Sensation και Alison Krauss) πάνω από ένα χρόνο τώρα…
Και γενικά είναι ξεκάθαρο και από τα set lists του και την όλη του συμπεριφορά χρόνια τώρα πως δεν πάιζει ό,τι θέλει να ακούσει ο κόσμος αλλά ό,τι ο ίδιος γουστάρει/πιστεύει πως μπορεί να αποδόσει καλά.
Τώρα, αν Page/JPJ θέλουν να περιοδεύσουν με τον μικρό Bonham, θα χαρώ πολύ να έρθουν και από εδώ. Το θέμα είναι πως από αυτή τη σύνθεση όλοι θα περιμένουν να ακούσουν πολλά (αν όχι μόνο :roll:) κομμάτια Zeppelin, άρα θα πρέπει να βρουν έναν τραγουδιστή που να μπορεί να ανταπεξέλθει αξιοπρεπώς και να “αντέχει” στις συγκρίσεις με τον Plant.
Θα 'χε πλάκα να δούμε κάτι του στυλ Queen + Paul Rodgers. Led Zeppelin + ? :-k
Προτείνω… David Coverdale :lol: (θα βγει ανακοίνωση, και την επόμενη θα γυρίσει ο Plant :p)
Πέρα από την πλάκα, μου είχε κάνει εντύπωση μία πρόσφατη δήλωση του Plant:
“LED ZEPPELIN’s never been about the fans. We’ve always been about four guys coming together to make thrilling, disturbing rock ‘n’ roll. On our own terms.”
Όλοι ξέρουμε ότι ισχύει, αλλά θέλει πολλά “άντερα” για να το δηλώνεις κιόλας!
Koίτα, δεν απέχει πολύ αυτό που γράφεις από όσα έγιναν πραγματικά τη δεκαετία του 90:
To '93 κυκλοφόρησε το Coverdale/Page και την αμέσως επόμενη χρονιά είχαμε την επανασύνδεση Page/Plant για το unplugged “No Quarter” στο MTV που συνεχίστηκε με το “Walking into Clarksdale” και την περιοδεία του μέχρι τα τέλη του '98. 8)
Χα χα, σωστό! Όταν το έγραφα ούτε καν που πέρασε από το μυαλό μου το Coverdale - Page! Ναι, δεν μου αρέσει καθόλου… σε αντίθεση με το “No Quarter” βέβαια. Και το “W.I.C” μου αρέσει αρκετά. Αυτό το “When The World Was Young” πόσο απίστευτο κομμάτι είναι;;;
Kαι 'γω αυτον σκεφτηκα!:lol: Δεν θα με χαλουσε καθολου.8)
Ούτε να το σκέφτονται χωρίς Plant.
Θα ναι πιο άκυρο κι από Queen χωρίς May…
Myles Kennedy has been approached. Sorry, no more info…
!!!
είσαι και αξιόπιστος, για να σε μπινελικόσουμε ότι λες παπάτζες!
Mexri stigmis einai stin proti thesi protimisis. Ayta allazoun kathos kai den gnorizei kaneis me sigouria an tha proxorisoun me aytin tin kinisi. Ego to apeyxomai fysika to na fygei o Myles.