Μην άγχεσαι έχω αρχίσει ήδη έρευνα ρεπορτάζ κλπ κλπ κλπ και εντός των επόμενων ημερών θα σας ενημερώσω για όλες τις λεπτομέρειες
πηγή > www.blabbermouth.net
Ellie Davis of BBC 6 Music reports that promoters are taking action after tickets for a rumored LED ZEPPELIN comeback gig are being advertised.
Despite no official confirmation from the band, hotel and ticket packages are being sold for upwards of £269 for gigs at London’s O2 Arena.
The company offering the deal has now been reported to the Department of Culture, Media and Sport (DCMS).
Promoter Harvey Goldsmith has issued a statement to warn the fans not to fall victiom to ticket touts.
[I]“There have been at least four events advertised which I suspect either don’t exist or where no tickets are on sale or indeed dates finalized,” he said. "These are the very people whom our industry has spent over a year trying to convince the DCMS to instigate outlawing.
"The media should consider the consequences of giving credibility to those who rip the public off.
“There are NO packages or tickets for some the events advertised at all, nor do some of the events even exist. We are concerned that the public will be fleeced. The bottom line is that unless official adverts have appeared for concerts, tickets are not on sale. Do not buy from unauthorized sources.”
[/I]
There is still no official word on whether LED ZEPPELIN’s rumored comeback will happen.
Τα reunions ειναι της μοδας μου φαινεται…
Γαμωτο εχω ανχωθει με το ολο θεμα.Απλα ΔΕΝ μπορω να χασω κατι τετοιο
Aυτό το O2 Arena είναι ο χώρος που παλαιότερα λεγόταν Wembley Arena; Γνωρίζει κανείς;
Όχι. Είναι ο νέος συναυλιακός χώρος που δημιουργήθηκε δίπλα στο νέο γήπεδο της Άρσεναλ, το Ο2…
Eυχαριστώ:)
Χωρητικότητα και στήσιμο χώρου (σαν στάδιο ή σαν μεγάλο αμφιθέατρο) γνωρίζεις;
Δυστυχώς όχι. Πρέπει να είναι πάντως μεγάλο. Θα το ψάξω στο νετ κ θα σας πω.
Επίσης κάποιοι προβληματισμοί :
ΑΝ γίνει το λάιβ, πιστεύετε πως κάποιος από εμάς που δεν θα είναι online εκείνη την στιγμή, θα βρει εισιτήριο? Νομίζω πως τα μαγικά χαρτάκια θα εξαφανιστούν γρηγορότερα από σχέδιο νερού στην Σαχάρα το καταμεσήμερο.
Επίσης : Ο ξανθομάλλης στην συνέντευξη τύπου στο ροκγουέηβ σχεδόν διέψευσε την φήμη. Δεν θα άφηνε κάποιο παραθυράκι αν ήταν τόσο σίγουρο ?
Επίσης 2 : Γιατί το όλο σκηνικό μου μοιάζει εμπορικό κόλπο για να γεμίσει το Λονδίνο σε μια άσχετη περίοδο? Τπτ δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά τα ταξιδιωτικά μια χαρά πουλάνε εισιτήρια…
The O2 arena took over the functions of the now defunct and smaller London Arena along with the Croydon arena which is being planned. It is one of the largest indoor arenas in Europe. It has a capacity of up to 20,000 seated spectators for in the round events in an oblong shaped layout with 360 degrees seating. [66][67] [68][69] However there is only 1 tier and a VIP balcony level, which includes tables and a bar, at the front of the arena, where the stage is normally located.[70][71] The rest of the arena consists of 2 standard tiers, and 2 suite tiers which consist of 96 suites containing a bar, furniture and plasma TVs.[72] There are two sizes of suites - one which can accommodate 15 people and another which can accommodate 18 people.[73] There is also seating in the arena tier for the suite levels to give the occupants of the suites the best live music or sports experience.
Πηγή ! Απλά δείτε την φώτο ! Γαμάτο μέρος !
Βάσιμοι οι προβληματισμοί. Είναι ξεκάθαρο πως κάποιοι πήγαν να κάνουν αρπαχτή τώρα με τα πακέτα. Αλλά όπου υπάρχει καπνός…
Το αν θα προλάβουμε είναι άλλη ιστορία, αλλά συνήθως για τέτοιες συναυλίες στο εξωτερικό ανακοινώνεται από πριν η ημερομηνία και η ώρα διάθεσης για να είσαι on-line και να προσπαθήσεις…
Η δε Ticketmaster στην Αμερική έχει αρχίσει και άλλες πατέντες: Για τους Aerosmith στην Βοστώνη σε αμφιθέατρο το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου διαζώματος βγήκε σε δημοπρασία8O
Ωραίο πράγμα και πολύ rock n’ roll έτσι; Mόνο για τους “έχοντες”…
θα σου πω. προσωπικα το θεωρω 100% σιγουρο το οτι θα γινει. μιλαμε για τους zeps, το γκρουπ που ο κοσμος περιμενε να κανει reunion οσο κανενα αλλο. με ολο αυτο το μυθο γυρω απο το ονομα τους, δε νομιζω να ειχαν βγει τετοιες βρωμες και να μην εβγαζαν καποια επισημη ανακοινωση σε περιπτωση μουφας.
και βασικα το ειπες. “σχεδον διεψευσε”. εγω ενα εχω να πω που θα σου φανει λογικο: It’s all music business after all! ισως δε τον επαιρνε να κανει δηλωσεις ακομα.
Eυχαριστώ
Παντως ο Plant ειπε οτι το live θα ειναι για φιλανθρωπικο σκοπο(σε συνεντευξη στο Ε λιγο καιρο πριν το to live στην ελλαδα) . Θα κανω τα παντα για να παω
αφού πριν το live στην Ελλάδα “έλεγε” ότι μάλλον δε θα γίνει reunion…! :-k :?
Λοιπόν πληροφορίες για το θέμα απο σχεδόν σίγουρες πλην ανεπίσημες πηγές οι ίδιες που μου είχαν αναφέρει και την έλευση του ξανθούλη στην Αθήνα πολύ πριν ανακοινωθεί επίσημα και το μάθετε και οι υπολοιποι
1.Η επανένωση είναι κατά 99% γεγονός. Το συζητούσαν καιρό κοντά δύο χρόνια αλλά αντιδρούσε ο Page ο ο οποίος είχε αποφασίσει να αποτραβηχτεί απο την ενεργό δράση και να ζήσει ήρεμα στο cottage του. Τελικά σε κατ΄ιδίαν συνάντηση ξανθούλη και τζιμάκου αφού τα ήπιαν και τα κάπνισαν ρώτησαν και τα πνεύματα αποφάσισαν να το κάνουν
2.Το λάιβ θα γίνει για φιλανθρωπικούς καθαρά σκοπούς δεν θα πάρουν δεκάρα τσακιστή κανείς τους -ναι σιγά μας πείσαν τα κέρδη μόνο από τα ποσοστά του καθενός από τις επανακυκλοφορίες cd kai dvd φτάνουν να ζήσουν και τα δισέγγονα τους- ενώ αναμένεται να ειναι το μουσικό γεγονός της δεκαετίας
3.Δεν έχει καθοριστεί ακόμη ούτε η ημερομήνια ούτε το μέρος με αποτέλεσμα οι όποιες τιμές τα όποια πακέτα κλπ κλπ κλπ να μην ισχύουν
4.Εντός των επομένων -τώρα πόσων θα σας γελάσω- ημερών θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση για το θέμα θα δοθεί συνέντευξη τύπου όπου θα ανακοινωθούν όλα τα σχετικά με την συναυλία ενώ συζητιέται και το ενδεχόμενο παγκόσμιας περιοδίας 8O 8O 8O
5.Μόλις έχω νεώτερα θα σας ενημερώσω σε σχετική κουβέντα που είχα με φίλο απο την γείτονα Ιταλία που ανακατεύεται με αυτά και ξέρει τα κόλπα μου είπε οτι το κόστος παρακολούθησης της συναυλίας για έναν ιταλό κατα συνέπεια και για μας τα ελληνάκια το υπολογίζει από 1000 μέχρι 1500 ευρώ αναλόγως ξενοδοχείου κλπ κλπ κλπ
6.Είναι τυχαίο ότι ο ξανθούλης δεν έχει κάνει ακόμη καμμιά κουβέντα για εμφανίσεις μέσα στο 2008 ενώ ακύρωσε με όποιο κόστος και κάποιες που είχε συμφωνήσει?:-k
7.Εννοείται ότι και 3000 ευρώ να είναι το ποσό θα πάω
1000 - 15000 euro???γαμοτο , δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να δωσω τοσα … Εκτοσ και αν στην τελικη την βγαλω σε κανα παρκο
Ρε παιδιά, αν είναι Λονδίνο η συναυλία δε χρειάζεται να δώσετε τόσα πολλά. Και φθηνά αεροπορικά υπάρχουν και πολλά φτηνά ξενοδοχεία εκεί. Εκτός και αν έχει αστρονομικό εισιτήριο η ίδια η συναυλία.
Επίσης δεν μπορώ να πιστέψω πως η πρώτη συναυλία θα είναι στην O2. Εκτός αν δώσουν δέκα συναυλίες εκεί όπως έκαναν πχ οι Floyd το '94 που έπαιξαν 10 μέρες συνεχόμενα στο Earl’s Court. Η O2 είναι πολύ μικρή για να φιλοξενήσει ένα τέτοιο γεγονός. Προβλέπω Wembley 8)
Το σίγουρο είναι πως αν ανακοινωθεί, όποιος θέλει να πάει θα πρέπει να κλείσει τα εισιτήρια μέσα στα 10 πρώτα λεπτά κυκλοφορίας τους. Γιατί μετά θα πετάξει το πουλάκι!!
Λοιπόν η ταπεινή προσωπική μου άποψη
Αποκλείω σχεδόν την περίπτωση το η επανένωση να γίνεται για ένα μόνο λάιβ για μένα παίζεται είτε παγκόσμια περιοδεία είτε συγκεκριμένος αριθμός συναυλιών σε μεγάλους χώρους στις μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου οπότε ας μην βιαζόμαστε ας γίνει η επίσημη ανακοίνωση κα βλέπουμε θα σας ενημερώσω για όλα παιδιά έχω απλώσει δίχτυα παγκοσμίως και αναμένω μην άγχεστε
http://www.iorr.org/tour05/tour07.htm
http://www.iorr.org/tour05/london3.htm
Επαιξαν οι Rolling Stones εκει πριν 10 ημερες, υπαρχουν στα Links πολλες φωτογραφιες απo το O2