Η Floor Jansen των Αfter Forever, μια από τις καλύτερες φωνές της female fronted metal σκήνης επέστρεψε ακόμα πιο εντυπωσιακή!
Με συμμετοχές από Russel Allen (Symphony X), Bjorn “Speed” Strid (Soilwork) και George Oosthoek (ex-Orphanage), το πρώτο album με συνθέτες τον Waldemar Sorychta (Grip Inc, Enemy Of The Sun, Τiamat, Therion, Moonspell etc), Joost van den Broek (After Forever, Sun Caged etc) και την ίδια, έρχεται να αλλάξει το τοπίο!
In Sickness, Till Death Do Us Part: Disdain
Here’s My Hell
Tracklist:
Here’s My Hell
Head Up High
Sweet Curse
Million
In Sickness 'Till Death Do Us Part: All Goodbyes Are Said
Να πω την αληθεια, live clips δε με τραβανε να τ ακουσω, αλλα θα τσεκαρω τον δισκο μονο και μονο επειδη οι After Forever ειναι απ τα πραγματικα ελαχιστα female fronted σχηματα που θα κατσω να ακουσω ευχαριστα. Αυτη την φαση τη βαρεθηκα οσο δε παει, αλλα ετουτοι για καποιο λογο παρεμειναν συμπαθεις.
Btw, την κυρια την εχω δει απο κοντα, κι εκτος του οτι εχει μηδεν φωτογενεια, ειναι ψηλη. Ψηλη ε. Παιζει και να ναι 1.90, μου ριχνει μισο κεφαλι και βαλε.
χεχε, είναι 1,83, είμαστε σχεδόν ίσα! Το album φεύγει απτα συνηθισμένα gothic στερεότυπα της σκηνής και σιγουρα αναδεικνυει ποσο μοναδικη ειναι η Floor.
Tα live videos αξιζουνε πολυ κατ’εμε διότι ειναι πολυ καλυτερη live (σε αντιθεση με αλλες ), ασε που πλεον κανει και grunts !
παντως το τραγουδι που κανει ντουετο με τον τραγθδιστη τον Symphony X ειναι ολα τα λεφτα! Γενικα φαινετε πως βρηκε ευκολα την φορμα της μετα την αποχη λογω διαλυσης After Forever :)
και αρκετα διαφορετικος απ’το στυλ των περισσοτερων female fronted συγκροτηματων
Παντως φαινεται οτι το γραψιμο για το προσωπικο της ροκ project Sinh την επιρεασε αρκετα για τα φωνητικα εδω
Όμορφα! H Floor είναι από της αγαπημένες παρουσίες σε ένα από τα αγαπημένα μου είδη, όπως ήταν άλλωστε και ολόκληροι οι After forever! Πιστεύω θα αξίζει τσεκάρισμα ο συγκεκριμένος δίσκος!
Το Head up High πιστεύω είναι πολύ καλό!!Αν και…δε ξέρω.Ενώ την πάω πάρα πολύ την Floor νιώθω ότι κάτι λείπει :-k Περιμένω πάντως να aκούσω όλο το cd και μετά θα εκφράσω ολοκληρωμένη απόψη!