Reworks Festival 2011, 16-17/09/2011, Thessaloniki

www.reworks.gr/2011/
Το Reworks? λίγους μήνες πριν ανοίξει την αυλαία του για 7η χρονιά, ανακοινώνει με χαρά τα πρώτα ονόματα που θα δώσουν ήχο και διάσταση στο πολυαναμενόμενο φεστιβάλ σύγχρονης μουσικής και τέχνης! Φέτος το φεστιβάλ δίνει έμφαση στην προβολή νέων ειδών, από την σκηνή της Αμερικής, της Μ. Βρετανίας και της Γερμανίας, δίνοντας ωστόσο έμφαση στην προβολή εγχώριων σχημάτων και καλλιτεχνών που αποτελούν το μέλλον της ελληνικής σκηνής. Συγκροτήματα, μπάντες, DJ?s, κ.α συνθέτουν το φετινό μουσικό παζλ του Reworks.

Hercules & Love Affair από την Νέα Υόρκη, για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, ερμηνεύουν τις μεγάλες τους επιτυχίες «Blind», «You Belong», «Athene» και μας παρουσιάζουν την νέα τους εξαιρετική δουλειά που κάνει ήδη με επιτυχία τον γύρο του κόσμου. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και οι Θρυλικοί LAMB, στην πρώτη τους περιοδεία έπειτα από 8 χρόνια παντρεύουν το «Gabriel», «Gorecki» και το «Softly» με το νέο τους άλμπουμ «5», το οποίο ήδη έχει βάλει υποψηφιότητα για τα καλύτερα της χρονιάς? Από το Manchester στη Θεσσαλονίκη, οι LAMB, με άρτιο ήχο και εκπληκτική μουσική αισθητική. Dubfire ? Reboot ? James Holden: Tο dance feeling απογειώνεται και το REWORKS αναδεικνύει το δημιουργικό οίστρο των καλλιτεχνών που συμμετέχουν. Η ιέρεια της electro Miss Kittin μετά την μοναδική της εμφάνιση στο Reworks 2010 όπου έπαιξε για 8 ώρες δεν θα μπορούσε να λείψει από το φετινό φεστιβάλ! Το πρόσωπο πίσω από τους Magnetic Man, παραγωγός της Katy B και ηγετικό πρόσωπο της dubstep ο Benga από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και το Reworks. Ο Karuan και η μπάντα του για πρώτη φορά εμφανίζεται live στην Ελλάδα έχοντας σκοπό να «υπνωτίσει το κοινό με επιτυχίες όπως το «Hypnotized» και το «Reflections of a poem»? Hercules & Love Affair Live Lamb Live Dubfire Miss Kittin Benga Karuan Reboot James Holden Ακόμα? Davide Squillace Carlo Lio Kate Wax Cayetano Live Band And.id Live Darktom & George Adi Ison Actor One Και αυτή είναι μόνο η αρχή? Φέτος το Reworks festival θα φιλοξενήσει περισσότερα από 60 σχήματα και καλλιτέχνες. REWORKS 2011 ? ART & MUSIC?. Και η μουσική συναντά την τέχνη για άλλη μια χρονιά. Μια πρόκληση για νέους δημιουργούς, designers, γραφίστες, αρχιτέκτονες, animators, φωτογράφους, συνθέτες ακουστικής μουσικής, με ένα και μόνο σκοπό: την επικοινωνία μέσα από την προσωπική έκφραση, την εξέλιξη μέσα από τη μαζική μετάδοση ιδεών! Η τέχνη και η μουσική (εδώ μπαίνει)γίνονται?πρωτοπόροι στη δημιουργία! REWORKS FESTIVAL! Προπώληση Προνομιακό εισιτήριο διημέρου: 40 ευρώ! Προπώληση από 15 Ιουνίου μέχρι 16 Ιουλίου, διαδικτυακά στο www.tickethour.com και στα καταστήματα Metropolis, Τσιμισκή 33, Θεσσαλονίκη!

REWORKS FESTIVAL! A PLACE WHERE WE ALL BECOME ONE?

Μεγαλο συν για Λαμπ και Μπενγκα! Και Τζειμς Χολντεν καλη φαση αλλα τον εχω δει και δεν μ αρεσε καθολου το λαιβ του! Τεσπα παντα στο υψος του το Ριγουορκς αναμενουμε και αλλα ονοματα :slight_smile: