Rhapsody of fire - The frozen tears of angels

Πριν κανα μηνα κυκλοφορησε. Εγω σημερα το ακουσα πρωτη φορα και ειδα οτι δεν υπαρχει θρεντ οποτε φτιαχνω και ενα. λοιπον:

εξωφυλλο

tracklist

  1. “Dark Frozen World” 2:13
  2. “Sea of Fate” 4:48
  3. “Crystal Moonlight” 4:25
  4. “Reign of Terror” 6:53
  5. “Danza di Fuoco e Ghiaccio” (Dance of Fire and Ice) 6:25
  6. “Raging Starfire” 4:56
  7. “Lost in Cold Dreams” 5:12
  8. “On the Way to Ainor” 6:58
  9. “The Frozen Tears of Angels” 11:18
  10. "Labyrinth of Madness" (bonus track) 3:59
    
  11. "Sea of Fate (orchestral version)" (bonus track) 3:54
    
  12. "Immortal New Reign" (Japanese bonus track)  5:29
    

Με τις πρωτες ακροασεις μου δινεται η εντυπωση πως ειναι κατωτερο απο το τελευταιο και ισως και απο το πρωτελευταιο. Σε γενικες γραμμες παντως ειναι ενα αλμπουμ που ακουγεται ευχαριστα.

τα τραγουδια που ξεχωρισα ειναι:
Reign of Terror
Raging Starfire
On the Way to Ainor, καθως και το ομονημο του τιτλου
The Frozen Tears of Angels

Ακουω γνωμες!

ΥΓ.

Παρακαλω πολυ να λειψουν τα ειρωνικα σχολια και οι εξυπναδες καποιον χρηστων αν δεν ακουσουν πρωτα το αλμπουμ. Κατα τα αλλα μπορειτε να πειτε ο,τι θελετε. :slight_smile:

Δεν το έχω ακούσει αρκετά αλλά και μένα μου φάνηκε κατώτερο από το προηγούμενο, το οποίο είχε τις στιγμές του και σε έπιανε στον ύπνο σε μερικά σημεία. Αυτό μου φαίνεται πιο flat σε έμπνευση, πιο κοινότυπο. Βέβαια οι rhapsody είναι από τις λίγες μπάντες του symphonic / power με δικό τους ήχο και προσωπικότητα (και τραγουδιστή με ιδιαίτερη χροιά και feeling) οπότε το αλμπουμ ακούγεται ευχάριστα.

Πολύ αγαπημένη μπάντα! Ο δίσκος μου άρεσε περισσότερο από το Triumph or Agony και μου έκανε φοβερή έντύπωση που βάλανε και μπρούταλ φωνητικά!!!

Οντως! Το Reign of Terror ειναι κομματαρα. Ισως το καλυτερο τραγουδι του δισκου.

Ε ναι τα τραγούδια που έβαλαν στο single ήταν τα πιο δυνατά.

χμμ αγαπημένη πάντα και από δω, αλλά δεν πήρα χαμπάρι τίποτα…πάω να το ακούσω τώρα…για να δούμε…πάντως έχει γαμάτο εξώφυλλο!

Και γω το ακουω εδω και δυο βδομαδες.Ευτυχως δεν με απογοητευσαν οι rhapsody of fire.Και η μπαλαντα τους πολυ ωραια:)

Απογοήτευσις από μένα στις πρώτες ακροάσεις. 4-5 έχω ακούσει το album και την μια κοιμήθηκα κιόλας:p Νταξ ίσως νωρίς, αλλά από τα πρώτα ακούσματα βλέπεις πως πάει ο δίσκος. Μακάρι να κάνω λάθος.

Εχοντας ακουσει κι εγω 5-6 φορες το αλμπουμ μπορω να πω οτι με αρεσε αρκετα. Δεν τρελαθηκα αλλα το ακουω πολυ ευχαριστα (ισχυει για τα περισσοτερα Rhapsody:p). Σε καλυτερο του αλμπουμ δεν εχω καταληξει ακομα αλλα το Reign of Terror ειναι το επικρατεστερο.