NAI αγαπητέ ακροατή,συλλέκτη και φαν.Για σένα που θέλεις να έχεις τα πάντα απ την αγαπημένη σου μπάντα και πάντα ένιωθες ότι σου λείπει κάτι,τώρα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις αυτό που ΠΑΝΤΑ ονειρευόσουν.Αγόρασε τώρα τους ίδιους τους Red Hot Chilli Peppers!!!Τα 3 αυθεντικά μέλη και δώρο ο Κλινγκον.Δίνεται τροφή για τους πρώτους 3 μήνες,αλλά μετά τα έξοδα επιβαρύνουν τον αγοραστή.
To rhythm section είναι σε εξαιρετική κατάσταση.Ο Kiedis είναι λίγο κατεστραμμένος,αλλά οκ ανταλλακτικά υπάρχουν.Μπορούμε να προσφέρουμε για ένα χρόνο δωρεάν το service του.
Με ΚΤΕΛ στους στέλνω,αλλά τα έξοδα δικά σου.
Θεσσαλονίκη αν θες τους φέρνω και χέρι με χέρι.Στη στάση Μετρό Αριστοτέλους.
Λίγο παλιά αλλά οκ.Μόνο ο Flea άλλαξε λιγάκι.Εδώ είναι με τον παλιό κιθαρίστα απλά.
Φιλαράκι σε τιμές κόστους πουλάω.Το αφεντικό τρελάθηκε.Αν δεν με πιστεύεις έλα ΟΑΚΑ απόψε,ετοιμοπαράδοτο το εμπόρευμα μαζί με την μπίχλα.Επίσης δες την φώτο παραπάνω για να σου φύγουν οι αμφιβολίες ότι πρόκειται για μούφα.
Καλησπερα, φιλε μου! Ενδιαφερομαι για τον Chad Smith. Εχω ομως μερικες αποριες. Ψαχνω την die hard εκδοση περιορισμενη στα 100 αντιτυπα με αριθμημενο [U]δερματινο[/U] γιλεκακι να περιβαλλει το ιδρωμενο στερνο. Στη φωτογραφια που παραθετεις, το παντελονι φαινεται να ειναι το real deal, αλλα το γιλεκακι μοιαζει καπως τσοχινο. Εισαι σιγουρος πως ειναι ο αυθεντικος; Προς Θεου, δεν εχω καμια προθεση να σε προσβαλω! Απλα εχουμε γεμισει bootlegers που βγαζουν υποτιθεμενα σπανιους Chad Smith στο ebay κι ο κοσμος εχει χασει τα αυγα και τα πασχαλια!