Καλύτερη Rhythm Section

Ε ναι, τι άλλο θα βάλω;:slight_smile:

Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσα να αποφύγω να απαντήσω στο θρεντ, μιας και είναι προφανές ότι θα έβαζα τα RS των αγαπημένων μου μπαντών αλλά δεν γάμιεται, ας γίνω κι εγώ λίγο γραφικός…8)

Πολύ θα ήθελα να δω τι θα γινόταν αν ζούσε…Πάντως και τα δύο του rhythm sections είναι για μένα στα καλύτερα στην ιστορία του rock!

μπορεί να χρησιμοποίησα λάθος τη λέξη μουσικότητα .
Aυτό που ήθελα να πω είναι οτι διαβάζοντας συνεντεύξεις απο άλλους κιθαρίστες και μουσικούς βλέπω οτι αναφέρονται στην πρωτοπορία του Hendrix , στις μεθόδους ηχογράφησεις , στο τρόπο που χρησιμοποιούσε τα πετάλια και τα εφέ , στις ίδιες τις συνθέσεις με παραδείγματα απο τα album (Are you Experience , Axis.Bold as Love , Electric Ladyland) δλδ την Experience φάση.
Οπου σίγουρα είναι πιο μακρά και θεμελιώδης συγκριτικά με τις επόμενες ,άσχετα που εγώ προτιμώ τις μετά.
Ενω για την βραχύβια φάση των Band of Gypsys , σπάνια αναφέρονται (βασικά μόνο τον Σπάθα και τον Τουρκογιώργη έχω δεί να μιλάνε).
Οσον αφορά το bold
Μα έτσι έγινε, ένας τόσο τεράστιος μουσικός σαν τον Hendrix , δεν εφησύχασε και μετά τους Band of Gypsys ,σχηματήσε τους Sun and Rainbow ή κάπως έτσι ,δλδ την σύνθεση του Woodstock και του Isle of Wight.
Σταμάταω το off topic ,γιατί για τον Hendrix μπορώ να συνομιλάω συνέχεια.