Richie Sambora

Ποια η γνώμη σας για τον κιθαρίστα?Εγώ προφανώς του έχω λατρεία,μα θέλω τη γνώμη άλλων.Έχει δηλώσει ο ίδιος ότι δεν τυγχάνει μεγάλης αναγνώρισης σε σχέση με άλλους hard rock κιθαρίστες,γιατί όταν γράφει ένα solo δε σκέφτεται πως να κάνει φιγούρα ή να δείξει πόσο γρήγορα μπορεί να παίξει,αλλά έχει προτεραιότητα στην τέλεια εναρμόνιση του solo με το υπόλοιπο κομμάτι,ώστε να γίνει καλύτερο.Έχει μεγάλη γκάμα,από hard rock/metal μέχρι blues και έχει μεγάλη λατρεία στα ακουστικά των Zeppelin.Για να μην πω ότι μικρός είχε πάρει μαθήματα απο Satriani,ενώ ήταν στους τρεις τελευταίους στην οντισιόν για τους KISS λίγο καιρό πριν πάει στους Bonjovi!Βέβαια δε sol-άρει πάντα για 20 δευτερόλεπτα(π.χ. Next 100 years,Dry County) και για τουσ αμετανόητους φαν των φιγουρατζήδων,δείτε αυτό:

Υ.Γ. Ούτε ο telisvas να μιλούσε για τον Norum,τόση πολυλογία!!!Περιμένω λοιπόν σχόλια!

Ναι αμέ, δεν είναι αναγνωρίσιμος ο Sambora… τι λέμε μωρέ? Κοροϊδευόμαστε?

Πάλι καλά που δε χαραμίστηκε στους Kiss! (χεχε)

Οι Bon Jovi είναι από τις πιο αγαπημένες μου μπάντες ever.

Αυτό που γουστάρω περισσότερο απ’όλα είναι τα τέλεια δίφωνα που κάνει με τον Bongiovi. Γενικά μπάντες με χαρακτηριστικά δίφωνα (όπως Alice In Chains, SOAD κ.α.) τις γουστάρω τρελά). Κλασσικό παράδειγμα το I’ll be there for you. Ομορφιές.

Επίσης, είναι προφανές από ένα σημείο και μετά πως τα solo τα έκοψε η εταιρεία.

Τέλος, τα 2 προσωπικά του είναι πολύ συμπαθητικά…

Γαματος κιθαριστας, πολυ μελωδια και μερικα εξαιρετικα σολο στις πλατες του. Πολυ καλη και η φωνη του επισης.

+1

Πολύ καλό album το Stranger in this town του Sambora.Στο πιο Blues ύφος βέβαια…

μεγάλη λατρεία!!! φοβερή φωνή (σίγουρα καλύτερη από του bon jovi) και φυσικά μπορεί να παίξει εντυπωσιακά αλλά και ουσιαστικά solos.
το stranger in this town είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ και το undiscovered soul πολύ πολύ καλό…
είναι παλικάρι!!! 8) 8)

+1!

• 1000…

μεταξύ μας τώρα είπες βλακεία.

Και όχι δεν είναι θέμα γούστου, ok κάποια πράγματα δεν είναι τόσο υποκειμενικά από ένα σημείο και μετά…

βλακεία είπα?
στα live o bon jovi πλέον δεν πιάνει κάποια ρεφρέν όπως του livin on a prayer.
ο Richie έχει χαλαρά καλύτερη φωνή κάτι που αποδεικνύεται και σε τραγούδια όπως who I am,Father time ενώ και στα ντουέτα wanted dead or alive,livin on a prayer γίνεται αισθητή η διαφορά ποιότητας στις φωνές.

Δε νομίζω του ενός η φωνή να φθείρεται το ίδιο όταν σε 5-6 τραγούδια κάνει δεύτερα φωνητικά στα ρεφρέν. Μπορεί όντως τα ψηλά να μην είναι το φόρτε του Bon Jovi πλέον, αλλά όχι και χειρότερος από τον Richie (ο οποίος βέβαια είναι και γαμώ τους κιθαρίστες, ενώ και ως “δεύτερος” τραγουδιστής είναι ίσως ο πιο αξιοθαύμαστος).

εμένα μου αρέσει πιο πολύ η χροιά αλλά και γενικότερα οι φωνητικές του ικανότητες από ότι του bon jovi. :stuck_out_tongue:

εσένα σου αρέσει και η προφορά του Klaus Meine…

η προφορά?έχετε δει σε πολλές κριτικές για δίσκο “φοβερή παραγωγή,αλλά κακή προφορά του τραγουδιστή…”
η προφορά είναι το τελευταίο που με νοιάζει…
στον Klaus όμως μ’αρέσει αυτό το “γερμανικό” στα αγγλικά! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Siga re paidia tin profora! Den akoufe oute san ton Byff alla oute kai san ton Udo!

να με συμπαθάτε αλλά ακούω father time,live και τέτοιες ερμηνείες δεν μπορεί να φτάσει ο bon jovi… 8)

Μόνον που αυτός το είχε ζητήσει να παει Χρήστο…:wink:

ε ναι αυτό εννοείται…
και ποιός δεν θα ήθελε να πάει στους Kiss…

αλλά
α) άργησες να απαντήσεις (:stuck_out_tongue: )
β) μερικές φορές βγαίνουν σε καλό κάτι αρνήσεις. Θεωρώ δύσκολο να κόλλαγε στους Kiss όπως κόλλησε με τον bongiovi, κάτι αντίστοιχο με Slash και Poison.

Αμέσως εσύ!!!
:lol:

Αργησα γιατι σήμερα το είδα…αλλά τα αντανακλαστικα λειτουργησαν ακαριαία!:lol: :lol: :lol:

όποιος έχει κανα bootleg του παλικαριού (είτε ηχητικό είτε οπτικό),ας στείλει pm.

βγάλε προσωπικό δίσκο Richie να γένει χαμός να γένει