Μεγαλυτερη Κλεψια σε Riff

ναι το ξέρω, αλλά το κομμάτι υπάρχει και σε ντέμο των Σουηδών που είναι πιο παλιό. :-k

Ω ναι σωστος!Το τσεκαρα τωρα στο metal archives!:wink::-k

και εγώ απο κει το είδα, τους τύπους ούτε που τους ήξερα.

Journey - Who’s crying now

Russ Ballard - The Last Time

Kai to someday ton Ten xrisimopoiei tin idia melodia alla den brisko sxetiko videaki.

omg μουφααααααααααααααααααα(και τυγχανει να το παιρνει απο το αγαπημενο μου τραγουδι των θεων journey το ριφ…)…αισχος[-X[-X

To someday pou leo einai xeirotero alla toulaxiston ekei einai o paixtaras Mike Stone paragogos (RIP) kai dikaiologeitai…

Lupin kardoules :lol: (exoun pathei kai xeirotera oi Journey min anysixeis, thelo mia selida na postaro tetoia)

λοιπον εγω θα πω για ενα τραγουδι των iron maiden το these colors dont run απ το ποιο καινουργιο τους δισκο που (οχι οτι το εκλεψαν) το ρεφρεν του μου φαινεται πολυ ιδιο με ενα τραγουδι του…χατζηγιαννη!!!κι ομως το “αν ησουν μαζι μου” εχει πολυ ιδιο ρεφρεν!!!αν τα ακουσετε θα το καταλαβετΕ…kleftronia iron maiden!!!:lol:

εχω ακουσει αλλο ενα σημειο απο journey,αντιγραφη απο αλλους,αλλα πιο παλια και δεν θυμαμε τωρα γμτ,αμα το θυμηθω θα ποσταρω…εμ,τετοια ΓΚΡΟΥΠΑΡΑ με τετοιες μελωδιες,πως να μην την ξεκοκαλλισει ο καθε wanna be…

O Russ itan theoulis min trelainesai. Exei apeira tragoudia grapsei opos I surrender etc. etc. 8)

right,μαλλον δεν το διατυπωσα καλα,μ’αρεσει και μενα ο russ,( so you win again νομιζω,ωραιες αναμνησεις λιωσιματος:D…)…γενικα αναφερομουν:)

Πολλοί ξέρουν και αγαπάνε το Engel των Rammstein

αλλά αγνοούν ότι προϋπήρξε αυτό: :roll:

Die Krupps The Dawning Of Doom

(σορρυ, μόνο σε ρεμίξ το βρήκα. το ορίτζιναλ είναι ακόμα πιο ίδιο)

Δεν ξέρω αν το έχει γράψει κάποιος

Μemory Remains από Νational Acrobat

βασικά να ρωτήσω κάτι που γενήθηκε όταν είδα το θρεντ αυτό.Πιστεύετε ότι όλα έχουν παιχτεί πλέον?

Αυτο το ερωτημα σηκωνει πολλη κουβεντα.

Εγω πιστευω πως μετα απο 40 χρονια, ε ναι.

Ομως εμπνευση, εθιστικες μελωδιες και γενικα σπουδαια τραγουδια γραφονται και τωρα και θα συνεχισουν να γραφονται. :wink:

Απλα η πρωτοτυπια στις φορμες μιας συνθεσης ειναι πλεον περιορισμενη νομιζω.
Αλλα αυτο ειναι κατι που δεν το προσδοκω ιδιαιτερα, οποτε δεν με απασχολει κιολας.

και εγώ αυτήν την γνώμη έχω.Τα μεγάλα τραγούδι έχουν πλέον γραφτεί και ότι καλό γράφετε τώρα άμα ψάξεις πολύ θα μοιάζει κάπου αλλού.Γιατί όπως και να το κάνουμε στο ροκ χρησιμοποιούνται κατά βάση λίγες κλίμακες,άρα με τόσα τραγούδι που έχουν γραφτεί οι πιθανοί συνδυασμοί νοτών έχουν παιχτεί:p

Αν και οι δυο εννοουμε το Μemory Remains των Metallica (δεν ξερω κιολας αν υπαρχει αλλο τραγουδι με τον ιδιο τιτλο) δε μου μοιαζει και τοσο.

Isahn - Called by the fire απο King Diamond - Lies

πηρε το θεμα που πρωτοσκαει στο κομματι για 6-7 δευτερα καθε φορα…και το εκανε κομματι!!μεγαλε,ειπαμε,εισαι fan αλλα οχι κι ετσι!

anthem we are the fire απο trivium μου θυμηζει κατι απο 2 minutes ti midnight kai skin o my teeth

Μου θυμίζει Epica, αλλά δε θυμάμαι ποιο ακριβώς. Το Seif Al Din; :-s

00:30-00:40

1:10

Χαχα καλά ψιλοπλάκα κάνω, αλλά ίδια είναι :stuck_out_tongue: