Μεγαλυτερη Κλεψια σε Riff

Entombed - The Itch (προς το τελος του τραγουδιου)

from

Rage against the machine - Freedom

Iσως εχει ξανααναφερθει…

ΖZ Top - Jesus Just Left Chicago / AC/DC - Ride On

Δε μοιαζουν πολυ;;

γενικα εχω την αισθηση οτι τα(πολλα) ριφς του natural science των μεγιστων rush τα εχω ακουσει σε αρκετα τραγουδια να αναπαραγονται!

Aπίθανη κλεψιά, αλλά δεν ξέρω ποιος την έκανε γιατί και τα 2 βγήκαν το 1990.

Μegadeth - Hangar 18

Nelson - Will you love me

Ακούστε γύρω στο 2:40

Βασικα αυτο δε θεωρειται κλεψια.

Ειναι σαν να αντιγραφεις απο βοηθημα.

Υπαρχει για να μαθαινουν οι υπολοιποι. :slight_smile:

Oπως το τελος του suffocating silence από Redemption…

ΩΧ!!!Μοιαζουν πολυ…

To Rust in Peace βγήκε Σεπτέμβριο '90, των Nelson ξέρεις τι μήνα βγήκε; :-k
Κανένας Daz αν θυμάται ίσως…

Ξέρω πως στους Nelson έχει παίξει κιθάρα σε κάποια άλμπουμ ο Brett Garsed, αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτός στο συγκεκριμένο κομμάτι…
Μπορούμε ίσως να τον ρωτήσουμε στο τέλος του μήνα που έρχεται στον Φακανά… :wink:

O paixtaras Brett itan kai ekei Mule. Ton Nelson proigithike kana trimino alla den leei kai tipota ayto.

Τρελή φλασιά. Το Bleed από Sentenced στο 2.30 περίπου με Electric Eye τελείως.

και να ειναι κλεψια (με βαση την ημερολογιακη διαφορα των δισκων) δεν πιστευω οτι προλαβαιναν να γραψουν και να μιξαρουν οι Megadeth…:wink:

απο την αλλη και να εγινε (μουχαΧαχΑχΑχαΧΑχΑχα)…παλι καλα που το πηρε o Mustaine και το εκανε τραγουδαρα!!!:stuck_out_tongue:
βασικα…ΟΤΙ και να υπαρχει απο κλεμμενα στο Rust in Peace…ειναι αναξιο λογου γιατι το αλμπουμ ειναι περα απο καθε συγκριση!:smiley:

Μπα…ισως σε μπερδευουν τα σφυριγματακια και ο ηχος που μοιαζει αλλα το riff δε του πολυφερνει ετσι οπως το ακουω εγω…(για Sentenced-Priestλεω)

Εγω εφαγα αλλη φλασια…Fade to Black το ριφακι στο 3:57 μοιαζει αρκετα στο main riff του National Acrobat απο Sabbath,ειδικα σε πιο αργο tempo θα ηταν πιο εντονη η ομοιοτητα…

^^^^^^^
πολυ καλος!

επισης δεν ξερω αν το εχει πει κανεις…(αν και δεν ειναι “κλεψια” …πιο πολυ σαν φορος τιμης μου ακουγεται)
Anthrax - strap it on (3:10)
Judas Priest - Love bites (2:09 & 3:52)

λοιπον !!
Monster magnet - Powertrip

guitar intro απο

DMZ-Busy man

Η αρχή από το Twilight Symphony των Stratovarius δε θυμίζει Gates of Babylon;; (το ακούω τώρα και το θυμήθηκα, δεν είναι δα και η μεγαλύτερη κλεψιά).

The Last Of The Mohicans - Soundtrack
http://www.youtube.com/watch?v=twepYLbAhNo

Rotting Christ - If It Ends Tomorrow
http://www.youtube.com/watch?v=NOovW2945U0

:? :?

ηχαχααχχαα

Nachtmystium - One of These Nights

με

Black Sabbath - Children of the Grave

ριφ φωτοτυπια.

strange machines - the gathering

the river dragon - nevermore

το main riff…

burzum-war
hand of blood-bullet for my valentine:thumbdown

η πιο αθλια , ακατανόμαστη,ανεπαίσχυντη ανοξείδωτη, υποαλλεργική , οικολογική, με τριπλή επικάλυψη σοκολάτας …κατσαρολα xD…εεε όχι λάθος κλεψιά…:p:razz::p:thumbdown: