Ποιο ειναι το προβλημα σου ακριβως;;; :-k
ΥΓ.: Τοξικε, ισα ρε.
Ποιο ειναι το προβλημα σου ακριβως;;; :-k
ΥΓ.: Τοξικε, ισα ρε.
ψιλο-υπερβαλλεις?:-k
οκ, εχουν πεσει ακυρα αλλα υπαρχουν και πολλες καλες προτασεις στο θρεντ!
αν μιλουσαμε για τη μουσικη των Maiden, ισως να ηθελε και κλειδωμα!
Koιτα να δεις…
Με μενα δεν εχεις προβλημα, γιατι ξερω τι κομπλεξικος αντι-Μaiden (:p) εισαι και δεν ασχολουμαι. 8)
Αλλα κοιτα μην πεις καμια μαλακια παλι για τους Zeppelin, γιατι σε λιγο θα μπει ο Γρακχος.
(Γρακχος, νο οφφενς ε …πλακα κανω)
Μηπως o Γρακχος ειναι ο τυπος που επαιζε τον τρελλαμενο ροκα που ειχε αγαπησει τη Ραντου και φορουσε Ζεππελιν μπλουζακι στο Κωνσταντινου και Ελενης??
:-k
επαιρνε και την ποζα του Πλαντ…
Ναι αυτός ο ψυχάκιας είμαι.
Follow the Map - Mono
από Forever And One - Helloween
χαχαχ
Μπαα…Και να υπηρχε ομοιοτητα αναποδα επρεπε να το πεις.Πρωτα βγηκε το Denim And Leather:wink:
e nai εννοειται. λαθος διατυπωση
Και οι Metallica ηταν και φαν των Saxon τοτε !
ε νομιζω πως η παρατηρηση μου τεκμηριωθηκε:p:p
__Ok, δε θα το έλεγα κλεψιά… Θα το έλεγα αντιδάνειο…
__Βλέπετε, οι Helloween, ήταν γνωστά Maidenόπαιδα, οπότε αν οι κύριοι Smith & Dickinson εμπνεύστηκαν απ’ αυτούς (Hansen) κάτι… ε, κλέψιμο δε το λες -ιδίως αν “φέρνει σε” και δεν είναι “ολόιδιο”.
__Ο λόγος λοιπόν για το “Road To Hell” (1997) από το Accident Of Birth σε σχέση με το I Want Out (1987) από το Keeper of the Seven Keys, Pt. 2. Ενα μέρος του σόλο από το “I Want Out” λοιπόν (3:10), θυμίζει πάρα πολύ το βασικό ρεφρέν του Road To Hell.
__Ακούστε και μόνοι σας:
[ul]
[li][SIZE=“3”]I WANT OUT[/SIZE] [3:10-3:30][/li] - = VS = -
[li][SIZE=“3”]ROAD TO HELL[/SIZE][/li][/ul]
__ΙΔΙΟ, δεν είναι. Αλλωστε αυτό θα φαινόταν ξεκάθαρα… Αλλά το θυμίζει και έχει πολύ ενδιαφέρον… Τουλάχιστον αυτό μου φάνηκε εμένα χθες που τραγουδούσα το I Want Out και στο σημείο εκείνο άρχισα να τραγουδάω το ρεφρέν του Road To Hell… :lol:
__Τέλος πάντων… ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Up the Pumpkins!!
Το ριφ του Send me a sign δεν θυμιζει λιιιιιγο I want out? :-k
Σε πρόλαβα-σε πρόλαβα, γιέο βαγγέο.
Tα τελευταια Gamma Ray ολο κατι θυμιζουν…:lol: ο Ηansen σε λιγο θα λεγεται Klepsen…
λίγα τα λόγια σου για τον θεό
[CENTER][SIZE=“4”]Papa Roach - Last Resort[/SIZE]
[SIZE=“6”]VS[/SIZE]
[SIZE=“4”]Motley Crue - Black Widow[/SIZE][/CENTER]
To last resort θυμιζει και λιγο απο infinite dreams-Iron Maiden…
Σωστός ο ντάβι.
Μastodon - Mother Puncher το kύριο ριφ http://www.youtube.com/watch?v=2BiOITZHC8I
κατακλέβεται από Bison BC - Primal Emptiness of Outer Space στο 1:40κάτι. http://www.youtube.com/watch?v=Ykmddii-G2Y
ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ :lol:
To ριφακι του Θαντερστιλ θυμιζει κατι απο αρχικο ριφακι Misfit των Fates ε?Ειδικα αμα ηταν λιγο πιο γρηγορο το 2ο:-k