Μεγαλυτερη Κλεψια σε Riff

Ποιο ειναι το προβλημα σου ακριβως;;; :-k

ΥΓ.: Τοξικε, ισα ρε.

ψιλο-υπερβαλλεις?:-k

οκ, εχουν πεσει ακυρα αλλα υπαρχουν και πολλες καλες προτασεις στο θρεντ!

αν μιλουσαμε για τη μουσικη των Maiden, ισως να ηθελε και κλειδωμα!:stuck_out_tongue:

Koιτα να δεις…

Με μενα δεν εχεις προβλημα, γιατι ξερω τι κομπλεξικος αντι-Μaiden (:p) εισαι και δεν ασχολουμαι. 8)

Αλλα κοιτα μην πεις καμια μαλακια παλι για τους Zeppelin, γιατι σε λιγο θα μπει ο Γρακχος. :smiley:

(Γρακχος, νο οφφενς ε …πλακα κανω)

Μηπως o Γρακχος ειναι ο τυπος που επαιζε τον τρελλαμενο ροκα που ειχε αγαπησει τη Ραντου και φορουσε Ζεππελιν μπλουζακι στο Κωνσταντινου και Ελενης??:stuck_out_tongue:

:-k

επαιρνε και την ποζα του Πλαντ…

Ναι αυτός ο ψυχάκιας είμαι. :slight_smile:

Follow the Map - Mono

από Forever And One - Helloween

χαχαχ

στο 1 και 45 δεν σας θυμιζει seek and destroy?

Μπαα…Και να υπηρχε ομοιοτητα αναποδα επρεπε να το πεις.Πρωτα βγηκε το Denim And Leather:wink:

e nai εννοειται.:stuck_out_tongue: λαθος διατυπωση

Και οι Metallica ηταν και φαν των Saxon τοτε ! :stuck_out_tongue:

ε νομιζω πως η παρατηρηση μου τεκμηριωθηκε:p:p

__Ok, δε θα το έλεγα κλεψιά… Θα το έλεγα αντιδάνειο:wink:

__Βλέπετε, οι Helloween, ήταν γνωστά Maidenόπαιδα, οπότε αν οι κύριοι Smith & Dickinson εμπνεύστηκαν απ’ αυτούς (Hansen) κάτι… ε, κλέψιμο δε το λες -ιδίως αν “φέρνει σε” και δεν είναι “ολόιδιο”.

__Ο λόγος λοιπόν για το “Road To Hell” (1997) από το Accident Of Birth σε σχέση με το I Want Out (1987) από το Keeper of the Seven Keys, Pt. 2. Ενα μέρος του σόλο από το “I Want Out” λοιπόν (3:10), θυμίζει πάρα πολύ το βασικό ρεφρέν του Road To Hell.

__Ακούστε και μόνοι σας:

[ul]
[li][SIZE=“3”]I WANT OUT[/SIZE] [3:10-3:30][/li] - = VS = -
[li][SIZE=“3”]ROAD TO HELL[/SIZE][/li][/ul]

__ΙΔΙΟ, δεν είναι. Αλλωστε αυτό θα φαινόταν ξεκάθαρα… Αλλά το θυμίζει και έχει πολύ ενδιαφέρον… Τουλάχιστον αυτό μου φάνηκε εμένα χθες που τραγουδούσα το I Want Out και στο σημείο εκείνο άρχισα να τραγουδάω το ρεφρέν του Road To Hell… :lol:

__Τέλος πάντων… ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Up the Pumpkins!! :smiley:

Το ριφ του Send me a sign δεν θυμιζει λιιιιιγο I want out? :-k

Σε πρόλαβα-σε πρόλαβα, γιέο βαγγέο. :stuck_out_tongue:

Tα τελευταια Gamma Ray ολο κατι θυμιζουν…:lol: ο Ηansen σε λιγο θα λεγεται Klepsen…

λίγα τα λόγια σου για τον θεό :smiley:

[CENTER][SIZE=“4”]Papa Roach - Last Resort[/SIZE]

[SIZE=“6”]VS[/SIZE]

[SIZE=“4”]Motley Crue - Black Widow[/SIZE][/CENTER]

To last resort θυμιζει και λιγο απο infinite dreams-Iron Maiden…

Σωστός ο ντάβι.

Μastodon - Mother Puncher το kύριο ριφ http://www.youtube.com/watch?v=2BiOITZHC8I

κατακλέβεται από Bison BC - Primal Emptiness of Outer Space στο 1:40κάτι. http://www.youtube.com/watch?v=Ykmddii-G2Y

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ :lol:

To ριφακι του Θαντερστιλ θυμιζει κατι απο αρχικο ριφακι Misfit των Fates ε?Ειδικα αμα ηταν λιγο πιο γρηγορο το 2ο:-k