Επισης το riff-χιτακι στο ‘‘Phobia’’ των Kreator φαινεται να ειναι κλεμμενο απο το ‘‘Shades Of Heavenly Death’’ των Fates Warning.
Βασικα ενα που μου ερχεται ειναι ενα μερος απο outro solo του Ghost of Perdirtion των Opeth το οποιο μοιαζει με ενα μερος απο το σολο του Forsaken απο Dream Theater.δηλαδη εμενα προσωπικα μου το θυμιζει παρα πολυ.
Καμια σχεση…:-k
δεν είναι ριφφ, ούτε είναι κλεψιά (i guess), αλλά εδώ ταιριάζει.
Wishbone Ash - Phoenix απ το 6:38 με Deep Purple - In Rock στο 5:43 και έπειτα.
βέβαια βγήκανε με 2 μήνες διαφορά οι δίσκοι, αλλά είναι ΙΔΙΟ!
μανογουρ στολ δατ σετ.
Α, μάλιστα, δεν είναι κλεψιά.
Οκ, πάω να ανοίξω τόπικ για τη μεγαλύτερη αντιγραφή τότε.
ωρε μανα μου αποδοση οι μαστοδοντες.
υπαρχουν καποια κοινα σημεια αλλα δεν φαινεται για καθαροαιμη κλεψια, γενικα ομως οι βισονες αντιγραφουν remission.
Τo Child in time εννοεις…οντως ειναι ιδιο εκεινο το σημειο
http://www.youtube.com/watch?v=VVxjdJoh4SM στο 0:51 (Red Hot Chilli Peppers)
Νομίζω δε χρειάζεται καν να γράψω ποιοι το κατακλέψαν το σημειάκι!
οχι ρε δεν ειναι κλεμενο…
Aκριβως.Και φιλε red rum μην αραπζεσαι αλλα σιγα την λεψια δν μοιαζουν στον ρυθμο καν.Αποψεις εινα.Εσενα ειναι κλεψια, Εμενα οχι.
Νομιζω εννοει οτι εκλεψαν απο το ντιττυ οχι το ντιττυ αντεγραμμενο
Ναι ρε, εννοείται ότι εννοώ ότι οι Crazy Town το πήραν από τους Red Hot Chili Peppers, αφού το κομμάτι το έβγαλαν με μια δεκαετία διαφορά! (καλά βέβαια, δεν αποκλείται να το παραδέχονται κτλ, απλά επειδή λέμε για ίδια ριφ το έβαλα!)
Αυτό δεν είναι κλεψιά, ρε. Έχουνε sample- άρει το ίδιο το riff, άκουσε το προσεκτικά. Το πιο πιθανό είναι να τους έχουν και στα credits.
Κατσε ρε… Ειχανε βγαλει οι red hot αυτο το τραγουδι/riff 10 χρονια πριν απο τους crazy town? Ειναι τοσο παλιο?
Εγω χωρις να ξερω, υποθετω αυτο που λεει και ο Leper. Λογικα οι red hot εχουνε παρει το ριφ και το εχουνε βαλει στο κομματι σαν sample.
Αν τωρα το κομματι το εβγαλαν πρωτοι οι red hot, και μετα απο αυτο βγαλανε ολοκληρο κομματι οι crazy town βασισμενοι σε αυτο το riff, ε, ειναι καρακλεψια
Nope, το sample το πήρανε οι Crazy Town από τους Peppers. Σιγά την κλεψιά, αφού είναι προφανές ότι είναι το ίδιο, αυτό εννοώ. Sample είναι.
απ’όσο θυμάμαι, ήταν στην ίδια εταιρεία (ή ίδιο μάνατζμεντ, κάτι τέτοιο) οι 2 μπάντες, και οι καρεκλοκένταυροι ζήτησαν από τους ρεντ χοτ να δώσουν στους νουμπς ένα κομμάτι για να κάνουν επιτυχία στο ραδιόφωνο (γιατί προφανώς το μόνο προσόν που είχαν οι CT ήταν ότι ήταν “αλητο-boyband” και δεν μπορούσαν να γράψουν ούτε μισό ριφ της προκοπής)
Eτσι εγινε, το γραφουν και στα credits οτι ειναι sample των RHCP.
Eιναι απο την χρυση εποχη των πεππερς το ντιττυ αυτο,απο το cd mother’s milk.
λολ ναι. καλά ντάξει, και είχα κάνει ήδη δύο εντιτ στο ποστ. τι σκατά είχα πιεί ρε.