Μεγαλυτερη Κλεψια σε Riff

Kreator - Total Death

με

Exodus - Strike Of The Beast

Και τα 2 κυκλοφοριες του 85, των Exodus ομως ηχογραφημενο το 84.

Όντως μοιάζει αρκετά… Δεν το είχα προσέξει, κι είναι και το αγαπημένο μου κομμάτι από In Flames… Αλλα ο δίσκος είναι του 97, ενώ των Gamma του 99…

Αλλά μιάς και είπες για Gamma Ray… Υπάρχει κάποιο κομμάτι που έχουν πάρει την μελωδία που κλείνει το Hotel California και την έχουν επιταχύνει… Αλλά δε μου έρχεται σε πιο κομμάτι… :-k

Ναι πρωτα βγηκε των In Flames,γι’αυτο και η παρενθεση μου:p

All of the Damned:wink: Το χει παραδεχτει ο Kai,βασικα παιζει να το γραφει και μεσα στο booklet του αλμπουμ δε θυμαμαι.

βάλε και το Μαδ Βουτσερ των Destruction και έκλεισε η τριάδα.

Bασικά με το Μαδ Βούτσερ μοιάζει στο ριφφ, ενώ με το Strike Of The Beast μοιάζει στο ρεφραίν. Είναι περιέργο βέβαια, διότι τα κομμάτια του Endless Pain τα είχαν ήδη έτοιμα απο το 84, μην σου πω από το 83.

lolάρω. απίστευτη κλοπή.

:lol:
Ε είπαν να βάλουν λίγο κιθάρα στους Keane… σιγά που θα το καταλάβουν

θα τριζουν τα κοκαλα του μακαριτη…

#-o:-s

Bλακα μοιαζει.

Στις 9 του μακαρίτη… #-o

ΕΛΕΟΣ!!!#-o#-o#-o

Δεν ξερω αν ειναι μεγαλη ή μικρη παντως προσφατα διαβασα οτι ο Cobain ειχε πει οτι το riff για το Smells Like Teen Spirit το αντεγραψε απο το More Than a Feeling των Boston.

…and imma let yo finish κτλ…
γιαυτο και το More Than A Feeling ειναι το καλυτερο ριφφ που γραφτηκε ποτε. Μη σου πω και σολο

ΑΝτε παλι…

Και τι δηλαδη;Ειπε οτι το αντεγραψε απο τους Boston αλλα στην πραγματικοτητα το αντεγραψε απο τους Kreator;Δε κολλαει

Δεν ξερω ρε των boston το κομματι. Εγω ξερω οτι ειναι ιδιο με το terrible certainty… Καλα link σου εδωσα δεν τ ακουσες???

Το ακουσα ρε κ συμφωνω οτι μοιαζει αλλα αφου ειπε ο ιδιος οτι το αντεγραψε απο την συγκεκριμενη μπαντα…Ακου κ συ των Boston http://www.youtube.com/watch?v=SSR6ZzjDZ94.

δεν ξερω αν εχει αναφερθει

Grave digger- heavy metal breakdown

Rory Gallagher - Moonchild

Βας Βας ο Παρασκευάς :p:p

Οι Disturbed για να βγάλουν το riff του Down With The Sickness, και στη συνέχεια να κάνουν μεγάλη επιτυχία, μάλλον εμπνεύστηκαν λίγο περισσότερο απ’ ό,τι έπρεπε από το No Woods των Stompbox!
http://www.youtube.com/watch?v=McdWoeoO0kI

Μοιαζει πολυ.