Μεγαλυτερη Κλεψια σε Riff

θυμάμαι που όταν είχα πρωτακούσει το ριφφ του παρακάτω κομματιού είχα πει “ρε μλκ αυτοί πρέπει να ακούνε Τρυπες” :lol::lol::lol:

μεγάλη αγάπη το entertainment των Gang Of Four που λέτε.

Ναι! ναι!

Εξάλλου ο Παπαδόπουλος νομίζω είχε δηλάσει ότι το Entertainment είναι από τους αγαπημένους του δίσκους.
Φαίνεται εξάλλου! :stuck_out_tongue:

μιας και ξεθαψα το πρώτο των Εloy, θυμήθηκα το ομώνυμο κομμάτι τους και το γνωστο Hocus Pocus των Focus. Έχουν ακριβώς το ίδιο ριφφ:!:

Βεβαια κυκλοφορησαν την ίδια χρονιά.

den xerw ean to exei grapsei kapoios allos giati rine adinaton na diabasw oles tis selides alla to riff tou the mechanix twn megadeth eine oloidio me to riff tou four horsemen twn metallica

Ω, γαμώτο! ΚΛΟΠΗ!

Ρε μαλάκες τώρα που το λέει ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!!!

ΟΚ, επειδή το προηγούμενο σβήστηκε χωρίς λόγο (ενώ το post με τα greeklish μένει, πόσο πιο γελοίο δηλαδή?), ας το ξαναγράψουμε με άλλα λόγια.

Ουάου, ΚΛΟΠΗ!..

…θα λέγαμε αν το Mechanix (που βρίσκεται και στο No Life 'Til Leather demo των Metallica) και το Four Horsemen δεν ήταν το ΙΔΙΟ κομμάτι, γραμμένο από τον D. Mustaine.

Ντάξει τώρα εύθικτοι mods?

Eγω εσβησα τα ποστ και καταλαθος δεν εσβησα το ποστ με τα greeklish.
Ο χρηστης πηρε ποντο για την χρησιμοποιηση των greeklish.
Σταυρωσε με επειδη ξεχασα να σβησω ενα ποστ στις 2 το πρωι ενω ημουν
ξυπνιος απο τις 7.

ΟΚ, τότε το παίρνω πίσω. :wink:

Ε δεν το λες και ιδιο…Βεβαια το Hocus Pocus ειναι καλυτερο ριφφ…Αλλα οχι παραεξω σε καναν Αγγελο αυτα…:p:p:lol::lol::lol:

Iσως να εχει ξαναποσταριστει… Αλλα.

Τι ριφφ μου λετε. Ολο το τραγουδι πηραν αυτοι:p

Όταν άκουσα το First It Giveth των Queens Of The Stone Age:

http://www.youtube.com/watch?v=wsPm9jJxhHI&feature=fvst

μου ήρθε στο νου το California Über Alles των Dead Kennedys:

http://www.youtube.com/watch?v=quLqEu4mUOU

• το ‘ειμαι σαπιος’ απο εκτος ελεγχου

Να προσθεσω κ το

ε ενταξει το 2 minutes δε μοιαζει και παρα πολυ,αλλα παρτε αυτο το οποιο ειναι ολοιδιο

Πω ρε φιλε…του εχουν αλλαξει τα πετρελαια αυτου του ριφφ! :stuck_out_tongue:

Αυτό στο 0.50 θυμίζει τίποτα σε κανέναν? λέω γω τώρα.

να πω, να πώ?? :lol:

κλασσικό και αυτό το “δάνειο”.

:lol: Tα χουμε πει, για να γίνεις τεράστιος πρέπει και να ξέρεις να κλέβεις με εγκληματική ικανότητα κι αυτό το έκαναν πάντα καλύτερα απ’ τον καθένα.