Den to exw akousei auto pou les.Mia pou eipes omws gia Rainbow,tou dungeons are calling twn Savatage moiazei polu me tou gates of babylon twn Rainbow.
Το It’s a sin ειναι των Pet Shop Boys ρε βλαχο. Διασκευη το εκαναν οι Γαμα Ρεεεεϊ.
Ααααα.
E καλα,παλι αντιγραφη ειναι :roll:
[SIZE=“1”]Βασικα ειναι απο τα αγαπημενα μου απο Gamma Ray[/SIZE]
Α ρε Therion!
Είχα δεί το post σου απο το μεσημέρι και κρατιόμουν να μην το διορθώσω!
Για να μην πείς ότι σου “τη λέω” συνέχεια! :lol:
Αλλά … ο led_zeppelin δεν σου χαρίστηκε! :lol3:
Στα δικά μου δεν μοιάζει και τόσο, αλλά δεν έχει σημασία!
Το θέμα είναι ότι και πάλι το “The Loneliness of the Long Distance Runner” κυκλοφόρησε το 1986 και το “It’s A Sin” το 1987!
Πάντως δεν νομίζω οι Pet Shop Boys να ακούγανε έστω και ένα κομμάτι Maiden, πόσο μάλλον να το αντιγράψουνε!
Eπιτηδες το εκανα να δω αν παρακολουθεις το τοπικ…:roll:
:lol: :lol: :lol:
Παντως μοιαζει πολυ.
[SIZE=“1”]Τελευταια ολο “τροφη” δινω…Καλυτερα να μασαω παρα να μιλαω.:-s [/SIZE]
:bounce: :lol2: :lol3:
Η εισαγωγή του Wake of magellan των Savatage έχει κάποια στοιχεία από το Della Brown των Queensryche…
Maiden - Ghost Of The Navigator από Ozzy - Ι Don’t Know
To Αντεξα του Σακη ειναι ολοιδιο με το secret place των Megadeth
riff δεν εχω πολυκαταλαβει τι ειναι παρολο που παιζω κιθαρα 4 χρονια #-o #-o
αλλα μια τεραστια κλεψια ειναι το holiday των scorpions απο ενα πρελουδιο του μπαχ. τωρα θα μου πειτε χαιρω πολυ, ολα κλεμμενα ειναι αλλα το προσεψα χθες και τρελαθηκα!
(Den kserw an exei anaferthei prin) Tokyo nights me sixteenth century greensleeves…
Grand Magus-Wolfs return από Manowar-Blood of my enemies
Pain of Salvation-Idioglossia από Dream Theater-6:00
Carcass-Heartwork από Kreator-People of the lie
Running wild-Riding the storm(Το intro) από Ηelloween-Future world
ενα μερος του dr. stein των helloween μου φερνει πολυ paranoid…:?
Μολις προσεξα οτι το little wing του jimmy hendrix ειναι ολοιδιο με το catch the rainbow!!!8O
εγω ειμαι της αποψης οτι οποιοδηποτε κομματι rock αν παρεις και ψαξεις προσεκτικα τα riffs θα βρεις δεκαδες riffs ειτε που μοιαζουν ειτε ολοιδια…ετσι κι αλλιως τα περισσοτερα riffs αποτελουνται απο 3-4 νοτες αντε το πολυ 5…λογικο ειναι να υπαρχουν πολλα ιδια…
αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κλεμενα…μαλλον ο τιτλος του topic ειναι λαθος[-X
ετσι κι αλλιως ενα τραγουδι ειναι πολλα περισσοτερα απο ενα ριφ…δυο κομματια με το ιδιο riff μπορει να ειναι εντελως διαφορετικα και τις περισσοτερες φορες αυτο συμβαινει…
ειναι πολυ επιρεασμενος ο ritchie απο Hendrix…
αυτο δεν σημαινει τπτ…
Δεν είναι ο τίτλος του topic λάθος. Απλά πολλά παιδιά μέσα εδώ βάζουν κομμάτια που ψιλομοιάζουν ή ούτε καν αυτό. Κλεψιές υπάρχουν π.χ. το Wild Flower των Cult έιναι ίδιο με το Rock N Roll Singer των AC/DC. Δεν είναι τυχαίο γεγονός είναι κλεψιά. Είναι ολόιδιο. Ίσως να μη παίζει και ο Duffy αλλά ο Malcolm Young δεν ξέρω
Ειμαι σε νετ καφε και ο διπλανος ακουει ενα τρελειωμενο σκυλαδικο που εχει το ριφ του LAYLA απο Clapton.Καλα δεν ντρεπονται τα μουνια να κλεβουν υμνους?
E file,liga me to “Vas Vas Vas” ton umno.Akous ekei teleiwmeno…gia ton loutso eprepe na peis!!!
σωστός