To δισκάκι τους είναι όντως μια χαρά. Εξ΄άλλου, οι Μegadeth είναι από τα αγαπήμενα μου groups!
Λογικο αφου ο ντραμμερ ειναι πρωην Megadeth…:roll:
Αφου λοιπόν ξεκαθαρίστηκε ότι το “κλέψιμο” δεν είναι απαραίτητα κακό η επιτηδευμένο να πώ ότι:
το Kind Hearted Light των Masterplan μου θυμίζει το Hunting High And Low των Stratovarius.
Τα Galaxies, Βlacκ Diamond, Paradise των τελευταίων Blackfoot (Send Me An Angel) Alice Cooper (Steven) Iron Maiden (22 Accacia Avenue) αντίστοιχα
Το Judas Rising των Judas Priest το Distant Thunder των Shaman.
Το Wicker Man των Maiden το Running Wild των Priest, ενώ το 2 Μinutes to Midnight το Flash Rockin’ Man των Accept.
Και φυσικά το Always Somewhere των Scorpions το Simple Man των Lynyrd Skynyrd.
Όλα αυτά σε κάποια σημεία εννοείται.
έλα ρε 'συ δεν το γνώριζα αυτό.
Ειρωνικα το λες?
Σε αυτό το κομμάτι, όταν πρςτοηχογραφήθηκε τα τύμπανα δεν τα έπαιζε ο Menza. O Μenza ηχογράφησε τα τύμπανα μόνο στο τελευταίο αλμπουμ των Memorain, αλλά στο demo όπου βρίσκονταν αρχικά αυτό το κομμάτι είχαν άλλο ντραμερ. Έτσι για την ομοιότητα υπεύθυνος δεν είναι ο Menza. Aυτό το κομμάτι που λέτε παρεπιπτόντως είναι ασύστολη ξεπατικωσιά. Τον δίσκο τους δεν τον έχω ακούσει για να εκφέρω γνώμη.
:dunno: :dunno:
Ιδεα δεν ειχα, απλα γνωριζα οτι ειναι μελος τους… Thanx για την ενημερωση…
nop, αλήθεια δεν το ήξερα.
Queen - Princess of the universe…κλεμμένο το αρχικό riff από Alice Cooper - Billion dollar babies
Heathen - Death On Two Legs
καλύτερα να ονομάζαν το κομμάτι Bohemian Rhapsody cover
Χατζηγιάννης όλα ή τίποτα από maiden το σόλο τοθ judgement of heaven από x-factor!Ακριβώς ίδια μελωδία!!By
the way Χαιρετώ το υπέρτατο FORUM!
Ensiferum-Abandoned ειναι ιδιο με το ρεφρεν του The Bards Song απο Blind guardian
Παντως και οι 2 ειναι κομματαρες!!!
Γεια σου!
H εισαγωγή του Faith in the heartland των Journey (από το Generations album) είναι copy paste από το Where the streets have no name των U2
Iron maiden - Phantom of the opera
Diamond head - Sucking my love
Υπέρτατες κομματάρες και τα 2!!!
Καπου στημ μέση και των 2 κομματιών μιλάμε όχι για απλό “δανεισμό”,ούτε για “πάνω-κάτω ίδο σημείο”…μιλάμε για ολόκληρο ξεπατίκωμα!!!
Ποιός ο θύτης και ποιό το θύμα δεν ξέρω,μιας και τα album κυλοφορήσανε την ίδια εποχή!
N.W.O.B.H.M. άρα προφανώς κάποιο συγκρότημα απο τα δύο άκουσε το άλλο να το παίζει και του άρεσε τόσο ώστε το πήρε αυτούσιο!
Το Never Ending Hill από το τελευταίο King Diamond σε κάποια δόση μυ φέρνει επικίνδυνα στο μυαλό το Painkiller. Πάντως είναι κομματάρα και ο δίσκος δισκάρα.
o Kai Hansen exei katanthsei enas megalos klefths…endeiktika kommatia anaferw:
to Hell is thy home apo to leather rebel twn Priest,to solid epishs apo ena kommati twn priest to opoio m diafeugei auth th stigmh,to no world order apo to rat bat blue twn deep purple,to victim of fate apo to breaking the law,phantoms of death apo 2 minutes to midnight,thn domh tou i want out apo to ‘out in the fields’ tou gary moore k to refrain tou razorblade sigh apo to refrain twn strato ‘hands of time’…
Bad Kai!!!
Majesty(αντιγράφουν Manowar,πόσο πιο χαμηλά δλδ?)
Hellfuel(θέλουν να αντιγράψουν Sabbath)
άθλιες μπάντες με άθλιους στίχους,άχρηστους παίκτες,κτλ άχρηστα.
King Diamond, το riff του “Never Ending Hill” είναι ίδιο με αυτό του “Death In Fire” των Amon Amarth(?):-s
Iσχυει?? Δεν τα εχω ακουσει απλα το διαβασα καπου .:-k :-s Κανεις?