Riot 9/2 κυτταρο

Music box productions proudly presents RIOT V for an exclusive Greek date!! RIOT V is the continuation of RIOT after the death of Mark Reale in the ?Immortal Soul? Line Up plus new singer Todd Michael Hall (Jack Starrs Burning Starr). Greek Legendary Heavy metal heroes Power Crue will make this night even more special!!

αν ερχοτανε και ο tony.ενταξη θα δακρυζα.

Που το βρήκες αυτό? Δεν το είδα πουθενά…

ο καραζερης το χει βαλει στο fb

http://www.metalhammer.gr/magazine/news/4744-riot-new-singer.html

Οχι.-

[I]Βγάζει το ποπκορν και περιμένει άλλο ένα θρεντ να γεμίζει με το αν πρέπει να υπάρχουν οι Riot μετά το θάνατο του μεγάλου. [/I]

Cool, ευχαριστώ!

Σημαντικό το ότι περιοδεύουν ως Riot V(κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει και στον τίτλο ε!), ουσιαστικά μισοκανονική-μισοtribute μπάντα. Από εκεί που θα το απέκλεια κατηγορηματικά, τώρα μπορεί να το σκεφτώ λιγάκι πριν αποφασίσω. Τα κομμάτια είναι εκεί, κι ας λείπει ο μέγας Reale.

Όντως, αυτό το πεντάρι στο όνομα είναι μάλλον η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Κι ας φαίνεται αστείο.

Ο άλλος στο μικρόφωνο, αν είναι αυτός που νομίζω, είναι σπουδαία φωνή.

Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά να δώσω το παρόν.

απο fb riot-RIOT V - (A TRIBUTE TO MARK REALE) - LIVE IN EUROPE
Introducing new vocalist TODD MICHAEL HALL!
07-02-2014 Brescia, Italy
08-02-2014 Wurzburg, Germany / Metal Assault Festival
09-02-2014 Athens, Greece

Εν τω μεταξύ λέει ότι ο Moore σταματάει εξ ολοκλήρου την μουσική. :frowning: :frowning:

Σωστό και τίμιο που έδωσαν τον tribute χαρακτήρα στη μπάντα άσχετα αν αποτελείται από original μέλη και θα βγάλει καινούριο υλικό. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εκεί. Και η φωνή είναι τρομερή ε.

μακαρι να ερθουν και πανω…πολυ κριμα για τον Moore ομως ο τυπος που πηρανε εχει απιστευτη φωνη…!!

για σαλονικα νομιζω οχι.ασε που την τελευταια φορα ειχε 100 ατομα.τo 2006

Μας γαμανε για φλεβαρη

Ο τίτλος του θρεντ πρέπει να αλλάξει σε riot v (tribute to mark reale) για το λόγο του ότι riot δεν υπάρχουν πλέον… Θα εξαρτηθεί από τη τιμή του εισιτηρίου αν θα πάω. Πάνω από 15? δεν δίνω για tribute μπάντα πάντως. (μπορεί στο τέλος να δώσω κ παραπάνω βέβαια αλλά δεν θα μου αρέσει! :p)

Το Faith and Fire του Flyntz ηταν αψογο παντως, μπορει να ειναι καλος ο δισκος. Προσωπικα νοιωθω τυχερος που προλαβα και τους ειδα με Reale οποτε δεν το κοβω να πηγαινω

Mariner δεν ειναι tribute band, tribute to mark reale ονομαζεται αυτο το μικρο τουρ. αποφασισαν να μην συνεχισουν με το ιδιο ονομα απο σεβασμο στον μακαριτη αλλα η μπαντα συνεχιζει κανονικα ως riot v και θα βγαλει και νεο δισκο. Η τιμη θα ειναι οσο πιο λογικη γινεται αλλα πριν κλεισω τα αεροπορικα που ειναι το x factor δεν μπορω να πω κατι.

Εντάξει τους είδα 2 φορές με Mark. Τεράστιες εμφανίσεις. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα πάω. Κάνουμε μερικές φορές λες και βλέπουμε τα top ονόματα κάθε εβδομάδα. Μια χαρά live θα είναι και με μερικούς απίστευτους παικταράδες (βλ. Jarzombek) και με μερικά από τα κορυφαία κομμάτια τους είδους ever.