RIP..Εφυγε η φωνάρα Midnight..(ex-Crimson Glory)

Τς ακουγα πολυ τον τελευταιο μηνα που τς ανακαλυψα κι ειχα εντυπωσιαστει με τη φωνη του.:(:frowning:

R.I.P

Κριμα, πραγματικά κρίμα. Ο άνθρωπος είχε δώσει τόσα πολλα. Τα συναισθήματα που μετεδιδε η ασύληπτη φωνή του και τα μέρη που σε ταξίδευε βλέπω οτι αφορουν αρκετούς. Τα άλμπουμ των Crimson Glory θα είναι για πάντα η παρακαταθήκη του.

Κρίμα, one more to go. Νομίζω ότι εκει μαζευονται πολλοί τελικά…

Never been in the hell before
Now I’m falling, falling
Heaven’s behind the door
And they’re calling me again
Hidden beyond the light
And the darkness finds me
Help me escape tonight
Oh, I must find Azrael…

Οταν τον βρεί, ας είναι angel of mercy όπως λέει ο τεράστιος αυτός ύμνος…

μια απο τις 5 καλυτερες φωνες E V E R εφυγε απο κοντα μας…

ουτε θελω να σκεφτομαι ποιος θα ναι ο επομενος…:(:(:frowning:

R.I.P ΡΕ ΘΕΕ !!!

R.I.P ΣΤΟ ΘΕΟ …ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΤΕΡΕΟ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ CRIMSON GLORY ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ…

r.i.p

E οχι ρε γαμωτο… Και αυτος? Στεναχωρηθηκα πολυ…RIP Midnight! Red Sharks τωρα γιατι ετσι…:(:(:frowning:

Ολοκληρα τα πρωτα 2 αλμπουμ παιζουν απο χθες…απαιτω αυτο το θρεντ να φτασει παραπανω σελιδες απο mj…!

Ρε, καλά τα λες, αλλά δεν το βλέπω…

μολις καταλαβα οτι δεν πεθανε πραγματικα…βαλτε ΤΕΡΜΑ Azrael μωρε…!

R.I.P μεγαλε <<ΜΕΣΑΝΥΧΤΕ>> σωματικα μονο, γιατι παντα θα ηχεις στα αυτια και στην καρδια μας οπως ο καθε χτυπος της καρδιας μας αθορυβος αλλα παντα δυνατος και απαραιτητος:cry:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ:(:!:

Μεγάλη φωνή στα 80’s αλλά αυτοκαταστροφικός τύπος και μάλλον σκιά του εαυτού του άν κρίνουμε και από τα λεγόμενα αυτών που πήγαν rockwave τότε… Αντίστοιχα με τον Michael Jackson έσβησε κι αυτός μοναχικός, έκπτωτος και μάλλον αμφιλεγόμενος… Ας είναι… Rust In Peace ταλεντάρα, παρανοϊκότατη φωνή που στοίχειωνες τον καθένα και τον έφερνες αντιμέτωπο με τους προσωπικούς του δαίμονες, έτσι απλά… :wink:

Παιδιά δεν ξέρω τι να γράψω πραγματικά είμαι σοκαρισμένος…
Είχα και εγώ την τύχη να αγοράσω πριν καμια 20αριά χρόνια τον δίσκο - πως περνάνε τα άτιμα… -
χωρίς να ξέρω τι θα ακούσω και πραγματικά θα μείνει για πάντα χαραγμένος στην μνήμη μου.
Το lost reflection το Azrael… όλος ο δίσκος διαμάντι τι να λέμε τώρα.
Το κρίμα μου φαίνεται ξαφνικά πολύ φτωχή λέξη…

R.I.P. Midnight, νασαι καλά εκεί πάνω φίλε…

Μπορει καποιος να μου πει τι στο διαολο ζορι τραβαει ο Θεος και περνει κοσμο εκει πανω?
κριμα ρε γαμωτο. γιατι ετσι? και μονο 47.
δεν υπαρχουν λογια. Ευχαριστω μονο για εκεινα τα ωραια χρονια!!! που ειναι εκεινα τα χρονια ρε Midnight?
Γαμωτο ρε…:(:(:(:(:(:frowning:

2 φορές απίστευτο, και εγώ προχτές ξαναέβαλα το trancendence μετά από ΠΑΡΑ πολύ καιρό και ανατρίχιαζα κάθε φορά που άλλαζε κομμάτι, όπως πάντα δλδ.

RIP Where Dragons Rule

Δε το πιστεύω… :frowning:

Έφυγε μια τεράστια φωνή. Οι Crimson Glory ήταν πολύ μπροστά από την εποχή τους.

R.I.P. :(:(:(:cry::cry::cry:

Όλοι αυτοί οι γαμημένοι που θρηνήσανε και θρηνούν τον “βασιλιά της ποπ”, έχουν ακούσει ποτέ τους το “Lost Reflection”; Έχουν ακούσει τεχνικά καλύτερους τραγουδιστές-βλέπε “Red Sharks”; Θεωρούν ανώτερο έναν καλλιτέχνη με ματαιοδοξία 70 πλαστικών επεμβάσεων και αλλαγής χρώματος δέρματος από κάποιον που πάλευε μια ζωή με τους δαίμονες του και τους μετουσίωνε σε τέχνη;

Λοβοτομημένοι πίθηκοι…Έπρεπε να σας έχουν για προπόνηση σκοποβολής. [© Κ.τ.Π.]

Άλλο ο ένας, άλλο ο έτερος ρε συ…

Και μπάι δε γουέη, το Red Sharks στιχουργικά είναι ο απόπατος, η χέστρα όλης της μέταλ μουσικής.

Καλά καταλάβατε, αυτό ήταν άλλο ένα κομμουνιστικό ποστ.

είναι σκατά στιχουργικά, αλλά η αλήθεια είναι πως σε παρασέρνει ωσάν ορμητικός χείμαρρος.

σκατων?

κριμα που πεθανε και κριμα που πηγε ετσι ο μεσανυχτας.